Intensive Worship Week
 
Ben jij een aanbiddingsleider en wil jij groeien in je relatie met God? Ben jij niet bang om geestelijk uitgedaagd te worden? Ben jij op zoek naar frisse ideeŽn en vernieuwde visie daar waar het gaat om aanbidding en muziek? Dan is de Intensive Worship Week voor jou!
 
Deze zomer organiseert Mozaiek Worship (onderdeel van Mozaiek0318) van 2 t/m 7 juli een Intensive Worship Week. Een week vol aanbidding, praktisch onderwijs en persoonlijke aandacht. Met deze week bieden wij jou een kans om te investeren in je bediening als aanbiddingsleider. We helpen je na te denken over je rol als muzikant of zanger in je kerk. We dagen je uit stappen te zetten om verder te groeien, talent te ontwikkelen, en bovenal God beter te leren kennen.
 
De intensive Worship week wordt georganiseerd op het prachtige landgoed Pauwenhof. In de jaren í30 van de vorige eeuw bouwde de familie Pouw een landgoed in de bossen bij Voorthuizen. De Nederlandsche Bank was decennialang eigenaar, Ďopdat de medewerkers verfrischte en vernieuwde kracht zouden kunnen ontvangení. Dat is precies wat wij voor jou willen!
Je wordt daarom deze week goed verzorgd. De maaltijden staan voor je klaar, je kamer is schoon en licht, je bed opgemaakt, en ís avonds is er tijd om in de bar, onder het genot van een hapje of een drankje, de dag nog eens na te spreken. Aan alles is gedacht. Zo houden we veel tijd over voor aanbidding, intimiteit met God, discipelschap, persoonlijke aandacht door middel van (ministry-) gebed en onderwijs over de bijbelse basis van muziek en aanbidding. Daarnaast gaan we ook praktisch aan de slag in de oefenruimte.
 
We geloven dat God mensen roept om anderen in aanbidding te leiden. Wie Hij roept wil Hij ook bekwamen! We zien daarom hoe God mensen die Hij heeft geroepen ook bereidwillig maakt hierin te willen investeren, offers van tijd en geld te brengen. Juist daarom willen we je ook vragen hier serieus en biddend mee bezig te zijn, familieleden, goede vrienden of je kerkleiders te betrekken bij je keuze om deel te nemen aan de Intensive Worship Week. 

 
Word jij hier ook enthousiast van? Geef je dan snel op. Er is beperkt ruimte!
Klik hier om jezelf aan te melden
Mozaiek Worship Ė Agenda
 
Mozaiek Worship wil graag kerken en gemeenten ondersteunen op het gebied van worship/aanbidding. We denken graag met je mee over een passend programma op het gebied van onderwijs.
Komende tijd is Mozaiek Worship hier te vinden:

 
Activiteiten
19 februari - Ambt Delden; spreekbeurt Big Event Transformed;
-
http://www.transformed.nl/
23 februari - Assen bandconcert Mozaiek0318 met Kees Kraayenoord (besloten concert);
7 maart - Leiden; studieavond voor het aanbiddingsteam Leiden;
21 maart - Leerdam: studieavond voor het aanbiddingsteam Leerdam;
1 & 2 april - Drachten: medewerking Worship Weekend Bethel, Drachten;
27 mei - Festival Strandheem; bandconcert Mozaiek0318 met Kees Kraayenoord;
-
http://www.strandheemfestival.nl
28 mei- Garderen; zingen en spreken tijdens de ITL dienst van 19:00;
17 juni - Delfzijl Vaderdagconcert bandconcert Mozaiek0318 met Kees Kraayenoord;
-
https://www.events4christ.nl
18 november - Save the date: Landelijke Dag van Aanbidding in Veenendaal;
 
Wil je meer informatie of Mozaiek Worship in je kerk / gemeente uitnodigen? Mail dan naar contact@mozaiek0318.nl

 
Facebook
Instagram
Website
Email

Copyright © 2017 Mozaiek Worship, All rights reserved.