Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 22 april 2023

Beste #naam#,

We kijken uit naar onze ontmoeting morgen tijdens een van onze diensten om 9.30 uur of 11.30 uur in de Basiliek of via de livestream om 11.30 uur, waarin Ruben Koudstaal spreekt. Verderop in deze nieuwsbrief stelt Ruben zich graag aan je voor. 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Even voorstellen: Ruben Koudstaal
  2. Koningsdag 27 april 2023
  3. Nieuwe leven leren: GROW cursus Genade
  4. 24/7 prayerroom in Mozaiek Centrum
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Even voorstellen: Ruben Koudstaal

Zondag spreekt Ruben Koudstaal in onze diensten. Ruben woont 5 jaar in Veenendaal samen zijn vrouw Jolien en dochter Fenne van 1 jaar. Als gezin zijn ze deel van Mozaiek0318.

Ruben: “Vanuit de zoektocht naar mijn plek binnen Mozaiek0318 heb ik mij destijds aangesloten bij WAY. Ik mag meedenken over de thema’s en heb ook een aantal keren tijdens een WAY event gesproken. 
Voor mijn werk, ik ben coördinator jongerenwerk bij Royal Mission, spreek ik regelmatig op verschillende plekken in Nederland maar dan vrijwel altijd voor jongeren. Binnen Mozaiek kreeg ik afgelopen najaar de kans om de sprekerstraining te volgen. Leuk om op die manier mijn plek binnen Mozaiek0318 te vinden. Ik vind het erg bijzonder om nu in mijn eigen gemeente te mogen spreken. Ik kijk er naar uit!”Koningsdag 27 april 2023

Aanstaande donderdag 27 april is het Koningsdag en vieren we de verjaardag van koning Willem Alexander. Laten we de komende week in het bijzonder bidden voor het koningshuis. 

Koningsdag zelf is een mooie gelegenheid om elkaar op te zoeken en samen dingen te ondernemen, bijvoorbeeld met je L2M community struinen over de lokale kleedjesmarkt of gezellig een drankje doen in je wijk. Maak er met elkaar een mooie dag van!Nieuwe leven leren: GROW cursus Genade

Het overkoepelende thema van dit seizoen is ‘Nieuw leven leren’. We geloven dat we allemaal leerlingen van Jezus zijn. Maar hoe leren we dat nieuwe leven dan? Hoe kunnen we groeien als volgeling van Hem en hoe wordt Jezus meer en meer zichtbaar door ons heen? Eén van de manieren is het volgen van een GROW cursus. 

We attenderen je graag op de themacursus over Genade. Op de donderdagavonden 25 mei en 1 juni neemt Arie de Rover je mee in dit bijzondere thema. Want wat is genade nu precies? En hoe kun je hierin groeien? Klik hier voor meer info en meld je direct aan!24/7 prayerroom in Mozaiek Centrum

"Wat een mooie ruimte om God te ontmoeten! Het is een fijne plek om stille tijd te houden en te luisteren naar wat God te zeggen heeft."

"Tijdens de stille week hebben we de Prayer Room 'ontdekt', wat een tof initiatief. Ik ga er zeker meer gebruiken van maken en voorstellen om een keer met ons team in deze ruimte bij elkaar te komen."

Als kerk willen we je ruimte bieden om in alle rust bij God te komen. Daarom hebben we in Mozaiek Centrum een Prayer Room ingericht. Je kunt deze ruimte reserveren om te bidden, te aanbidden of stille tijd te houden. Alleen of met je team, L2M community of family.

Klik hier voor meer informatie en om een moment te boeken.Familieberichten

Er zijn deze week geen familieberichten. Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

En denk ook eens aan de mensen in je directe omgeving die niet in het overzicht genoemd worden, maar wel een bemoediging kunnen gebruiken. Ga eens langs, stuur een appje of kaartje. Ook dat is samen kerk zijn!

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser