Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 24 april 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over onze gemeente? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl. Veel leesplezier!

  1. Livestream zondag 25 april | Kees Kraayenoord
  2. Klussers gezocht voor meebouwen aan Prayer Room in Mozaiek Centrum
  3. We Are Young livestream | More than enough | 2 mei 2021
  4. Falling Forward: hulp bij seksverslaving
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Livestream zondag 25 april | Kees Kraayenoord

Aanstaande zondag spreekt Kees Kraayenoord tijdens onze livestream. De livestream start om 11.00 uur. Voorafgaande is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie.

Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Klussers gezocht voor meebouwen aan Prayer Room in Mozaiek Centrum

In Mozaiek Centrum willen we graag onze eigen Prayer Room realiseren, hoe bijzonder en mooi is dat! Om deze Prayer Room mogelijk te maken zijn we op zoek naar mensen die letterlijk willen meebouwen aan deze ruimte. 

Vanaf donderdag 29 april gaan we iedere dinsdagavond én donderdagavond klussen. Het gaat dan onder meer om het infrezen en aansluiten van elektra, het aanpassen en repareren van het systeemplafond, vloerbedekking verwijderen, nieuwe vloer leggen, stucen en behangen van de ruimte. 

Ben jij handig en wil je graag je handen uit de mouwen steken? Stuur dan een berichtje naar contact@mozaiek0318.nl. Vermeld er ook even bij welke klus(sen) je kan oppakken, dan houden we hier rekening mee bij het maken van de planning. We Are Young livestream | More than enough | 2 mei 2021

Dit wil jij niet missen! Zondag 2 mei is er weer een We Are Young livestream! Onze fantastische ‘We Are Young band’ is erbij en Ruben Koudstaal is de spreker en gaat het hebben over het thema: ‘More than enough’. 

We leven in een wereld van het perfecte plaatje. We zijn continu bezig met wat een ander beter voor elkaar heeft. Hierdoor kunnen we nooit voldoen aan de eisen die we onszelf opleggen en voelen we onszelf nooit goed genoeg. Als we kijken naar het leven van Jezus ging het hem helemaal niet om perfectie, om wat dan wel? 

Over deze vraag zullen wij met elkaar gaan nadenken! Zet zondag 2 mei, 20.00 uur dus in jouw agenda en trommel alvast wat vrienden op, want deze avond wil jij niet missen! 

Check ons ook op social media: @mozaiek0318weareyoung & @mozaiek033weareyoungFalling Forward: hulp bij seksverslaving

Vanuit Mozaiek0318 zijn we afgelopen seizoen gestart met een Falling Forward groep (vallen en weer opstaan). Een Falling Forward groep is voor mannen die zeer gemotiveerd zijn om vrij te worden van hun seksverslaving. Je bent bereid om totaal open en eerlijk te zijn over je situatie naar elkaar en naar God toe. Je wilt zaken doen, er alles aan doen weg te blijven van je verslaving.

In een Falling Forward groep leer je hoe je verslavingsgedrag in elkaar zit, wat de mogelijke oorzaken zijn, en hoe je ermee kunt stoppen. Heel belangrijk is dat je meer zicht krijgt op hoe God jou bedoeld heeft, en hoe dat doorwerkt in je relatie met Hem en anderen om je heen. Je werkt een concreet actieplan uit dat je helpt om op tijd goede keuzes te maken.

Enkele opmerkingen van deelnemers:

Deze groep heeft bovenal voor een doorbraak gezorgd in mijn relatie met God en mijn geloof. Porno was een symptoom waar ik al vaak weerstand aan kon bieden, maar al het gebed en de stof uit het werkboek zorgden echt dat een muur neerging en ik eindelijk bij die diepere laag van pijn, verdriet, en ongeloof kwam. 

Ik heb de groep als prettig ervaren. Door dit proces gezamenlijk door te gaan, kan je je aan elkaar optrekken, inspireren en bemoedigen. Dit had ik nodig, die stok achter de deur, de wekelijkse bijeenkomsten. 

Eind augstus start er een nieuwe Falling Forward groep. Klik hier voor meer informatie en een zelftest. 

Bidders gezocht
Het team is ook op zoek naar bidders; mensen die gedurende het seizoen actief willen meebidden om zo een muur van gebed te bouwen rond deze groep. Wil jij je als bidder aanmelden, stuur dan een e-mail naar care@mozaiek0318.nl.Familieberichten

In de familieberichten van deze week verwelkomen we weer een nieuw Mozaiekdeeltje.

Geboren
Op 27 maart 2021 is Elias (Eli) van de Vendel geboren. Hij is de zoon van Marcel en Rachel van de Vendel.

Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
zondag 25 april 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 26 april 2021 Bidden voor en met Zieken
woensdag 28 april 2021 Coffee & Prayer
zondag 02 mei 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
We are Young Livestream
maandag 03 mei 2021 Bidden voor en met Zieken


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser