Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 2 april 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Op weg naar Pasen
  2. Samenkomsten & Livestream | zondag 3 april 2022
  3. Vacature schoolleider Mozaiek Colleges
  4. Diving Deep Night | zondag 3 april 2022
  5. Save the date: Mozaiek Conference
  6. Versterking voor het contactteam (social media) gezocht
  7. Familieberichten
  8. Agenda


Op weg naar Pasen

In de stille week willen we als gemeente een tijd van verootmoediging ingaan, van zonden belijden, nieuwe toewijding, op weg naar een nieuwe start, op weg naar opstaan met Jezus. Dit doen we in verbinding door elke avond in de Stille Week een moment te creëren waarin we elkaar kunnen ontmoeten, met elkaar kunnen bidden en God aanbidden.

Van maandag 11 april t/m donderdag 14 april, is daarom het Mozaiek Centrum tussen 20:00 en 21:00 uur open voor iedereen die samen met ons wil bidden en overdenken. Daarnaast is de gebedsruimte 24/7 beschikbaar. Ook zal er in die week elke dag een nieuwe podcast te beluisteren zijn, die ons helpt om met Jezus op te wandelen en die laatste dagen van Jezus te beleven van Palmpasen naar Goede Vrijdag.

Goede Vrijdag
Op Goede Vrijdag 15 april 2022 zijn er twee Worship & Prayer bijeenkomsten, waarin ruimte zal zijn om op verschillende manieren stil te staan bij Goede Vrijdag, Hem te aanbidden en samen avondmaal te vieren.

Eerste Paasdag
Jezus leeft! Hij is opgestaan en wij mogen met Hem opstaan. Hoe bijzonder is het om dit, heel symbolisch, te vieren met de doop! Dat gaan we doen in drie diensten op Eerste Paasdag 17 april 2022 om 09:00, 11:00 en 13:00 uur.

Ga voor meer informatie en het reserveren van tickets voor Goede vrijdag en eerste Paasdag (te reserveren vanaf maandag 4 april) naar onze website.Samenkomsten & Livestream | zondag 3 april 2022

Morgen, zondag 3 april, spreekt Martin Koornstra tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 4.

Reserveren van tickets 
Ondanks dat alle maatregelen rondom corona zijn losgelaten blijven we voorlopig werken met tickets voor onze diensten. Op deze manier voorkomen we dat de diensten té vol worden. De tickets zijn te reserveren via onze website. Ook voor de crèche tijdens de dienst van 9.00 uur is voor de kids (0-4 jaar) een ticket nodig. We zien er naar uit om elkaar zondag zowel live als online te ontmoeten! Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en vertaling
Bij de livestream van 11.00 uur is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er vertaling van de dienst beschikbaar in het Engels. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.Vacature schoolleider Mozaiek Colleges

Wij zijn op zoek naar iemand die zich fulltime (30-38 uur) wil inzetten als schoolleider voor onze Mozaiek Colleges. Dit is een betaalde bediening waarbij de werkzaamheden verricht worden in Veenendaal. 

Binnen Mozaiek hebben we 3 opleidingstrajecten die vallen onder onze Mozaiek Colleges. Er is een college voor Worship, Sprekers en voor Gemeenteleiders. Deze opleidingen zijn bedoeld voor mensen die willen groeien in één van deze bedieningen binnen de lokale kerk.

Benieuwd naar de functie? Bekijk deze op onze website Diving Deep Night | zondag 3 april 2022

Hey young adult, wij hebben goed nieuws voor jou! Morgenavond is namelijk onze tweede Diving Deep Night. 

Op deze avond gaan we het met elkaar hebben over wat jou bezighoudt. Wat speelt er in jouw leven? Waar wil je het graag over hebben met andere jongeren? Deze onderwerpen bespreken we met elkaar. Aan de hand daarvan kiezen wij vervolgens thema's uit voor de volgende Diving Deep Nights. 

Het wordt dus eigenlijk een grote brainstorm, waar we jou hard voor nodig hebben! Daarnaast is er tijd voor worship en ontmoeting.

Zien we jou op 3 april? Meld je dan snel aan via deze link. We starten om 19:30 uur in de Basiliek. Tot dan!Save the date: Mozaiek Conference

Op 17 en 18 juni wordt er in de Basiliek in Veenendaal de Mozaiek Conference gehouden. Speciaal voor delen en vrienden (met of zonder bediening) van alle Mozaiek-gemeenten! Er wordt hard gewerkt aan een inspirerend programma voor deze dagen. Dus zet het in je agenda!

Save The Date Mozaiek ConferenceVersterking voor het contactteam (social media) gezocht

Tijdens onze livestream zit er een team klaar om met de gemeente en andere mensen die kijken in contact te komen. Dit gebeurt via de website en onze sociale media. Dit team beantwoordt vragen, stelt vragen in de live chats en houdt in de gaten of alles qua communicatie goed verloopt. Dit enthousiaste team is op zoek naar versterking!

Weet jij alles van social media en houd jij ervan om in contact te staan met anderen? Dan is een plek binnen het contactteam misschien iets voor jou! Het is van belang dat je deel bent van Mozaiek en dat je (maximaal) 1 keer per maand beschikbaar bent. Je beschikbaarheid kun je zelf van tevoren opgeven. Het contactteam is tijdens een livestream altijd op locatie aanwezig.

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar communicatie@mozaiek0318.nlFamilieberichten

In de familieberichten van deze week willen we met elkaar meeleven.

Overlijden
Vorige week hebben Gert Slok en Elziene Wilschut het immens verdrietige bericht gekregen dat Joël, de zoon van Gert, onverwacht is overleden. Laten we biddend en meelevend om deze familie heen staan.

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser