Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 3 september 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl

 1. Samenkomsten en livestream | zondag 4 september 2022
 2. aWAYke Night | zondag 4 september 2022
 3. Sunday Funday | zondag 11 september 2022
 4. Gezocht: materialen en hulp kidsplein Sunday Funday
 5. Let op: vanaf 18 september nieuwe aanvangstijden diensten
 6. Familieberichten
 7. Agenda


Samenkomsten en livestream | zondag 4 september 2022

Morgen is er tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur aandacht voor de Alpha cursus. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 4.

Gebarentolk en vertaling
Bij de livestream van 11.00 uur is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er vertaling van de dienst beschikbaar in het Engels. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. De kids gaan de komende weken samen met Ollie en Sophie meer ontdekken over de emoties boos, bang, blij en verdrietig. We willen kinderen helpen in het ontdekken van hun emoties en het durven verwoorden hiervan. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken.aWAYke Night | zondag 4 september 2022

Yes! Morgenavond 4 september trappen we het nieuwe WAY seizoen af met een toffe aWAYke Night! Het belooft een geweldige avond te worden, vol met ontmoeting, gezelligheid en aanbidding. Mark Stoorvogel spreekt over het thema ‘Hier ben ik’.  De deuren van de Basiliek gaan open om 18.30 uur en het programma begint om 19.00 uur. Wij zien er onwijs naar uit! Ben jij erbij om er een fantastische avond van te maken?

Meld je nog even aan via deze link.Sunday Funday | zondag 11 september 2022

Ben jij er volgende week bij tijdens Sunday Funday? We starten de dag met een (kortere) dienst in de Basiliek. Vervolgens gaan we richting het Mozaiek Centrum. Rondom het Mozaiek Centrum is vanalles te doen. Zo is er een Kids-plein voor de kinderen en een WAY-plein voor alle jongeren. Ook kun je een rondje lopen over de ‘Next Steps markt’. 

Naast dat we samen God gaan aanbidden willen we elkaar ontmoeten en samen eten (delen)! We willen je vragen om voor jou (en je gezin) je favoriete picknickmaaltijd mee te nemen. Als iedereen wat meeneemt hebben we meer dan genoeg! Neem ook een stoeltje of picknickkleed mee om op te zitten. 

We hopen je te zien samen met je gezin, team, L2M groep en/of Mozaiek Family! Kom je alleen en weet je niet zo goed waar je je bij aan kunt sluiten? Meld je dan bij het meetingpoint. Gezocht: materialen en hulp kidsplein Sunday Funday

Tijdens Sunday Funday hebben we een familieplein met allerlei activiteiten voor kinderen met hun ouders. Hiervoor zijn we nog op zoek naar de volgende materialen:

 • Sjoelbakken 
 • Stelten (steltlopen)
 • Klossen (kloslopen)
 • Hoepels
 • Lege blikken (blikgooien)
 • Ezeltje prik 
 • Tafeltennistafel 
 • Springtouwen
 • Skippyballen
 • Doelschietbord hout 
 • Grote spellen die geschikt zijn voor buiten

Kun je ons hieraan helpen dan is het fijn als je een mailtje stuurt naar kids@mozaiek0318.nl. De spullen kunnen gebracht worden op woensdagmiddag 7 september of zondagochtend 11 september. 

Daarnaast zoeken we nog mensen die ons willen helpen:

 • 3-5 personen die kunnen schminken
 • Personen die willen komen helpen bij het opbouwen om 9.30 uur (we zorgen voor koffie met iets lekkers!)
 • Personen die willen helpen om toezicht te houden op het familieplein (we werken in verschillende shifts, zodat je tijd over houdt om zelf lekker te picknicken en te genieten van de activiteiten)
 • Personen die willen helpen met het opruimen rond 14.00 uur (ook dan kunnen we voor koffie zorgen 😉)

Stuur een mailtje naar kids@mozaiek0318.nl als jij een steentje bij wilt dragen. Met elkaar maken we er een mooie dag van!Let op: vanaf 18 september nieuwe aanvangstijden diensten

Vanaf 18 september wijzigen de aanvangstijden van onze zondagse diensten naar 9.30 uur en 11.30 uur. De dienst van 9.30 uur wordt ook als livestream uitgezonden. 

Met deze nieuwe tijden hopen we dat het aantal bezoekers beter verdeeld wordt over beide diensten. Het reserveren van tickets voor een dienst komt per deze zondag dan ook te vervallen. 

De starttijd van de online kidsdienst met Ollie en Sophie blijft 9.00 uur.Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we nieuwe Mozaiek deeltjes verwelkomen en twee huwelijken aankondigen!

Geboren
Op 16 juli is Ido Johannes (Jens) geboren. Jens is de zoon van Jonathan en Arieke Kuiper. Jens is 5 weken te vroeg geboren maar is inmiddels thuis uit het ziekenhuis. Het gaat gelukkig goed. Op het geboortekaartje staat:

Je bent bijzonder
Je bent een wonder
Je bent een hele grote schat
Je bent een wonder
God maakt je
Zo bijzonder


Op 10 augustus is Noë Maria geboren. Noë is de dochter van Niel en Conny Scholtens. Het gaat erg goed met hen allemaal en Niel & Conny zijn ontzettend blij!Huwelijk
Op 8 september trouwen Daphne Gundelach en Brend Veenendaal in de Heldringkerk in Hoenderloo. Voorganger is Cees van Harten

Op 9 september trouwen Elise Bos en Gert van Ginkel bij Hoeve Sparrendam in Hoevelaken. Voorganger is Ferry Gerritsen.

We wensen de bruidsparen een mooie en feestelijke dag toe.

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser