Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 21 januari 2023

Beste #naam#,

We ontmoeten je morgen graag tijdens een van onze diensten om 9.30 uur of 11.30 uur in de Basiliek of via de livestream om 9.30 uur. Spreker is Joël Boertjens, voorganger Mozaiek020.

Voor een volledig overzicht van onze diensten en activiteiten verwijzen we je graag naar de agenda onderaan deze nieuwsbrief. 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl

  1. Wat is jouw volgende stap?
  2. Terugblik opdraagdienst 15 januari 2023
  3. L2M uitgelicht: KOEL Kerels Onder ELkaar
  4. Preview nieuw album Mozaiek Worship | Nieuw Leven
  5. Schrijf je in voor de GROW cursus 'Beleef de Mozaiek Cultuur'
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Wat is jouw volgende stap?

Het overkoepelende thema van het komende seizoen is ‘Nieuw leven leren’. We geloven dat we allemaal leerlingen van Jezus zijn. Maar hoe leren we dat nieuwe leven dan? Hoe kunnen we groeien als volgeling van Hem en hoe wordt Jezus meer en meer zichtbaar door ons heen? En hoe kun je uitdelen wat je hebt ontvangen om zo mee te bouwen aan het koninkrijk van God?

Binnen Mozaiek en in jouw omgeving kun je op verschillende manieren God aanbidden, van elkaar houden en je omgeving dienen. Klik hier en ontdekt hoe jij het verschil kan maken in de kerk en in je omgeving!Terugblik opdraagdienst 15 januari 2023

Afgelopen zondag mochten we onderstaande kinderen opdragen, zegenen en samen met hun gezin voorstellen aan de gemeente. We zijn dankbaar voor deze mooie kinderen én hun families!

Marle Staal
Kike van der Steege
Mees de Wit
Noé Blotenburg
June van Olst
Novan de Visser
Olivia van Riessen
Juda Izeboud
Emma van de Weerd
Puck de Koning
    
Nolan Kooijman
Emma van der Zwan
Madée Baakman
Christiaan Kramer
Sam van Grootveld
Lucas de Haan
Olivia de Wit
Ava van Harn
Sanne Hutten
Julian Aalbers
Daan Wiersma

 L2M uitgelicht: KOEL Kerels Onder ELkaar

Verbinden, delen, bemoedigen en omzien naar elkaar.... Dat is de uitnodiging naar de mannen die zich willen aansluiten bij onze L2M KOEL groep.

KOEL staat voor kerels onder elkaar. Deze L2M groep bestaat uit mannen die elkaar opzoeken om op deze manier de liefde van God te borgen in de verbinding met elkaar en om elkaar te ondersteunen bij thema's als identiteit, maar ook om te praten over hun rol als partner, vader, vriend. Bemoediging naar elkaar in een veilige en vertrouwde sfeer. 

Juist vanuit die onderlinge verbinding met elkaar zijn er al enkele activiteiten ontstaan waarbij we samen optrekken in L2M KOEL Café (een kopje koffie drinken), L2M KOEL Film (een inspirerende film kijken) en we aansluiten bij de kampvuuravonden van de 4e Musketier als L2M KOEL Kampvuur.

In het grote, samen kerk zijn op zondag, ligt de inspiratie om samen het leven te vieren als lichaam van Jezus, en God te aanbidden. Maar juist in het kleine, in de verbinding, ligt de levensverandering. God heeft ons gemaakt om in relatie te staan met Hem en met elkaar. Voel je uitgenodigd om je bij ons aan te sluiten voor een bakkie, film, kampvuur, of gewoon een goed gesprek. Welkom!

De volgende activiteit is op 2 februari aanstaande - we zien er naar uit je te ontmoeten!

Ga voor meer informatie en/of opgeven naar Love2Meet | Mozaiek0318 en selecteer bij samenstelling de optie “Mannen”.Preview nieuw album Mozaiek Worship | Nieuw Leven

Ons nieuwe album ‘Nieuw Leven’ komt er aan! Op 17 en 18 juni kwamen we als Mozaiek samen tijdens de Mozaiek Conference. Het thema was ʻHier ben ikʼ. We deelden onze visie en dachten na over wie we zijn in relatie met God, met elkaar en in de wereld. We kwamen ook samen om dat nieuwe leven te vieren met aanbidding en gebed. Die momenten hebben we opgenomen en dat resultaat brengen we uit op 24 februari 2023!

Als voorproefje is gisteren het lied ‘Nieuw leven’ uitgebracht. Je kunt ‘m via al onze kanalen vinden, beluisteren of spelen door de gratis leadsheet te downloaden! We hopen dat je ervan geniet en dat het je telkens herinnert aan dat prachtige cadeau dat God in Zijn genade aan ons geeft en wij mogen doorgeven: NIEUW LEVEN!

Klik hier om het nummer te beluisteren!Schrijf je in voor de GROW cursus 'Beleef de Mozaiek Cultuur'

Martijn: "Je wordt uitgedaagd om uit je bubbel te komen en verbinding te zoeken en zo (samen) vrucht te dragen. Samen met je buddy praat je hierover; hoe doe je dit met de handvatten uit de cursusavonden en waar loop je tegenaan? Laten we verbinding maken. Individueel, maar ook als kerk."

Martijn was vorig jaar deelnemer aan de GROW avonden over de Mozaiek cultuur. En ook dit jaar organiseren we deze driedelige seminaravonden. Tijdens drie interactieve avonden worden we door Joël Boertjens meegenomen in de praktische betekenis van de geschiedenis van ‘Filippus en de eunuch’ voor nú waarbij verbinden, volgen en vrucht dragen centraal staat. Zo willen we met elkaar de Mozaiek cultuur beleven en praktisch gaan invullen. 

De eerste avond is donderdag 2 februari aanstaande. Klik hier voor meer informatie en om je direct aan te meldenFamilieberichten

Er zijn deze week geen familieberichten. Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser