Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 4 juni 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Samenkomsten en livestream | zondag 5 juni 2022
  2. WAY Small Group Event | donderdag 9 juni 2022
  3. Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022
  4. Doopdienst op verschillende Mozaiek locaties | zondag 3 juli 2022
  5. Gezocht: gespreksleiders voor de GROW cursus “Leven in Christus”
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Samenkomsten en livestream | zondag 5 juni 2022

Morgen, op 1e Pinksterdag 5 juni, spreekt broeder Abraham vanuit Open Doors tijdens onze beide diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. Broeder Abraham is een pseudoniem. Vanwege zijn achtergrond mag zijn eigen naam uit veiligheidsredenen niet genoemd worden.

De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 4.

Reserveren van tickets 
Ondanks dat alle maatregelen rondom corona zijn losgelaten blijven we voorlopig werken met tickets voor onze diensten. Op deze manier voorkomen we dat de diensten té vol worden. De tickets zijn te reserveren via onze website. Voor de crèche en kinderdienst zijn geen tickets nodig. We zien er naar uit om elkaar zondag zowel live als online te ontmoeten! 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie over helden uit de Bijbel, deze week gaat het over de Heilige Geest. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en vertaling
Bij de livestream van 11.00 uur is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er vertaling van de dienst beschikbaar in het Engels. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.WAY Small Group Event | donderdag 9 juni 2022

Op 9 juni organiseert WAY een Small Group Event, speciaal voor Young Adults! De inloop van de avond begint om 18.30 uur en om 19.00 uur zullen we gezamenlijk eten in het Mozaiek Centrum. Er is voor de maaltijd gezorgd, dus het enige wat jij nog hoeft te doen is aanschuiven. Na het eten is er tijd voor worship en zal er een bijbelstudie worden gehouden. Het belooft een gezellige en leerzame avond te worden. Zien we je dan?

Meld je hier aan (dit kan tot 7 juni aanstaande).Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022

Conference

Heb jij je al aangemeld voor de Mozaiek Conference op 17 en 18 juni aanstaande? Inmiddels staat ook het programma online en kun je een keuze maken uit de vele seminars. 

Op deze tweedaagse landelijke conferentie nemen we ruimte voor gebed en aanbidding, delen we onze verhalen van verandering en strekken we ons uit naar wat God ons wil geven. In de middag zijn er seminars te volgen die ons helpen te groeien in ons geloof, onze samenwerking en bediening. In de avonden zijn er Worship & Prayer concerten. Kortom, twee dagen vol toerusting en inspiratie om samen onze plek in Gods Koninkrijk te ontdekken of te vervullen!

Bekijk ook deze promovideo en meld je direct aan via onze websiteDoopdienst op verschillende Mozaiek locaties | zondag 3 juli 2022

Op zondag 3 juli hebben we als Mozaiek een bijzonder feest. Op 10 locaties door het land heen zal er tegelijk gedoopt worden! Alle doopdiensten zullen die dag om 11:00 uur plaatsvinden. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven! De doopdiensten bij Mozaiek zijn altijd één groot feest en een getuigenis van wat God doet in de levens van mensen.

Wil je meer weten over de doop?
Voorafgaande aan iedere doopdienst is er een informatie avond over de doop waar we je graag ontmoeten. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect met elkaar om.

Overweeg jij om je te laten dopen?
Bekijk hier op welke locaties we gaan dopen en meld je aan!Gezocht: gespreksleiders voor de GROW cursus “Leven in Christus”

Word jij gespreksleider bij de GROW cursus “Leven in Christus”? Zodra je tot geloof komt ontvang je een nieuw leven. Soms is het best lastig dit leven in de praktijk vorm te geven. 

Kun jij daar uit ervaring over meepraten en ben je met vallen en opstaan nog in dat proces? Ben je een goede luisteraar, een bemoediger en past de rol van gespreksleider jou? Dan zijn we als Mozaiek GROWteam naar jou op zoek! Ons verlangen is om zoveel mogelijk mozaiekers te helpen ontdekken wat Leven in Christus in het alledaagse leven betekent. In de cursus komen thema’s als 'identiteit', ‘waarheid vs. leugen’, 'genade' en 'dagelijks wandelen in vrijheid' langs. Elke avond begint met een inleiding op het thema waarna deelnemers in vaste groepjes uiteengaan om over dit onderwerp door te praten.

Lijkt het jou mooi zulke gesprekken te begeleiden? Of twijfel je en wil je graag nog meer weten? Ga dan voor meer informatie over deze vrijwillige bediening naar onze website.Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we drie nieuw Mozaiekdeeltjes verwelkomen en twee huwelijken aankondigen.

Geboren
Op 13 april  is Fenne Noé geboren. Fenne is de dochter van Ruben en Jolien Koudstaal. Het gaat goed met Jolien en Fenne. 

Op 21 mei is Ezra Isaiah geboren. Ezra is de zoon van Rense en Woudianne Kloosterboer. Zij zijn dankbaar en blij en gelukkig gaat het goed met hen. 

Op 24 mei is Judea Christina geboren. Haar roepnaam is Goiya. Zij is de dochter van Guido en Brenda Rebergen en ze is kleine zus van Juda (Juda is helaas niet meer bij ons, hij is vorig jaar op 20 juni geboren en 10 dagen later overleden). Na een pittige bevalling gaat het goed met moeder en dochter. Goiya heeft nog wel moeite met het vasthouden van de temperatuur en gaat het drinken moeizamer maar ze gaat gelukkig met grote stappen vooruit.  

Huwelijk
Op 10 juni 2022 trouwen Tinka Haverkamp en Tobias Reijmes in de Sint-Annakapel in Kampen. Voorganger is Ferry Gerritsen.

Op 11 juni 2022 trouwen Marije Wilting en Pieter Bos in De Hof in Renswoude. Voorganger is Cees van Harten. 

We wensen hen een feestelijke en liefdevolle dag toe!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser