Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 12 november 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl

  1. Samenkomsten en livestream | zondag 13 november 2022
  2. Terugblik Keniazondag
  3. L2M: verbinding als Mozaiekers onderling
  4. Gezocht: tosti- en omelet-makers
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Samenkomsten en livestream | zondag 13 november 2022

Zondag ben je van harte welkom om 9.30 uur of 11.30 uur tijdens onze diensten in de Basiliek waar Gor Khatchikyan zal spreken. 

Voorafgaande aan beide diensten wordt er kleding ingezameld voor kledingbank Veenendaal. Kinder-, dames - en herenkleding: alles is bruikbaar. Ook schoenen zijn welkom! Voorwaarde is dat de kleding en schoenen nog goed zijn. Vraag je dus af, of je de kleding en schoenen zelf nog kunt dragen en zorg dat alles wat je inlevert, schoon en netjes is.

Livestream, tolken en vertaling
De dienst van 9.30 uur wordt ook als livestream uitgezonden. Er is dan eveneens een gebarentolk en schrijftolk aanwezig. Daarnaast is er vertaling van de dienst beschikbaar in het Engels.

Crèche en kinderdienst
Tijdens de dienst van 9.30 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 8. De bovenbouw heeft iedere 2e en 4e zondag van de maand kinderdienst.

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken.Terugblik Keniazondag

Vorige week was het Keniazondag in alle Mozaiek gemeentes! We mochten luisteren naar de indrukwekkende verhalen van de reis die een groep Mozaiekers samen met Compassion in oktober maakten. En samen met de kids dansen op het nummer ‘Onze God’. Wat mooi om zo met elkaar verbonden te zijn! Deze dag hebben we met elkaar 363 kinderen een sponsor kunnen geven en ruim € 30.000,- opgehaald voor het waterproject! Wow!

Wil je ook bijdragen aan het project? Door het sponsoren van een kindje of het geven van een gift voor het waterproject? Ga dan naar www.mozaiekkenia.nl
Wil je de reisvideo nog eens terugkijken? Kik dan hier.L2M: verbinding als Mozaiekers onderling

Soms kom je iemand tegen met wie het heel goed klikt. Iemand die dichtbij komt, maar die je niet verstikt.
Soms kom je iemand tegen die snapt wat je bedoelt. Met wie je fijn kunt praten, waar jij je goed bij voelt. 
Soms kom je iemand tegen bij wie je heel graag bent. Je kunt er ook van schrikken als je jezelf herkent.
Soms kom je iemand tegen met wie je heel veel deelt. Onzichtbaar maar verbonden, zo wordt je geheeld.

Bovenstaande tekst heeft als titel 'Verbinding'. Binnen Mozaiek0318 willen we ook graag met elkaar in verbinding staan. Onder andere via de Love2Meet (L2M) groepen. Deze kleine groepen zijn bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen. 

De afgelopen maanden zijn er weer veel nieuwe groepen gestart, waaronder 25+ | Mozaiek0318,  Alleenstaande moeders | Mozaiek0318Barneveld | Mozaiek0318Bijbelgesprekskring Bennekom | Mozaiek0318Ederveen | Mozaiek0318, Ede-Zuid en directe omgeving | Mozaiek0318, Utrecht e.o. | Mozaiek0318, Beeld- houden | Mozaiek0318, Love2Wine 2.0 | Mozaiek0318 en Walkie Talkie | Mozaiek0318.

Wellicht gaat je interesse uit naar een van deze groepen, je bent van harte welkom om aan te schuiven! Ben je benieuwd bij welke L2M groep je je kunt aansluiten of wil je wellicht zelf een groep starten? Je vindt meer informatie op onze website. Tevens vind je hier een overzicht van alle groepen en de mogelijkheid om zelf een L2M groep te starten. Gezocht: tosti- en omelet-makers

Iedere zondag is een team van vrijwilligers aan de slag om onze diensten mogelijk te maken. Zo wordt er iedere week al vroeg gestart met opbouwen. Een aantal mensen mag op zondag van het vroege begin tot het (soms late) einde dienen. En dan is het fijn als er tussen de diensten iets lekkers/een opkikker voor hen klaar staat. 

Vind jij het leuk om voor deze groep van circa 30 mensen catering te verzorgen (denk aan het maken van tosti's, het bakken van een omelet), stuur dan een mailtje naar facility@mozaiek0318.nl.
 Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een huwelijk aankondigen.

Huwelijk
Op 18 november trouwen Jennefer Zichem en Daniel van der Molen in de Basiliek in Veenendaal. We wensen het bruidspaar een mooie en feestelijke dag toe.

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser