Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 23 oktober 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

 1. Samenkomsten en Livestream | zondag 24 oktober
 2. Worship & Prayer | zondag 24 oktober
 3. 24/7 Prayerroom in Mozaiek Centrum
 4. Mozaiek catering zoekt versterking
 5. Anders samen - 2e avond | woensdag 27 oktober
 6. Mozaiek Magazine is uit!
 7. aWAYke night| zondag 7 november
 8. Gezocht: sponsorverhalen voor Mozaiek Kenia zondag
 9. Viering avondmaal | zondag 31 oktober
 10. Familieberichten
 11. Agenda


Samenkomsten en Livestream | zondag 24 oktober

Morgen, zondag 24 oktober, is Jannica van Barneveld spreker tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. Tijdens beide diensten worden er ook kinderen opgedragen.

Voor het bijwonen van de diensten moet vooraf worden gereserveerd via onze website. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor alle kinderen van de basisschool. Ook hiervoor is een ticket nodig. We zien er naar uit elkaar zondag te ontmoeten! De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 09.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Komende weken gaan we samen met Ollie en Sophie meer leren over bidden. Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je Engelse vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens de livestream collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Wist je dat je ook heel eenvoudig via de Mozaiek app kunt doneren aan onze gemeente? Ook handig als je bij één van onze diensten aanwezig bent. Worship & Prayer | zondag 24 oktober

Morgenavond 24 oktober is er weer een Worship & Prayer avond in de Basiliek. Tijdens deze Worship & Prayer avond nemen we samen tijd en ruimte om ons door God te laten leiden in aanbidding en gebed. Wil je hierbij aanwezig zijn, reserveer dan een ticket via onze website. De avond start om 20.00 uur. Let op: deze dienst wordt niet als livestream uitgezonden. 24/7 Prayerroom in Mozaiek Centrum

Als kerk willen we je ruimte bieden om in alle rust bij God te komen. Daarom hebben we, in het Mozaiek Centrum (Storkstraat 33), een Prayer Room ingericht. Je kunt deze ruimte reserveren om te bidden, te aanbidden of stille tijd te houden.

In de ruimte hangt onder andere een kruis en een wereldkaart. Daarnaast is er een gebedenrol, waar je jouw gebed op kan schrijven. Dit mag ook in het boek wat op de secretaire ligt. In de ruimte is ook een hoek ingericht waar je muziek kunt maken of kunt beluisteren. Er staat een CD-speler die ook te koppelen is met je eigen bluetooth apparaat. Je mag uiteraard ook gewoon lekker op de bank ploffen. 

Wil je gebruik maken van de Prayer Room? Ga dan naar onze website voor meer informatie en het boeken van een moment.  Mozaiek catering zoekt versterking

Het Mozaiek Catering team zoekt versterking! Voor de verschillende diensten en activiteiten van Mozaiek zijn ook verschillende vormen van catering nodig. We zijn op zoek naar 50 mensen die het leuk vinden om hun talent hiervoor in te zetten.

Houd je van de kerk en van bakken en/of koken? Meld je dan aan via catering@mozaiek0318.nl. Je ontvangt dan binnenkort een uitnodiging voor een informatie bijeenkomst. Anders samen - 2e avond | woensdag 27 oktober

Woensdag 27 oktober aanstaande is er in Mozaiek Centrum de twee avond over relatieproblemen en echtscheiding: Anders Samen. Tijdens deze avond zullen we stil staan bij onder meer de kinderen (met inbreng van een jeugdhulpverlener), de juridische kant (met inbreng van een mediator en advocaat) en de financiën (met inbreng van een budgetcoach en financieel deskundige)

Deze avonden zijn geschikt als je nog getrouwd bent maar het lastig loopt, je in een echtscheidingssituatie zit of je al enige tijd gescheiden bent.

Na afloop van de avond zullen alle deskundigen (voorganger, een relatie- en systeemtherapeut, een budget coach, een advocaat / mediator en jeugdhulpverlener) aanwezig zijn om meer vragen te beantwoorden.

Ben je de eerste avond niet geweest, dan kun je uiteraard wel de tweede avond bezoeken. We starten om 19.30 uur met koffie, het programma begint om 20.00 uur. 

Ga voor meer informatie en aanmelden naar onze website of stuur een e-mail naar contact@mozaiek0318.nlMozaiek Magazine is uit!

De najaarseditie van Mozaiek Magazine is verschenen!. Er is ook deze keer weer met veel enthousiasme en passie door een redactieteam aan dit nummer gewerkt. Mozaiek Magazine is afgelopen week per post bezorgd bij alle Mozaiekers en mensen die via de website een exemplaar hebben aangevraagd.

Ben je geen deel van een Mozaiek gemeente, maar ben je wel nieuwsgierig naar ons magazine? Je kunt deze editie ook online lezen of 'm alsnog aanvragen via onze website.aWAYke night| zondag 7 november

Was jij op 3 oktober bij de allereerst aWAYke night? Dan weet jij hoe tof deze avond was! Kon je er niet bij zijn? Dan heb je echt iets gemist! Wat een feestje was het. Maar… We hebben goed nieuws, want op 7 november mogen we weer.

Deze aWAYke night is in samenwerking met alle WAY locaties! Uit het hele land komen de jongeren dus naar Veenendaal. Het thema van de avond is A sky full of stars. We hebben een hele toffe campagne opgezet om de donkere nachten in Marsabit te verlichten. En daar hebben we jou kei hard voor nodig! Verder bestaat de avond uit heel veel worship, Jesse van Melle die gaat spreken en we sluiten de avond weer af met een vette afterparty. Dit keer met niemand minder dan DJ Roberto Rosso!

Dit wil je niet missen, dus zorg dat je erbij bent! Tickets kun je binnenkort reserveren via onze website. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg dan onze Instagram!


 Gezocht: sponsorverhalen voor Mozaiek Kenia zondag

Eind november is het Kenia zondag bij Mozaiek. Voor de dienst bij Mozaiek0318 zijn we op zoek naar een aantal mensen die een mooi, ontroerend en/of bijzonder verhaal hebben over hun sponsorkind en dit met ons willen delen. Heb jij zo'n verhaal? Mail het naar contact@mozaiek0318.nl

Over Mozaiek Kenia
Met ons project Mozaiek Kenia zijn we een relatie aangegaan met 16 partnerkerken in Marsabit en omgeving. Meer weten over Mozaiek Kenia en de mogelijkheden om het project te ondersteunen? Ga dan naar www.mozaiekkenia.nl voor meer informatie.Viering avondmaal | zondag 31 oktober

"Wij breken nu het brood en drinken van de wijn, totdat de dag er is dat we bij U zijn'. Zondag 31 oktober vieren we avondmaal tijdens onze diensten. Uit zorgvuldigheid rondom corona is de invulling van het avondmaal wel iets anders dan normaal gesproken tijdens de diensten het geval was. Maar wat is het fijn dat we dit weer samen met elkaar kunnen vieren!  Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een nieuw Mozaiekdeeltje verwelkomen.

Geboorte
Op 29 september 2021 is Nathanaël Michah de Bruin geboren. Hij is zoon van Anne en Melissa. Wat een dankbaarheid voor dit grote wonder. Het gaat goed met hen!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser