Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 10 juli 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze nieuwsbrief. Gedurende de zomermaanden verschijnt de nieuwsbrief tweewekelijks in plaats van wekelijks. De volgende editie kun je op zaterdag 24 juli in je mailbox verwachten.

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over onze gemeente? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Kidsdienst en Livestream | zondag 11 juli & zondag 18 juli
  2. Mozaiek Magazine is uit - lees 'm online!
  3. Serve is op zoek naar een (web) developer
  4. Nieuwe versie Mozaiek app
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Kidsdienst en Livestream | zondag 11 juli & zondag 18 juli

Morgen, zondag 11 juli, spreekt Emiel Hop over de 'psalm van Jona' tijdens onze livestream. We zien uit naar wat hij met ons gaat delen!

Een week later, op zondag 18 juli, is Wouter de Vos spreker. De wekelijkse livestreams starten om 11.00 uur. 

Kidsdienst met Ollie & Sophie
Voorafgaande aan de livestream is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Tot en met zondag 18 juli is het thema 'Jezus doet wonderen'. Ollie en Sophie gaan samen met de kinderen door middel van Bijbelverhalen Jezus beter leren kennen. Ze leren wie Hij is, wat Hij vertelt en wat Hij doet. Ze ontdekken ook dat er nog steeds wonderen gebeuren en dat Jezus ook ons kan gebruiken om een wonder te doen. Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Mozaiek Magazine is uit - lees 'm online!

De zomereditie van Mozaiek Magazine is verschenen!. Er is ook deze keer weer met veel enthousiasme en passie door een redactieteam aan dit nummer gewerkt. Mozaiek Magazine is afgelopen week per post bezorgd bij alle Mozaiekers en mensen die via de website een exemplaar hebben aangevraagd.

Ben je geen deel van een Mozaiek gemeente, maar ben je wel nieuwsgierig naar ons magazine ? Je kunt deze editie ook online lezen.Serve is op zoek naar een (web) developer

Heb jij ervaring met (web) development? Wil je letterlijk en figuurlijk meebouwen aan Mozaiek? Voor de kerstpakkettenactie van 2021 hebben we een uitdagend project in de planning waarmee we met een interactieve webappplicatie nog meer mensen kunnen helpen en bereiken.

Zie jij het zitten om je skills in te zetten voor dit innovatieve project? Of wil je meer informatie? Neem contact op met Ewout Hooijer via 0642158732 of mail naar contact@mozaiek0318.nlNieuwe versie Mozaiek app

De Mozaiek app is vernieuwd! Heb jij 'm al op je telefoon staan? Via de AppStore of Google Play store kun je de (vernieuwde) Mozaiek app downloaden, zoek hierbij op Mozaiek of Mijn Mozaiek.

Met deze app kun je eenvoudig je gegevens inzien of wijzigen, contact zoeken met mede-Mozaiekers, het laatste nieuws lezen  en preken terugluisteren. Ben je deel van een team of een L2M groep binnen onze gemeente of volg je een cursus? Dan kun je via de app ook eenvoudig met elkaar communiceren.

De app is door iedereen te gebruiken. Voor sommige functies is een login vereist, dit is dezelfde login als voor Mijn Mozaiek. Op onze website vind je meer informatie en de links om de app te downloadenFamilieberichten

In de familieberichten van deze week kondigen we twee huwelijken aan en verwelkomen we een nieuw Mozaiekdeeltje.

Geboren
Op 29 juni 2021 is Jack Gijsbert Leendert Koppenaal geboren. Hij is de zoon van Bart en Wilma en het broertje van Stijn. Wat een blijdschap en dankbaarheid in dit gezin!

Huwelijk
Op 16 juli 2021 trouwen Denise van Leeuwen en Ruben Kuijpers in Terschuur. Voorganger is Cees van Harten.


Op 17 juli 2021 trouwen Willeke Kuiper en Simon Hoek in kasteel De Schaffelaar in Barneveld. Cees van Harten zal het bruidspaar inzegenen.

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
vrijdag 09 juli 2021 KidsConnect avond!
zondag 11 juli 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 12 juli 2021 Bidden voor en met Zieken
zondag 18 juli 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 19 juli 2021 Bidden voor en met Zieken
zondag 25 juli 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 26 juli 2021 Bidden voor en met Zieken


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser