Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 2 september 2018

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Startweekend 15 en 16 september
  2. Reminder extra informatieavond We Are Young
  3. Alpha-Youth? Iets voor jou!
  4. Deel worden van We Are Young
  5. Alpha cursus start op 23 september
  6. Gezocht: vrijwilligers voor onderdeel Arts We Are Young
  7. Klim jij in je pen? - Oog voor onze jeugd! -
  8. Omzien naar elkaar
  9. Agenda 2018


Startweekend 15 en 16 september

Heb jij je al aangemeld voor het startweekend over twee weken? We starten op zaterdag 15 september met een kidsmiddag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, dit programma begint om 14.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur) en duurt tot 16.45 uur. Er is een leuk activiteitenprogramma samengesteld met onder meer lasergamen, springkussens en een obstacle run. 

Om 17.00 uur is er een 'Food Market' voor zowel de kinderen als volwassenen. Ontmoet elkaar met een hapje en een drankje. Van pizza tot broodje hamburger met friet, er is voor ieder wat lekkers te vinden! Meld je aan via Mijn Mozaiek.

Zondag 16 september zijn er samenkomsten om 9.30 uur en 11.45 uur waarin Ido Buwaldo spreekt.Reminder extra informatieavond We Are Young

De vakantieperiode is weer voorbij en we kijken vooruit naar een mooi, nieuw seizoen. Binnen het jeugdwerk gaan een aantal dingen veranderen. In juni hebben we twee informatieavonden gehad om een en ander toe te lichten. Misschien kon je er toen niet bij zijn om verschillende redenen. Daarom willen we aanstaande dinsdag 4 september 2018 nog een extra informatieavond houden. We nodigen ouder(s), verzorgers en belangstellenden uit in de Torens. De avond start om 19.30 uur (vanaf 19.00 uur staat de koffie/thee klaar) en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Van harte welkom!Alpha-Youth? Iets voor jou!

Alpha Youth bestaat uit 10 interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Het is gratis, gezellig en zonder gedoe. Alpha Youth wordt gegeven in Onder Ons (Fluiterstraat 26 in Veenendaal) op de woensdagen en start op 26 september. 

Voor wie?
Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha-Youth echt iets voor jou!

Wat is Alpha-Youth?
Met andere jongeren ga je, tijdens 10 interactieve meetings, op zoek naar antwoorden. Je eet gezellig samen. Daarna luister je naar een kort, inspirerend verhaal en praat je dar met z'n allen over door. Geen vraag is te gek om te stellen.

Waarom?
Je ontmoet leuke, nieuwe vrienden. Je denkt samen na over 10 inspirerende topics. Iedereen komt met zijn eigen vragen, verhalen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Welkom!
Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom! Geef je op bij de infobalie in de hal of via contact@mozaiek0318.nlDeel worden van We Are Young

Ongetwijfeld hebben jullie heel erg genoten van een heerlijke vakantie. Gaaf!  Zoals we eerder hebben gecommuniceerd gaan er een aantal dingen veranderen binnen ons jeugdwerk. We willen met elkaar als team in onze tieners en jongeren investeren. Hierbij hebben we jullie inzet en enthousiasme hard nodig. Wil je nu ook deel zijn van ons jeugdwerk kijk dan op onze website voor de diverse bedieningen. We hebben vooral jeugdleiders nodig bij onze doordeweekse activiteiten van Unique. Heb jij iets met Sport, Dans/Drama, Grow, Serve, Hang Out of Connect kijk dan bij onze vacatures. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl. Welkom in ons team!Alpha cursus start op 23 september

Op zondag 23 september gaat de volgende Alpha cursus weer van start. Wil je een verdieping van je geloofsleven en meer weten over onder andere bidden, Bijbellezen, de rol van Jezus en daarnaast meer ervaren van God in jouw leven? Dan is de Alpha cursus echt iets voor jou! 

De kernwoorden van een Alpha cursus zijn: Lekker eten, gezelligheid, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. De cursus duurt elf avonden en een hele zaterdag. Vele duizenden mensen over de hele wereld volgden al een Alpha cursus en hebben dit ervaren als een enorme boost van hun geloofsleven. Je bent van harte welkom!  Meld je aan via contact@mozaiek0318.nl.Gezocht: vrijwilligers voor onderdeel Arts We Are Young

We willen binnenkort bij We Are Young starten met het onderdeel Arts voor alle jeugd tussen 12 en 25 jaar. Hierbij richten we ons op de volgende vier gebieden: dans, drama, muziek, kunst/creatieve vormen. Je begrijpt het al: hiervoor zijn mensen nodig die zich bij de gedachte alleen al geïnspireerd voelen om in actie te komen! 

Met een klein team willen we hieraan vorm gaan geven: jongeren een plek aanbieden waar ze elkaar en Jezus beter leren kennen binnen een activiteit die ze niet alleen leuk vinden, maar waar hen ook groeimogelijkheden geboden worden.  Dus zit je nu al op het randje van je stoel en ben je bekwaam op een van deze gebieden, neem dan snel contact met ons op en stuur een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl t.a.v. Jane de Ruiter. We spreken je graag!Klim jij in je pen? - Oog voor onze jeugd! -

Voor We Are Young zijn wij op zoek naar mensen die zin hebben om zo nu en dan een kaartje te sturen aan onze jeugd. We vinden het belangrijk dat óók de jongeren zich gezien voelen en daarom willen we op deze manier aandacht besteden aan bijvoorbeeld verjaardagen, belangrijke gebeurtenissen of ziekte. Word jij hier enthousiast van en heb jij nog een plekje in je agenda en in je hart? Meld je dan aan bij Bertine Stam via contact@mozaiek0318.nl.

 Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda 2018

zondag 02 september 2018 Samenkomsten
dinsdag 04 september 2018 Uur van Gebed
woensdag 05 september 2018 GROW - Doopinloop
GROW - Introductie september 2018 eerste avond
GROW - Informatieavond opdragen
vrijdag 07 september 2018 We are Young #CAMP
zaterdag 08 september 2018 We are Young #CAMP
zondag 09 september 2018 Samenkomsten
We are Young #CAMP
dinsdag 11 september 2018 Uur van Gebed
zaterdag 15 september 2018 Startweekend 2018
zondag 16 september 2018 Samenkomsten
dinsdag 18 september 2018 Uur van Gebed
woensdag 19 september 2018 GROW - Introductie september 2018 tweede avond
zondag 23 september 2018 Samenkomsten