Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 20 augustus 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je, na een zomerstop, onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl

  1. Samenkomsten en livestream | zondag 21 augustus 2022
  2. Terugblik WAY camp 2022
  3. Doorontwikkeling Ollie en Sophie
  4. Sunday Funday | zondag 11 september 2022
  5. Ollie en Sophie live in de Basiliek | zaterdag 1 oktober 2022
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Samenkomsten en livestream | zondag 21 augustus 2022

Morgen spreekt Joost van den Boogaard tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 4.

Gebarentolk en vertaling
Bij de livestream van 11.00 uur is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er vertaling van de dienst beschikbaar in het Engels. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. De kids gaan samen met Ollie en Sophie op ontdekking door Gods schepping. God heeft alles zo wonderlijk en bijzonder gemaakl. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken.Terugblik WAY camp 2022

Da-da-da-da-da-da! Misschien denk je huh? Als je mee bent geweest op WAY Camp weet je zeker weten wat dat betekent! Want wat was dat een vibe! Afgelopen weekend zijn we met 120 jongeren op camp geweest in Zevenaar. Het hele weekend stond in het teken van ‘connected’! Connectie met jezelf, met elkaar, maar bovenal met God. En wat was deze connectie te zien en te voelen. We vroegen aan de jongeren wat zij hebben geleerd van camp. Hierbij een aantal quotes: ‘Je bent geliefd in God zijn ogen en je mag er zijn, want Hij is bij en laat je nooit alleen’, ‘Ze zeggen heel vaak dat je echt jezelf mag zijn… en hier was t ECHT zo’, ‘Dat God mooie dingen kan en dat Hij echt bestaat’! 

Kortom.. het was AWESOME! Ben jij er volgend jaar ook bij? Check onze instapagina @weareyoung0318 om wat beelden terug te kijken!Doorontwikkeling Ollie en Sophie

Bijna 2,5 jaar geleden werden de eerste online kinderdiensten van Ollie en Sophie uitgezonden. We zijn onder de indruk van de uitwerking hiervan: door het hele land worden de diensten bekeken, niet alleen in kerken, maar bijvoorbeeld ook op scholen en bij de kinderopvang. God werkt met Zijn Geest door dit concept heen en het is bijzonder dat kinderen via Ollie en Sophie leren wie Hij is en hoe ze Hem kunnen volgen. Wat prachtig dat we op deze manier zoveel kinderen en hun gezinnen kunnen bereiken!

We zijn dankbaar om te kunnen vertellen dat Martine Schuit vanaf september in dienst komt bij Mozaiek voor 1 dag per week. Zij is misschien beter bekend als Ollie 😉. Zij gaat zich richten op de doorontwikkeling van Ollie en Sophie en blijft daarnaast natuurlijk samen met Lisanne de sketches spelen. Hieronder stelt ze zichzelf graag aan jullie voor:

Hoi, ik ben Martine Schuit, 28 jaar, getrouwd met Bart Jan en samen wonen we in Veenendaal. Al sinds de start van Mozaiek0318 zijn we bij deze mooie gemeente betrokken. En per 1 september mag ik 1 dag in de week in dienst treden en mag ik mij blijven inzetten als het typetje Ollie van Ollie en Sophie bij Mozaiek Kids: een online kinderprogramma vol muziek, toneel en humor waar Gods liefde doorheen klinkt! Voor degenen die dat nog niet weten, Sophie wordt gespeeld door kidspastor Lisanne - mijn zus (dus ook in het echt zijn we familie;-)) 

Het typetje Ollie betekent op persoonlijk en geestelijk gebied veel voor me waar ik God heel dankbaar voor ben. God laat keer op keer Zijn liefde zien en hoe tof dat ik samen met anderen binnen ons team mijn tijd en talenten aan Hem mag teruggeven. Hij gebruikt dit om Zijn liefde ook te laten zien aan al onze kids. Hij leert mij ook weer te geloven als een kind: ontvankelijk en vol vertrouwen! Daar blijf ik me over verwonderen! 

Naast het schrijven van teksten en het spelen van het typetje, mag ik nu ook meer inzetten op de verdere ontwikkeling en groei van Ollie en Sophie in samenwerking met ons team. We ervaren dat God ons Ollie en Sophie heeft gegeven en Hij nog heel wat creativiteit voor ons in petto heeft! Daar kijk ik dan ook enorm naar uit. Gelukkig mogen we weten dat God de weg leidt - ik hoef enkel te volgen!Sunday Funday | zondag 11 september 2022

MOZAIEK0318, let's meet up! Op 11 september is onze Sunday Funday. Staat hij al in je agenda? We starten de dag met een (kortere) dienst in de Basiliek. Vervolgens gaan we richting het Mozaiek Centrum. Rondom het Mozaiek Centrum is vanalles te doen. Zo is er een Kids-plein voor de kinderen en een WAY-plein voor alle jongeren. Ook kun je een rondje lopen over de ‘Next Steps markt’. 

Naast dat we samen God gaan aanbidden willen we elkaar ontmoeten en samen eten (delen)! We willen je vragen om voor jou (en je gezin) je favoriete picknickmaaltijd mee te nemen. Als iedereen wat meeneemt hebben we meer dan genoeg! Neem ook een stoeltje of picknickkleed mee om op te zitten. 

We hopen je te zien! Ollie en Sophie live in de Basiliek | zaterdag 1 oktober 2022

Op  zaterdag 1 oktober 2022 zijn Ollie & Sophie terug met een heel nieuw programma LIVE in de Basiliek! Kom jij ook? Er is plek genoeg, dus neem ook je vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s en papa’s en mama’s mee! Samen gaan we zingen, dansen, spelletjes doen en meer ontdekken over hoe we meer op Jezus kunnen gaan lijken. Vergeet niet om je tickets te bestellen via onze website!Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we vijf nieuwe Mozaiek deeltjes verwelkomen!

Geboren
Op 1 juli zijn Derk en Fleur van der Mooren trotse ouders geworden van hun dochter Fien Marie. Het gaat goed met het gezin en ze zijn erg dankbaar. 

Dankbaar en trots stellen Esther Floor en Sven Hagenaars hun zoon Lukas Johan Rene (Kas) aan ons voor. Kas is geboren op 19 juli geboren en is het broertje van Maud. 

Op 21 juli is Bart Henk Christiaan (Yves) geboren. Yves is de zoon van Johan van Amerongen en Christine van Kruistum. Fleur, Maud en Olle zijn de grote zussen en broer. Het gaat goed met moeder en zoon. 

Op 24 juli is Sepp Dankelman geboren. Sepp is de zoon van Annet en Stephan Dankelman en is het broertje van Noa Mae. Annet: “We hebben heel lang uitgekeken naar een tweede kindje om ons gezin compleet te maken en zijn God zo dankbaar voor dit kleine wondertje!”

Op 23 juli is Mees Rein Cornelis de Wit geboren. Mees is de zoon van Wessel en Mandy en het broertje van Willem. ‘Uit onze liefde, uit onze dromen, uit Gods handen, ben jij gekomen’ is de tekst op het geboortekaartje. Het gaat erg goed met het gezin en ze genieten enorm!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser