Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 16 september 2018

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

 1. Start van Mozaiek033
 2. Love2Meet: het kringwerk van Mozaiek0318
 3. Kleine groepsleiders gezocht voor kids uit groep 5-7
 4. We are Young
 5. Versterking gezocht voor team Serve-Vervoer
 6. Omzien naar elkaar
 7. Agenda 2018


Start van Mozaiek033

Afgelopen zondag hebben we jullie geïnformeerd over alle ontwikkelingen die er de afgelopen maanden zijn geweest rond de start van Mozaiek033. Eén van de stappen die wij hebben gezet is de aanstelling van een Interim Leidersteam dat leiding gaat geven aan het opstarten van Mozaiek033 onder verantwoordelijkheid van het voorgangersteam van Mozaiek0318.

We willen de vijf leden van dit team graag aan jullie voorstellen:

Emiel Hop
Jaap de Graaf
Danielle de Graaf
Eveline de Jong
Remco de Groot

Het Interim Leidersteam en het secretariaat van Mozaiek033 zijn bereikbaar via contact@mozaiek033.nl.

Nu kan het zijn dat je deel bent van Mozaiek0318 en uit de regio 033 komt en dat je overweegt om betrokken te willen worden bij (de start van) Mozaiek033. Dat is uiteraard mogelijk. Heb je daar vragen over laat het ons dan weten via contact@mozaiek0318.nl.

Voorgangersteam Mozaiek0318Love2Meet: het kringwerk van Mozaiek0318

Love2meet (L2M) is het kringwerk van Mozaiek0318 waarbij ontmoeting centraal staat. Onze L2M groepen zijn heel divers, maar hebben allemaal hetzelfde verlangen, namelijk het omzien naar elkaar en met elkaar leuke dingen doen en voor elkaar zorgen. De groepen worden gestart vanuit de gemeente zelf, om deze manier ontstaan er groepen op basis van daadwerkelijke behoeften.

Er zijn groepen gebaseerd op "Geloof & Worship", "Delen & Ontmoeten" en "Hobby & Interesse". Bekijk hier het actuele overzicht van de beschikbare L2M groepen. 

Kijk ook eens bij het overzicht van nieuw op te starten groepen in Mijn Mozaiek, wellicht kunnen ze met jouw aanmelding ook daadwerkelijk van start gaan. 

Is de groep van jouw interesse vol of staat jouw interesse er niet bij? Dan is het ook mogelijk om zelf een nieuwe L2M groep te starten. Informatie hierover is eveneens op te vragen via Mijn Mozaiek of stuur een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.Kleine groepsleiders gezocht voor kids uit groep 5-7

Wij verlangen er naar dat elk kind zich geliefd voelt, Jezus leert kennen en Gods liefde gaat uitdelen. We proberen elke zondag onze visie uit te dragen aan elk kind. Dit doen we op verschillende manieren door o.a. een gesprekje, gebed, zingen, spel etc. Wij willen de kids een toffe tijd hebben waarin ze ontdekken wie Jezus is en een persoonlijke relatie met Hem ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk om te investeren in het geloofsleven van onze kids. Maar dat kunnen wij niet alleen! We hebben jouw hulp nodig!

We zijn voor groep 5-7 op zoek naar kleine groepsleiders.  Wat houdt kleine groepsleider zijn in:

 • Je bent 1 keer in de maand aan de beurt op een vaste zondag
 • Je draait 1 dienst, 2 mag uiteraard ook 
 • Je bent onderdeel van een vast team 
 • Je bent verantwoordelijke voor een groepje van 8 – 10 kinderen: je gaat met hen in gesprek, zingt mee, luistert naar een verhaal, Bid met ze. Jij zorgt ervoor dat de kids in jouw groepje een fantastische tijd hebben en zich gezien en gehoord voelen.
 • Je komt voorbereid naar de kinderdienst. We werken met een tof programma welke je vroegtijdig ontvangt. 

Wil jij mee helpen?! Meld je dan aan via onze website

Ps. Ligt je hart meer bij jongere kinderen? Hier hebben we ook nog kleine groepsleiders nodig. Kijk hiervoor ook op onze websiteWe are Young

Mogelijkheid voor opstarten 12+ clan in Barneveld – Bennekom
Ben jij tussen de 12 en 15 jaar oud, woon je in Barneveld of Bennekom e.o. en zou je graag het aankomende seizoen in een clan willen? Meld je dan vooral aan via het aanmeldformulier! Op dit moment is er animo vanuit een aantal jongeren om een clan in deze woonplaatsen te starten en daarom vragen we specifiek aan de jongeren uit deze leeftijd en plaatsen om zich aan te melden. Bij genoeg aanmeldingen van jongeren en clanleiders kunnen clans van start. Mocht je dus graag als clanleider in deze plaatsen willen starten, reageer dan vooral op de vacature als clanleider!

We are Young - Clanleiders gezocht voor Ede en Veenendaal
Op dit moment zijn we nog specifiek op zoek naar clanleiders voor de volgende clans:
o             Twee clanleiders voor een meidenclan 12+ in Ede
o             Twee clanleiders voor een gemengde 12+ clan in Veenendaal

Beide clans zitten vol met enthousiaste jongeren die klaar voor een nieuw seizoen We Are Young - Clans staan. Ze kunnen echter pas starten wanneer er geschikte clanleiders gevonden zijn. Zie jij het dus zitten om je hier voor in te zetten? Reageer dan vooral op de vacature voor clanleider of mail voor vragen naar contact@mozaiek0318.nl.

 Versterking gezocht voor team Serve-Vervoer

De visie van Mozaiek0318 Serve is dat wij elkaar tot hand en voet zijn als broers en zussen. Het team Serve-Vervoer helpt dan ook graag met het vinden van vervoer van en naar onze gemeente activiteiten wanneer iemand hier zelf geen mogelijkheden voor heeft. In geval van noodzaak willen wij ook voorzien in vervoershulp voor bijvoorbeeld ziekenhuis of dokters bezoek. Een team van rijders staat voor jullie klaar! 

Er komen steeds meer aanvragen voor vervoer van buiten Veenendaal.  Ter versterking van het rijders team zoeken wij dan ook rijders van buiten Veenendaal uit alle windstreken!

Op dit moment is er een concrete aanvraag voor vervoer vanuit Wijk bij Duurstede, maar elke rijder is welkom! 
 
Wil je meer informatie of ons team komen versterken? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.
 Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda 2018

zaterdag 15 september 2018 Startweekend 2018
zondag 16 september 2018 Samenkomsten
dinsdag 18 september 2018 Uur van Gebed
woensdag 19 september 2018 GROW - Introductie september 2018 tweede avond
zondag 23 september 2018 Samenkomsten
dinsdag 25 september 2018 Uur van Gebed
zondag 30 september 2018 Samenkomsten
dinsdag 02 oktober 2018 Uur van Gebed
woensdag 03 oktober 2018 GROW - Biblejournaling
GROW - Luisterend bidden (1)
GROW - Introductie oktober 2018 eerste avond
GROW - Premarriage Course (1)
GROW - Anders samen (1)
zondag 07 oktober 2018 Samenkomsten