Mozaiek Kids | Uitbreiding Crèche!

Beste ouder/verzorger van onze jongste kids!

We hebben goed nieuws! Vanaf aankomende zondag (1 mei) is het niet meer nodig om een ticket te reserveren voor je kind van de crèche. We gaan namelijk uitbreiden in groepen, want we hebben voldoende enthousiaste en liefdevolle kinderwerkers! We zijn er ontzettend blij mee dat we nu tijdens de eerste dienst elk kind welkom kunnen heten bij ons kinderwerk. In deze brief volgt informatie die voor jullie van belang is om te lezen, lees het daarom even goed door!

  1. Vier groepen
  2. Hoe ziet de crèche eruit?
  3. Help je mee?

Vier groepen

We hebben vanaf zondag voor elke leeftijd een eigen groep en ruimte.

Crèche naam Ruimte
Crèche 0 jaar Crèche 1
Crèche 1 jaar Crèche 2
Crèche 2 jaar Constantijnkamer
Crèche 3 jaar Taverne

 

Plattegrond Basiliek


Hoe ziet de crèche eruit?

We willen je nu in het kort vertellen hoe de crèche eruitziet en wat jullie hierin van ons kunnen verwachten en wij van jullie.

  • Vanaf 8.30 uur heten we je kind van harte welkom bij onze crèche. We checken alle kinderen in met ons digitale inchecksysteem. Dit doen we vooralsnog bij 1 incheckbalie. Deze is te vinden voor crèche 1 en crèche 2 ruimte.
  • Bij het inchecken krijg je van de kinderwerker 3 stickers. 1 voor je kind (graag op de rug plakken), 1 voor op de tas/jas en 1 voor jou als ouder. Deze laatste sticker is van belang om mee te nemen bij het ophalen van je kind.
  • Je kind gaat dan naar zijn/haar eigen ruimte toe. Mocht je meerdere kinderen hebben in de crèches, dan is het mogelijk om ze allemaal tegelijk in te checken en daarna naar hun eigen ruimte te brengen. Zie plattegrond voor de ruimtes.
  • Vanaf 9.00 uur zijn alle kids in hun eigen ruimte. Bij onze 0 en 1 jarige kids zal er vooral geknuffeld, gespeeld en gezongen worden. Mocht je kind een fles of hapje nodig hebben, dan willen we je vragen om dit zelf aan je kind te geven. Bij onze kids van 2 en 3 jaar gaan we naast lekker spelen ook in de kring om samen te zingen, een Bijbelverhaal te lezen en een glaasje limonade te drinken.
  • Als de dienst rond 10.15 uur is afgelopen kom je als ouder/verzorger je kind ophalen. We willen je vragen om niet allemaal tegelijk de ruimte in te komen, maar bij de deur te wachten. We dragen graag in alle rust de kinderen weer over aan jou als ouder/verzorger, zodat we ook kunnen vertellen hoe het is gegaan. Wil je bij het ophalen van je kind je sticker laten zien? Dan weten we zeker dat elk kind met de juiste ouder mee gaat.

Help je mee?

We zijn heel dankbaar met alle kinderwerkers die zich inzetten voor onze kids. We dragen graag als kerk samen zorg voor onze kids. Mocht jij hierin willen bijdragen en onderdeel willen zijn van ons team, dan kan dat! Mail dan naar kids@mozaiek0318.nl.

Vriendelijke groet,

Margeet Loonstra - teamleider crèche
Frieda van de Hoef - kidspastor
Lisanne Koudijs - kidspastorBekijk dit bericht in uw browser