Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 23 mei 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Dienst van zondag 24 mei
  2. Terugkijken: Hemelvaart livestream
  3. Mozaiek Gebedstiendaagse
  4. Agenda


Dienst van zondag 24 mei

Samen zijn we kerk! Nu we als Mozaiek voorlopig niet samen kunnen komen betekent dat niet dat we geen diensten hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je iedere zondag in de veiligheid van je eigen huis, via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Jan Pool zal komende zondag tijdens de online dienst voorgaan met het thema 'Bidden in de voorraadkast'. De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Om 10.00 uur is er weer een Kids livestream met Ollie en Sophie. Kijk jij ook?

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestreams.

Klik hier voor de livestreams.

 Terugkijken: Hemelvaart livestream

Afgelopen woensdag gingen we live met een speciale Hemelvaart Livestream. We stonden stil bij wat Jezus deed. Hij ging naar 'huis'! We mochten gedenken en vieren en dat alles vanaf het dak van de Basiliek. Hebben jullie genoten van deze dienst? We horen het graag. Geniet hieronder mee van de prachtige foto's. 

Heb jij de dienst gemist en wil je hem graag terugkijken? Klik dan hier om direct naar onze YouTube pagina te gaan, abonneer je daar om niets te missen! 

Komende woensdag zullen we weer samenkomen met Mozaiek Connect. Kijk jij mee? We zijn er weer rond de gebruikelijke tijd van 20.30 uur!Mozaiek Gebedstiendaagse

Gisteren is de gebedstiendaagse van start gegaan! Tien dagen lang zullen we bidden voor de wereld, voor Nederland, voor je stad en voor je omgeving. Maar natuurlijk bidden we voor meer. Wil jij nog mee doen? Lees dan verder. 

Waarom 10 dagen bidden?
Omdat we antwoord willen geven op de oproep van God, waar we als leiders van Mozaiek aan het begin van dit jaar bij werden bepaald. Om de Heer te smeken dat Hij nadert met zijn regen van goedheid in ons leven, in Zijn kerk en in ons land. Een oproep die extra lading heeft gekregen door het coronavirus dat door de wereld gaat.

Verder bidden we omdat Jezus ernaar verlangt dat wij in gesprek zijn met Hem en zo Gods medewerker zijn. Daarnaast omdat we als kerk een huis van gebed willen zijn en we tevens geloven dat gebed bemoedigt, versterkt, beïnvloedt en vernieuwt.

Hoe kan ik mee doen?
1) Schrijf je in voor het leesplan via YouVersion, dit is al mogelijk! Elke ochtend ontvang je dan een Bijbeltekst, gebedspunten of een lied en een korte overdenking. 

2) Schrijf je in, in de online 24/7 ‘prayerroom’ via de website. Wanneer je de gebedskalender ziet, zie je ook dat elk uur in deze 10 dagen al gevuld is. Dit betekent dat er tijdens deze 10 dagen in ieder geval 24/7 gebed is. Daar zijn we heel dankbaar voor maar tegelijkertijd geloven wij in de kracht van het samen bidden. Je kan je dus blijven inschrijven op welk tijdsvak je maar wilt, zo kunnen er uren ontstaan waar we wellicht met tientallen of zelfs honderden mensen tegelijk aan het bidden zijn. Hoe bijzonder is dat?!

3) Stem af op de live-streams op woensdagavond en zondagochtend via ons YouTube-Kanaal.

4) Doe actief mee door content te plaatsen op de gebedsmuur. Dit kunnen tips zijn, inspiratie, bemoediging, noem maar op! Dit kan door rechtsonderin op de '+' te klikken

Klik hier voor meer informatie!Agenda
zondag 24 mei 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
dinsdag 26 mei 2020 Alpha Online
woensdag 27 mei 2020 Livestream Mozaiek Connect
donderdag 28 mei 2020 Alpha Online
zondag 31 mei 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
dinsdag 02 juni 2020 Alpha Online
woensdag 03 juni 2020 Livestream Mozaiek Connect
donderdag 04 juni 2020 Alpha Online


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser