Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 11 september 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

 1. Samenkomsten en Livestream | zondag 12 september
 2. Mozaiek Family Box
 3. Teamleider- welkom, iets voor jou?
 4. Gezellige singles night | donderdag 30 september 2021
 5. Premarriage Course
 6. Familieberichten
 7. Agenda


Samenkomsten en Livestream | zondag 12 september

Morgen, zondag 12 september, is Nelinda Troost spreker tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. Voor het bijwonen van de diensten moet vooraf worden gereserveerd via onze website. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er creche en kinderdienst voor de kinderen t/m 1e klas. Ook hiervoor is een ticket nodig. We zien er naar uit elkaar zondag te ontmoeten! De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om  09.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Komende weken gaan we samen met Ollie en Sophie op ontdekking door Gods schepping. God heeft alles zo wonderlijk en bijzonder gemaakt! Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden.
De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je Engelse vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. Mozaiek Family Box

Nu te bestellen! De Mozaiek Family Box. Een box speciaal gericht op communities; groepen die samenkomen en onderdeel zijn of zich onderdeel voelen van Mozaiek. Bijvoorbeeld doordat ze samen de livestream kijken of op een andere manier betrokken zijn bij Mozaiek.

Het is een box vol met leuke, inspirerende en praktische items die je kunnen helpen om een mooie Mozaiek Family te gaan vormen. Want samen zijn we kerk! Ga voor meer informatie en bestellen naar onze websiteTeamleider- welkom, iets voor jou?

"Wees welkom zoals je bent." Eén van de zinnen van Mozaiek0318 waarin we de ander zien en welkom heten met een grote glimlach op onze gezicht!

Binnen het ontvangst team van welkom zijn we op zoek naar iemand die passie heeft voor het welkom heten van de ander, mee wil denken en organisatorisch sterk is. Herken jij je in de volgende woorden en wil jij, je heel praktisch inzetten voor Gods gemeente, laat dan wat van je horen.

 • Verbinden van mensen
 • Flexibel, snel kunnen schakelen
 • Plannen van roosters en overzicht creeeren
 • Mail van welkom bijhouden, nieuwe vrijwilligers welkom heten binnen welkom
 • Communicatief sterk
 • Sparren en meedenken met de coordinator van welcome
 • Visie delen
 • Vrijwillige functie tijdsinvestering 1-2 uur per week met momenten/ events drukker (denk aan kerst/ pasen, opstarten seizoen, teamavond organiseren).

Lijkt dit je leuk of heb je vragen, neem contact met ons op via contact@mozaiek0318.nlGezellige singles night | donderdag 30 september 2021

Ben jij vrijgezel (single, gescheiden, weduwnaar/weduwe), dan ben je donderdagavond 30 september van harte welkom in Mozaiek Centrum. 

Tijdens deze avond willen we elkaar ontmoeten en leren kennen. Onder het genot van een hapje en een drankje delen we onze verhalen aan elkaar. Kortom, het wordt gewoon een gezellige avond waarbij ontmoeting centraal staat. Het is overigens geen dating avond. 
 
Alle leeftijden zijn welkom, de enige voorwaarde is dat je alleenstaand bent. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via deze link. De avond start om 19.30 uur. Premarriage Course

Ga je binnenkort trouwen of ben je onlangs in het huwelijksbootje gestapt? Dan is de Premarriage Course misschien iets voor jou. We hopen weer fysiek bij elkaar te kunnen komen tijdens vijf mooie avonden in Veenendaal. Onder het genot van een hapje en een drankje investeren in jullie relatie en elkaar.

Op 28 september aanstaande start er weer een cursus, hiervoor zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Heb je interesse? Meld je dan deze week nog aan via onze website. Hier vind je ook meer informatie over de Premarriage Course. Komt dit net iets te vroeg, er is ook de mogelijkheid om aan te melden voor de cursus in het voorjaar van 2022. Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we weer een nieuw Mozaiekdeeltje verwelkomen en drie huwelijken noemen! 

Geboren
Op 11 augustus 2021 is Esmee Anne van Toor geboren. Zij is de dochter van Wouter en Pauline, zusje van Nathan. Het gaat goed met hen allen. 


Huwelijk

Op 9 september 2021 zijn Linda Molenaar en Gert-Jan van der Leest getrouwd bij Restaurant Campman in Renkum. Voorganger was Gert-Jan van Geresteyn. We wensen hen veel geluk!

Op 17 september 2021 trouwen Sanne van Delen en Gert-Jan van Dijke in De Andrieskerk te Amerongen. Voorgangers zijn Ferry en Mariska Gerritsen.

Op 18 september 2021 trouwen Petra Kiesbrink en Ramon Kamphuis bij ‘Het ei van Columbus’ in Beekbergen. Voorganger is Cees van Harten.

We wensen hen allen een mooie, feestelijke dag toe!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser