Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 7 augustus 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze nieuwsbrief. Gedurende de zomermaanden verschijnt de nieuwsbrief tweewekelijks in plaats van wekelijks. De volgende editie kun je op zaterdag 21 augustus in je mailbox verwachten.

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over onze gemeente? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Kidsdienst en Livestream | zondag 8 augustus & zondag 15 augustus
  2. Even voorstellen: Frieda van de Hoef - Kids Pastor Mozaiek0318
  3. SAVE THE DATE | 28 augustus | We Are Young
  4. We Are Young communicatie zoekt versterking
  5. CJG Veenendaal is op zoek naar gastgezinnen
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Kidsdienst en Livestream | zondag 8 augustus & zondag 15 augustus

Morgen, zondag 8 augustus, is Gerald Troost spreker tijdens onze livestream. Een week later, op zondag 15 augustus, spreekt Arjen ten Brinke. De wekelijkse livestreams starten om 11.00 uur. We zien uit naar wat beiden met ons gaan delen!

Kidsdienst met Ollie & Sophie
Voorafgaande aan de livestream is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Tot en met zondag 29 augustus is het thema 'Jezus vertelt'. Ollie en Sophie gaan samen met de kinderen kijken naar schatgraven met Henk. Henk ‘graaft’ in de Bijbel en vindt hier zes schatten, namelijk zes Bijbelverhalen/gelijkenissen die Jezus zelf verteld. Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Even voorstellen: Frieda van de Hoef - Kids Pastor Mozaiek0318

We zijn enorm dankbaar dat Frieda van de Hoef als nieuwe Kids Pastor per 1 september twee dagen per week ons team komt versterken. Frieda is al lange tijd met haar gezin deel van Mozaiek0318, en ook al jaren betrokken bij Mozaiek Kids. Het is fantastisch dat zij nu met nog meer focus haar energie en liefde kan geven aan de vele kids die God ons als Mozaiek0318 heeft toevertrouwd, en samen met Kids Pastor Lisanne Koudijs leiding gaat geven aan deze bediening. Hieronder stelt Frieda zichzelf even voor:

Mijn naam is Frieda van de Hoef. Samen met mijn man Wouter zijn wij de trotse ouders van 4 mooie jongens. En vanaf dat wij kinderen hebben lijkt het wel alsof de tijd sneller gaat… ineens is er een jaar voorbij gevlogen en kan de jongste los lopen en kan onze peuter de mooiste slakjes kleien, terwijl de oudste 2 alweer een groep verdergaan op de basisschool. Regelmatig denken we samen na over wat we onze kinderen mee willen geven. En dan denken we na over bijvoorbeeld geloofsopvoeding, maar ook welke leuke activiteiten we als gezin willen ondernemen. Om de tijd die we met onze kinderen hebben optimaal te benutten en samen te genieten van alles wat God ons geeft.

Komend seizoen mag ik aan de slag als kidspastor voor de kinderen van onze gemeente. Hier heb ik enorm veel zin in! Het lijkt me mooi om vanuit deze functie opnieuw na te denken over wat we onze kinderen mee willen geven. Qua geloofsopvoeding, maar ook qua activiteiten. Het is namelijk mijn verlangen dat alle kinderen zich thuis voelen in het kinderwerk, dat het een plek mag zijn waar ze graag komen omdat ze zich geliefd weten, een plek waar ze vrienden mee naar toe nemen omdat ze het zo gezellig vinden en een plek waar ze leren over Jezus en hoe ze Hem kunnen volgen in hun dagelijks leven. Ik kijk er naar uit om samen op te trekken met kinderwerkers, met hen te genieten van jullie kinderen en op deze manier bij te dragen aan het koninkrijk van God!SAVE THE DATE | 28 augustus | We Are Young

Pak heel snel je agenda erbij, want wij hebben iets vets op de planning staan! En wel op 28 augustus. Houd je agenda vrij vanaf 13:30 als je tussen 12 en 17 jaar oud bent. Ben je tussen de 18 en 25 jaar? Blok dan je agenda vanaf 18.30 uur.

Wat we gaan doen? Dat houden we nog heel even geheim! Maar meer info volgt snel, dus houd onze socials en de nieuwsbrief in de gaten. ;-) 

 

 We Are Young communicatie zoekt versterking

Je mag er zijn. Je hoort erbij. Je bent geliefd! Dat willen we jongeren van Mozaiek meegeven. Die jongeren bereiken we natuurlijk via social media. We kondigen hier onze events aan en delen toffe verhalen, mini-preken en getuigenissen. Ons We Are Young communicatieteam maakt hiervoor alle content. En dit team heeft hard versterking nodig. 

Wie zoeken we precies?

  • Creators: enthousiaste creatievelingen die ons helpen met design, fotografie en videografie.
  • Een marketing pro: een ervaren online marketeer die gek is op social media én het leuk vindt om het team hiermee te helpen.

Ben jij de creator of marketeer die we zoeken? En lijkt het je superleuk om ons team te helpen? Stuur dan een mailtje naar weareyoung.communication@mozaiek0318.nlCJG Veenendaal is op zoek naar gastgezinnen

Graag brengen we een oproep van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Veenendaal bij je onder de aandacht.

Het CJG in Veenendaal is op zoek naar gastgezinnen. Voor veel kinderen is het vanzelfsprekend om naast hun eigen gezin ook contact te hebben met andere gezinnen. Bijvoorbeeld met familie, vrienden, via school of in de kerk. Dit is echter niet voor ieder kind mogelijk, omdat het netwerk ontbreekt of niet beschikbaar is. 

Het CJG komt regelmatig in contact met kinderen die veel steun zouden kunnen hebben aan een gastgezin. Bijvoorbeeld omdat er thuis problemen zijn of omdat contact maken niet zo makkelijk is. Hoe die steun eruit kan zien? Gewoon door mee te mogen doen met het gezinsleven, te kunnen spelen met de kinderen daar, even de aandacht te krijgen en/of mee te mogen eten. 

Wat wordt er van een gastgezin gevraagd?
Een gastgezin heeft zelf een stabiele thuissituatie en kan voor een langdurige periode op afgesproken tijden de deur openzetten voor een kind dat het nodig heeft. Het gaat meestal om eens per week of per twee weken een dag of dagdeel. Echter, dit gaat geheel in overleg met de hulpvrager en het gastgezin. Een contactpersoon van het CJG zorgt voor begeleiding van de gastgezinnen. 

Heb je interesse om gastgezin te worden of wil je meer weten? Neem dan contact op met Kees Kerssies (vrijwilligerscoördinator van het CJG) via  06-40707834 of vrijwilligers@cjgveenendaal.nl.Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we maar liefst zes nieuwe Mozaiekdeeltjes verwelkomen! 

Geboren

Op 2 juli 2021 is Liam Boone geboren. Hij is de zoon van Nico en Janneke en het broertje van Mike en Emma. Op 18 juli 2021 is Joël Nathanaël Körver geboren. Hij is de zoon van John en Annemieke en broertje van Benjamin, Gideon en Job. Op 18 juli 2021 is Gijs (Gijsbert Cornelis Jan) van den Hudding geboren. Hij is de zoon van Harm en Eline. Op 23 juli 2021 is Flore Goslinga geboren. Zij is de dochter van Benno en Irene en het zusje van Jente. Op 29 juli 2021 is Yara de Bruijne geboren. Zij is de dochter van Sander en Brenda en het zusje van Elja. Op 30 juli 2021 is Jessie Jesaja Nathaniël Matteo Busscher geboren. Hij is de zoon van Harold en Michelina en het broertje van Noemia, Levi en Dani. 

​​​​​​​

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
zondag 08 augustus 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 09 augustus 2021 Bidden voor en met Zieken
zondag 15 augustus 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 16 augustus 2021 Bidden voor en met Zieken
zondag 22 augustus 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 23 augustus 2021 Bidden voor en met Zieken


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser