Nieuwsbrief 2 - Mozaiek Worship
 
"Ik deed na ons gesprek echt even een vreugdesprongetje". Exact die woorden mailde iemand ons onlangs, nadat we samen via de telefoon hadden gebrainstormd, over de manieren waarop wij zijn kerk (een Rooms-Katholieke kerk) mogen dienen met onderwijs over aanbidding. En die woorden te lezen waren voor ons zo bemoedigend. 
 
INTENSIVE WORSHIP WEEK
We zijn volop bezig met de Intensive Worship Week. Na alle maanden van organisatie kunnen we eindelijk met elkaar bespreken waar we het meest enthousiast worden: het programma!
Het belooft een enorme rijke en verrijkende week te worden met inleiders zoals Ido Buwalda, Heine Bosma, Paul Baloche (via webinar), Kees Kraayenoord, Rob Buis en Joke Buis.
Nog niet aangemeld of meer info? Klik hier
 
SAVE THE DATE: LANDELIJKE DAG VAN AANBIDDING 2017
Na onze eerste editie afgelopen november zullen we ook dit jaar een dag vol aanbidding en inspirerend onderwijs organiseren. Binnenkort hopen we te kunnen vertellen wie er die dag komen lesgeven. 
We zijn enorm dankbaar dat zoveel bezoekers de moeite hebben genomen een evaluatieformulier in te vullen. Wij hebben dan ook onwijs veel positieve feedback teruggekregen. Zo lazen we vooral de vraag om meer tijd en ruimte voor praktisch onderwijs. We hopen daar zeker meer mee te gaan doen! Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor meer info en opgave. 
Blok zaterdag 18 november 2017 in je agenda! 
 
HOUD VOL
We zijn trots dat ons lied 'Houd vol' dit jaar in de opwekkingsbundel verschijnt. Daarnaast heeft Opwekking ook besloten om 'In Eeuwigheid' op te nemen in de bundel. En ook al is dat een cover, we zijn toch trots dat we dit prachtige lied aan ons land mochten presenteren. 
Trouwens, we zijn ook op Opwekking. Op zaterdagmiddag zal Kees om 14:30 uur een seminar geven over aanbidding in de grote seminar tent.
Direct aansluitend (16:00 uur) zal Kees samen met Mozaiek Worship de aanbidding leiden in de grote tent voor een aanbiddingsconcert. Tussen 18:00 en 19:00 uur is er een signeersessie in de lectuurtent. Hier kan je het boek 'Backstage' en/of de CD 'Feest van Genade' kopen.
 
MOZAIEK WORSHIP IN HET LAND
Een paar weken geleden mochten Rob Buis en Kees investeren in Leerdam Praise door maatwerk te leveren aan een enthousiast interkerkelijk worship team dat al jarenlang Leerdam mag dienen met muziek en samenzang. 
Afgelopen zaterdag mocht Kees spreken op de onderwijsdag van Worship Central Hub Noord. Het was een super gave dag met ook veel onderwijs van onder andere onze eigen Joke Buis (zang). 
Mocht jij ook geïnteresseerd zijn in maatwerk voor jouw kerk, mail ons dan gerust. 
 
 
Meld je hier aan voor de Intensive Worship Week
Mozaiek Worship – Agenda
 
Mozaiek Worship wil graag kerken en gemeenten ondersteunen op het gebied van worship/aanbidding. We denken graag met je mee over een passend programma op het gebied van onderwijs.
Komende tijd is Mozaiek Worship hier te vinden:
 
Activiteiten

27 mei - Festival Strandheem; bandconcert Mozaiek0318 met Kees Kraayenoord;
- http://www.strandheemfestival.nl
28 mei- Garderen; zingen en spreken tijdens de ITL dienst van 19:00 uur;
3 juni - Opwekking
17 juni - Delfzijl Vaderdagconcert bandconcert Mozaiek0318 met Kees Kraayenoord;
- https://www.events4christ.nl
2 - 7 juli - Intensive Worship Week in de Basiliek in Veenendaal
6 september - Bunschoten Spakenburg
6 oktober  - Bolsward
3 november  - Amersfoort
18 november - Landelijke Dag van Aanbidding in Veenendaal;
 
Wil je meer informatie of Mozaiek Worship in je kerk / gemeente uitnodigen? Mail dan naar contact@mozaiek0318.nl
 
Facebook
Instagram
Website
Email

Copyright © 2017 Mozaiek Worship, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp
Copyright © 2017 Mozaiek Worship, All rights reserved.