Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 17 april 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over onze gemeente? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl. Veel leesplezier!

  1. Livestream zondag 18 april | Nanda Ravesloot
  2. Online kidsdiensten met Ollie en Sophie - Jezus Ontmoet
  3. Update van Martijn en Rebecca uit het Midden-Oosten
  4. Alpha Online
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Livestream zondag 18 april | Nanda Ravesloot

Aanstaande zondag spreekt Nanda Ravesloot tijdens onze livestream. De livestream start om 11.00 uur. Voorafgaande is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie.

Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Online kidsdiensten met Ollie en Sophie - Jezus Ontmoet

Iedere zondagochtend om 10.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie en Sophie. Vorige week zijn we gestart met het thema ‘Jezus ontmoet’. Zes weken lang staat er iedere week een Bijbelverhaal centraal waarin Jezus iemand ontmoet. Samen met de kinderen ontdekken Ollie en Sophie dat Jezus elke dag bij je wil zijn en met je in gesprek wil gaan. Jezus wil ook jou ontmoeten!

Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden, waarmee de kinderen het verhaal zelf kunnen naspelen. 


 Update van Martijn en Rebecca uit het Midden-Oosten

Mozaiekers Martijn en Rebecca zijn voor een jaar uitgezonden naar het Midden-Oosten in samenwerking met CAMA Zending. In deze nieuwsbrief geven ze update van hun leven daar. 

Merhaba Mozaiekers! 
 
Wij mogen leven in een land waar de vele gemeenten steeds sterker in geloof werden en dagelijks het aantal leerlingen toenam. Het raakt ons om te zien wat daarvan over is. Inmiddels zijn we al acht maanden onderweg en zijn we gewend aan ons leven in het Midden-Oosten. Martijn helpt mee in een lokale kerk en heeft mooie ontmoetingen en gesprekken. Bidden jullie mee dat God de geplante zaadjes doet groeien? Rebecca is deels offline en deels online aan het lesgeven. Het laatste kwartaal van het schooljaar is alweer aangebroken! 
 
De coronamaatregelen hebben invloed op het dagelijks leven, en daarnaast zitten wij de weekenden in lockdown. Het relativeert dat de hele wereld hiermee te kampen heeft. Helaas blijven de besmettingen hier stijgen. Bidden jullie mee dat de maatregelen effect mogen hebben en voor wijsheid voor de regering? Ondanks de coronaperiode is het geweldig om hier te leven en te werken. We zijn God dankbaar voor deze ervaringen en alle gebeden en steun vanuit Nederland! Vanuit ons bidden we jullie Gods Zegen toe en hou vol! Alpha Online

Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, fysiek of online? En houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is een Alpha Online cursus iets voor jou! 

Wat is Alpha?
Op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoud, dat is Alpha. Op de Alpha ontmoet je heel verschillende mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. Tijdens de online bijeenkomsten wordt op een leuke en eigentijdse manier de basis van het christelijk geloof besproken. Klik hier voor meer informatie en aanmeldenFamilieberichten

Er zijn deze week geen familieberichten. Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
vrijdag 16 april 2021 Kids Connect
zaterdag 17 april 2021 Opdragen
zondag 18 april 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
We are Young - Talk-A-Way
maandag 19 april 2021 Bidden voor en met Zieken
dinsdag 20 april 2021 Coffee & Prayer
woensdag 21 april 2021 Coffee & Prayer
zondag 25 april 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 26 april 2021 Bidden voor en met Zieken
dinsdag 27 april 2021 Coffee & Prayer
woensdag 28 april 2021 Coffee & Prayer


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser