Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 1 april 2018

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier en een heel goed paasweekend!


1 : Kleine aanpassing aanvangstijden van onze diensten
2 : Dopelingen 8 april
3 : Grow!
4 : Mozaiek0318 Magazine in een nieuw jasje!
5 : Mozaiek Kids
6 : We are Young #Worship
7 : Kokers gezocht
8 : Mozaiek Worship
9 : Bijbelweek: Zoek het uit!
10 : Omzien naar elkaar
11 : Agenda 2018
12 : Uitgaande activiteiten Mozaiek WorshipKleine aanpassing aanvangstijden van onze diensten

Met ingang van zondag 8 april a.s. vindt er een kleine aanpassing plaats van de aanvangstijden van onze diensten.

•    De eerste dienst begint om 9.30 uur (ongewijzigd)
•    De tweede dienst begint om 11.45 uur (15 minuten later dan nu)

De reden voor deze aanpassing is dat de 45 minuten tussen onze diensten nu net te kort is om het uitgaande en inkomende verkeer goed te begeleiden. Dat heeft de afgelopen zondagen al een paar keer voor een behoorlijke filevorming gezorgd.
Daarnaast is het voor sommigen gezinnen haasten om hun kinderen tijdig op te halen of te brengen naar hun ruimtes, helemaal als je kinderen hebt die zowel naar de torens moeten als naar de Basiliek.
Bovenal willen we genoeg tijd tussen de diensten houden om koffie/thee te kunnen drinken en elkaar te ontmoeten en dat hopen we met deze oplossing te bereiken.
Dopelingen 8 april

Op zondag 8 april hebben we 2 doopdiensten. 

9.30 uur
Ben Donselaar
Corien Donselaar

11.45 uur
Willemieke Renkema
Reinier van der Beek
Marriët Schutte
Josca van den Aardweg

Lees hier de getuigenissen.
Grow!
Op woensdag 4 april aanstaande start er weer een nieuwe serie GROW! activiteiten.
We trappen deze woensdag af met een mooi en divers samengesteld aanbod dat bestaat uit 8 workshops en trainingen. Het volledige aanbod van komende woensdag (en het hele voorjaar) kun je vinden via www.mozaiek0318.nl.
Er is voor de meeste activiteiten nog plek genoeg. Welkom!

 


Mozaiek0318 Magazine in een nieuw jasje!

 

Dit Paasweekend is het zover, de 13e editie van het Mozaiek0318 Magazine is weer uitgedeeld.

En wellicht heb je het al opgemerkt, het bijzondere aan deze editie is dat het magazine een volledig nieuwe vormgeving heeft gekregen. We zijn de complete redactie van het magazine enorm dankbaar voor het elke keer weer aanleveren van een prachtig exemplaar! Mocht je het hardcopy exemplaar nog niet hebben gehad? Komende zondagen is deze beschikbaar bij de informatiebalie.

Kun je toch niet wachten? Het magazine is vanaf vandaag ook online te lezen! Klik hier om de online versie te bekijken.

 
Mozaiek Kids

Mozaiek Kids
YES!! We zijn gestart met ons nieuwe kinderwerk!! Wat ontzettend gaaf om te zien hoeveel kinderwerkers betrokken zijn binnen ons kinderwerk en oog hebben voor elk kind dat komt bij Mozaiek Kids. Ondanks dat er al veel mensen dienen bij onze kids, hebben we nog wel 50 kleine groepsleiders nodig! We willen vooral ouders uitnodigen om betrokken te zijn in het kinderwerk, zodat je betrokken bent bij je eigen kind en zijn/haar geloofsleven en gemakkelijker de mogelijkheid hebt om in jullie gezinsleven dieper op de inhoud door te gaan. 

Brengen en halen van je Kids 
Brengen en halen is ten opzichte van ons vorige kinderwerk veranderd en willen we graag nog een keer onder de aandacht brengen. We willen graag aan jou, als ouder, vragen om alle kinderen van de crèche tot en met groep 7 zelf te brengen EN te halen! Je kind mag je 20 minuten voor de dienst brengen en graag direct na de dienst op halen. Kinderen lopen niet zelf terug en ook niet met andere mensen. Deze keuze hebben we gemaakt voor de veiligheid van elk kind. Voor kids uit groep 8 en de 1e klas geld dat zij samen met ouders afspreken waar zij elkaar zullen treffen na de dienst. 
We are Young #Worship
Deze week, op 2e paasdag, hebben we een #Worship-avond van We are Young.

#Worship is de plek om met andere jongeren, lekker ontspannen en met gave muziek, God te aanbidden. Een plek waar jij uitgedaagd zult worden om meer op Jezus te gaan lijken!

Tijdens een #Worshipavond heb je alle ruimte om samen met andere jongeren God te aanbidden op jouw manier. De We are Young worshipband zal met een heel mooi team gave muziek maken. 

De avond begint om 19 uur in de Basiliek. Er zullen 3 sprekers komen die elk 7 minuten gaan pitchen.
We hopen je daar te zien!
Kokers gezocht

Lekker samen eten, dat vinden we allemaal leuk! Voor een aantal van onze activiteiten is de gezamenlijke maaltijd dan ook een onmisbaar onderdeel. Denk bijvoorbeeld aan de Alpha-cursus...
Om als cursisten vertrouwd met elkaar te raken en mooie groepsgesprekken te voeren is het essentieel om elkaar te leren kennen. Dat kan in een ongedwongen sfeer door met elkaar een maaltijd te houden. Dit hebben we niet zelf bedacht: als we in de Bijbel kijken dan zien we dat Jezus regelmatig met mensen optrekt en met hen eet. 

Je zult begrijpen dat de maaltijden niet zomaar op tafel komen te staan. Hier zijn mensen voor nodig die het leuk vinden om iets lekkers te bereiden. Graag komen we met je in contact als jij je hierin herkent.
Stuur een mailtje naar contact@mozaiek0318.nl onder vermelding van 'koken'. Je naam komt dan in een database en zodra we kokers nodig hebben krijg je van ons een bericht. 
Mozaiek Worship

Op 2 april a.s. zal Mozaiek Worship afreizen naar Skegness (Groot Brittannië) om daar tijdens de Spring Harvest Conference aanbidding te leiden.
Vanuit heel Groot Brittannië komen jong en oud een midweek bij elkaar om samen God te aanbidden en de bijbel in te duiken  Dit jaar zal vanuit het boek Jacobus onderwezen worden over het thema "Only the brave".

Spring Harvest is een grote conferentie en te vergelijken met onze Opwekkingsconferentie. Het is dus een enorm voorrecht dat wij als Mozaiek Worship daarvoor zijn uitgenodigd. We zijn dan ook heel dankbaar dat we ook over landsgrenzen heen de Kerk van Jezus Christus mogen dienen en mensen mogen leiden in aanbidding.
Bijbelweek: Zoek het uit!

Van 20 – 23 augustus is het weer zover: Bijbelweek in Veenendaal. Dat klinkt voor jou misschien nog heel ver weg, maar de voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Als Mozaiek0318 willen wij samen met een heel aantal andere kerken in Veenendaal onderdeel zijn van deze prachtweek. Dit jaar is voor het eerst de Basiliek ook een van de locaties. Dat is voor ons bekend terrein :)
De Bijbelweek staat bol van sport, spel, (Bijbel)verhalen, sketches, zingen en plezier maken. Een week waarin we kinderen (en hun ouders) in aanraking brengen met God en Jezus door op een passende & pakkende manier het Evangelie te beleven. In deze week mogen wij elk kind dat aanwezig is, laten voelen van de liefde van Jezus!

En daar hebben we jou bij nodig!
Help ons bij het voorbereiden en organiseren van de Bijbelweek. Je kunt je inzetten vooraf en/of tijdens de week. Bijv. met knutselwerkjes bedenken, toneel spelen of decor bouwen, muziek maken, een groepje kinderen begeleiden, plaatsnemen in de gebedstent enz. Je kunt één dag helpen of de hele week, net wat jouw past. 
Wil je meer informatie of meehelpen? Mail dan naar contact@mozaiek0318.nl.
Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiëkers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!
Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318.
Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week. 
 
Agenda 2018

vrijdag 30 maart 2018 Goede Vrijdag
zondag 01 april 2018 We are Young #Travel - Paasbrodenactie
Pasen 2018
maandag 02 april 2018 We are Young #Worship
dinsdag 03 april 2018 Uur van Gebed
woensdag 04 april 2018 Bidden met de zieken
GROW - Wie ben ik? & wat kan ik? 1
GROW - Parenting Children Course (1)
GROW - Premarriage Course (1)
GROW - Heer leer ons bidden (1)
GROW - Je lichaam is fantastisch (1)
GROW - Rouwverwerking: Hoe kunnen we om gaan met rouw?
GROW - God in de supermarkt
zondag 08 april 2018 Samenkomsten
dinsdag 10 april 2018 Uur van Gebed
vrijdag 13 april 2018 Kingdom Come met Pete Greig
zaterdag 14 april 2018 Kingdom Come met Pete Greig
zondag 15 april 2018 Samenkomsten
dinsdag 17 april 2018 Uur van Gebed
woensdag 18 april 2018 Bidden met de zieken
GROW - Wie ben ik? & wat kan ik? 2
GROW - Parenting Children Course (2)
GROW - Premarriage Course (2)
GROW - Heer leer ons bidden (2)
GROW - Leven met somberheid en depressie


Locatie van bovengenoemde activiteiten is de Basiliek, tenzij anders vermeld. De meest actuele agenda vind je altijd op www.mozaiek0318.nl.
Uitgaande activiteiten Mozaiek Worship


1 april – Tweede Exloërmond
Bandconcert Mozaiek Worship
 
2-6 april – Skegness (Groot Brittannië)
Aanbidding leiden tijdens de Spring Harvest Conferentie met Mozaiek Worship
 
12 mei – Strandheem Festival
Bandconcert Mozaiek Worship
Copyright © 2018 Mozaiek0318, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u deel/gast bent van Mozaiek0318 of omdat u zich heeft ingeschreven via de website www.mozaiek0318.nl