Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 4 februari 2023

Beste #naam#,

We ontmoeten je morgen graag tijdens een van onze diensten om 9.30 uur of 11.30 uur in de Basiliek of via de livestream om 9.30 uur, waarin Martin Koornstra spreekt. Voorafgaande aan de diensten kun je producten inleveren voor de voedselbank. Lees hier wat er nodig is

Morgenavond organiseert WAY voor de Young Adults Diving Deep. Wil je hierbij zijn? Meld je dan vooraf aan via de website.

Een volledig overzicht van onze aankomende diensten en activiteiten is te vinden in de agenda onderaan deze nieuwsbrief. 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl

  1. L2M uitgelicht: L2M Barneveld
  2. Is geluidstechnicus binnen Mozaiek0318 jouw next step?
  3. Terugblik KidsConnect
  4. Pre-order het nieuwe album van Mozaiek Worship | Nieuw Leven
  5. Thema bovenbouw kids: de namen van Jezus
  6. Familieberichten
  7. Agenda


L2M uitgelicht: L2M Barneveld

Sinds september ’22 heeft L2M Barneveld een doorstart gemaakt! Corien Bogerd is samen met haar man coordinator van deze groep.

Corien: "L2M Barneveld is voor iedereen die Mozaiek0318 bezoekt (delen en gasten) en die in Barneveld (en omstreken) woonachtig zijn. Gewoon fijn om te weten wie er in ons dorp Mozaiek0318 bezoekt en er voor elkaar te zijn als dat nodig is. In november hadden we de eerste ontmoeting. Het verlangen om meer mensen te leren kennis binnen Mozaiek was groot!

In januari hebben we met elkaar een running diner gedaan. Vijf gastvrije gezinnen ontvingen elke gang andere gasten. De gasten nuttigde elke gang op een nieuwe locatie in een andere samenstelling. Overal was heerlijk gekookt en sommige hadden zelfs de barbecue aangezet. Nergens waren we al uitgepraat maar we konden op een fijne en snelle manier elkaar leren kennen. Dit gaan we zeker nog een keer organiseren! Ook gaan we met 25 vrouwen uit Barneveld op 11 maart naar de vrouwencoferentie The Garden."

Op zondag 12 maart staat de volgende bijeenkomst gepland. Woon je ook in Barneveld of directe omgeving en wil je aansluiten? Meld je dan hier aan.


 Is geluidstechnicus binnen Mozaiek0318 jouw next step?

Het overkoepelende thema van het komende seizoen is ‘Nieuw leven leren’. We geloven dat we allemaal leerlingen van Jezus zijn. Maar hoe leren we dat nieuwe leven dan? Hoe kunnen we groeien als volgeling van Hem en hoe wordt Jezus meer en meer zichtbaar door ons heen? En hoe kun je uitdelen wat je hebt ontvangen om zo mee te bouwen aan het koninkrijk van God?

Wellicht kun je je talent als geluidstechnicus inzetten? We zijn op zoek naar ervaren geluidstechnici voor ‘front of house’ (in de grote zaal). Als geluidstechnicus van Mozaiek0318 word je onderdeel van een tof team waar ruimte is om je te ontwikkelen. In dit team ben je ongeveer een keer per maand aan de beurt om te dienen in de diensten.

Heb jij een hart voor de kerk en heb je ervaring binnen de geluidstechniek? Stuur dan meteen een e-mail naar teamtechniek@mozaiek0318.nl. Twijfel je of je voldoende ervaring hebt? Zoek ook dan contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek!Terugblik KidsConnect

Zet 80 kinderen in een sportzaal en je hebt een fantastische avond! Wat was de KidsConnect sportavond op 20 januari jl. in de sporthal van het Ichtus College te gek! We startten de avond met alle kinderen in de grote zaal voor de warming up, waarna we in drie groepen diverse spellen hebben gedaan: 10 tellen in de rimboe, het James Bond spel en een zaal met diverse materialen waar kinderen vrij konden spelen. Sommigen kwamen met vrienden, anderen kwamen alleen, maar hadden al snel contact met anderen. Super om met zoveel kinderen samen plezier te hebben. We kijken nu al uit naar de volgende avond!

De volgende avond is op 10 maart. Dan gaan we naar JumpXL in Ede. Omdat dit een dure activiteit is, zal er een eigen bijdrage van € 7,50 per kind worden gevraagd. Binnenkort krijg je als ouders hier meer informatie over en kun je jouw kind aanmelden voor deze avond. 

Wil je ook deel uitmaken als leiding van ons toffe team? We zoeken nog versterking! Meld je aan via kidsconnect@mozaiek0318.nl, dan nemen wij contact met je op!Pre-order het nieuwe album van Mozaiek Worship | Nieuw Leven

Gisteren kwam het 2e lied van het nieuwe Mozaiek Worship album uit: Allesomvattend! Heb je ‘m al gehoord? Je kunt hem beluisteren via alle bekende kanalen of bekijken via YouTube! Daarnaast is het nu al mogelijk om het nieuwe album ‘Nieuw Leven’ te bestellen. Je ontvangt deze dan als één van de eerste thuis na de release op 24 februari. Jouw pre-order plaats je hierThema bovenbouw kids: de namen van Jezus

Afgelopen maanden hebben we met de kids uit de bovenbouw (groep 5 t/m 8) stilgestaan bij de ‘Ik ben – uitspraken’ van Jezus. Met deze uitspraken geeft Jezus kleur aan wie Hij is, maar ook aan wie de kinderen mogen zijn. Om dit wat concreter te maken hebben de kinderen gewerkt aan een collage. Ze hebben ontdekt dat ze door Jezus waardevol, welkom, beschermd en vrij zijn. De kinderen zijn supertrots op het mooie resultaat! Veel kinderen hebben de collage een mooie plek gegeven in hun huis, zodat ze er nog vaak naar kunnen kijken! We hopen dat deze kinderen voor altijd onthouden dat dit de waarheid over hun leven is en dat ze Jezus’ liefde gaan weerspiegelen omdat ze leven uit de woorden op hun collage!


Heeft jouw kind één of meerdere diensten gemist? Dan is het tijdens de kinderdiensten van 12 en 26 februari nog mogelijk om de collage af te maken. Je kunt natuurlijk ook thuis nog verder knutselen, de instructie hiervoor staat op de website.Familieberichten

Er zijn deze week geen familieberichten. Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser