Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 2 mei 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Dienst van zondag 3 mei
  2. Terugkijken: Mozaiek Connect
  3. Alpha Online
  4. Agenda


Dienst van zondag 3 mei

Samen zijn we kerk! Nu we als Mozaiek voorlopig niet samen kunnen komen betekent dat niet dat we geen diensten hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je iedere zondag in de veiligheid van je eigen huis, via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Wim Hoddenbagh zal komende zondag tijdens de online dienst voorgaan met het thema 'Uitrusten bij Jezus'. De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Om 10.00 uur is er weer een Kids livestream met Ollie en Sophie. Kijk jij ook?

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestreams.

Klik hier voor de livestreams.

 Terugkijken: Mozaiek Connect

Afgelopen woensdag gingen we live met Mozaiek Connect. Een moment van aanbidding, maar ook om te bidden voor onze zieken en voor nieuwe deeltjes van Mozaiek. Het was een intens moment waar we met vele van jullie mochten samenkomen.

Tijdens deze connectavonden nemen we de tijd om iemand uit de gemeente beter te leren kennen. Afgelopen woensdag namen we een kijkje bij We Are Young toppers Sanne & Geke die een nachtje buiten sliepen om geld op te halen voor de vluchtelingen in Lesbos. En zij waren niet de enige. Honderden jongeren sliepen de nacht van 26 op 27 april buiten om geld op te halen voor Movement on the ground. In totaal is er meer dan €230.000.- opgehaald! Wat een waanzinnig bedrag. We zijn enorm dankbaar en trots op alle jongeren (en volwassenen!) die een nachtje naar buiten gingen zodat vluchtelingen naar binnen kunnen. Heb jij de aflevering van Mozaiek Connect gemist? Klik dan hier. Doe het vandaag nog, want helaas is deze afleverig na morgen niet meer terug te kijken i.v.m. privacy. 

Komende woensdag zullen we weer samenkomen voor aanbidding en gebed. Kijk jij mee? Iedere woensdag om 20.30 uur via onze livestream.Alpha Online

Yesss! Afgelopen week is Alpha Online van start gegaan en wat zijn we dankbaar! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar het is bijna ongelofelijk om te zien hoeveel mensen we hebben mogen verwelkomen binnen deze cursus. Het is slechts enkele weken geleden dat het initiatief om te switchen naar Alpha Online is gestart en in totaal hebben maar liefst 98 deelnemers zich aangemeld, zo bijzonder!

Afgelopen dinsdag zijn de eerste 9 groepen van start gegaan via een Zoom-sessie, en op donderdag waren dit nog eens 7 groepen. In eerste instantie zijn de groepen gezamenlijk begonnen om vervolgens uiteen te gaan in zogenoemde break-outs. En deze groepen zijn natuurlijk niet zomaar gestart, daarvoor hebben zich welgeteld 30 groepsleiders gemeld om dit geheel te coördineren. Ook hier zijn we zo dankbaar voor! Laten we God ook danken voor deze mooie ontwikkeling én laten we de komende periode blijven bidden voor zowel alle cursisten als alle gespreksleiders. Het is goed om om hen heen te blijven staan.

Via deze weg een groot applaus voor het hele kernteam die hier de afgelopen tijd keihard aan heeft gewerkt, bedankt!Bekijk dit bericht in uw browser