Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 07 mei 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Samenkomsten en livestream | zondag 8 mei 2022
  2. Doopdienst zondag 3 juli op verschillende locaties!
  3. WAY0318 Camp | 12 - 15 augustus
  4. GROW Thema avonden | Doorbreek polarisatie met hoopvol herstel
  5. Clanleiders gezocht!
  6. Adverteren Mozaiek Magazine
  7. Familieberichten
  8. Agenda


Samenkomst

Samenkomsten en livestream | zondag 8 mei 2022

arjen ten brinkeMorgen, zondag 8 mei, is Arjen ten Brinke spreker tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 4.

Reserveren van tickets 
Ondanks dat alle maatregelen rondom corona zijn losgelaten blijven we voorlopig werken met tickets voor onze diensten. Op deze manier voorkomen we dat de diensten té vol worden. De tickets zijn te reserveren via onze website. Voor de crèche en kinderdienst zijn geen tickets nodig. We zien er naar uit om elkaar zondag zowel live als online te ontmoeten! 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie over helden uit de Bijbel, deze week gaat het over Ruth. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en vertaling
Bij de livestream van 11.00 uur is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er vertaling van de dienst beschikbaar in het Engels. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. Doopdienst 3 juli

Doopdienst zondag 3 juli op verschillende locaties!

Op zondag 3 juli hebben we als Mozaiek een bijzonder feest. Op 10 locaties door het land heen zal er tegelijk gedoopt worden! Alle doopdiensten zullen die dag om 11:00 uur plaatsvinden.

Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven! De doopdiensten bij Mozaiek zijn altijd één groot feest en een getuigenis van wat God doet in de levens van mensen.

Dopen

Wil je meer weten over de doop?
Voorafgaande aan iedere doopdienst is er een informatie avond over de doop waar we je graag ontmoeten. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect met elkaar om.

Overweeg jij om je te laten dopen?
Bekijk hier op welke locaties we gaan dopen en meld je aan!WAY CAMP Augustus

WAY0318 CAMP | 12 - 15 augustus

We hebben super tof nieuws, want dit jaar is er weer een WAY0318 CAMP voor de leeftijd van 12 t/m 17 jaar! Van 12 t/m 15 augustus willen we dit feestje graag met jullie gaan vieren. In dat weekend is er enorm veel ruimte voor plezier, aanbidding, vriendschap, sport/spel en natuurlijk ontmoeting! Ontmoeting met elkaar en ook met God!

De locatie is ongeveer een half uurtje rijden vanuit Veenendaal, je slaapt in een (stapel)bed met ongeveer acht jongeren op een kamer en er is een hele toffe zwemvijver in de buurt.

Dit wil jij absoluut niet missen. Dus klik hier voor meer info en om je zo snel mogelijk aan te melden.

Tot dan!Grow Thema avonden

GROW Thema avonden | Doorbreek polarisatie met hoopvol herstel

‘Sta op!’ om daadwerkelijke verbinding te zoeken met wie God op je pad brengt om vervolgens samen, maar ook weer alleen, de verrassende weg van Jezus te ontdekken.

Boek Joel BoertjensWie kan zich de preek eind vorig jaar nog herinneren van Joel Boertjens over polarisatie? Nu willen we nog verder verdiepen Tijdens drie interactieve avonden worden jullie meegenomen in de geschiedenis van ‘Filippus en de eunuch’ en de betekenis voor nú. De avonden volgen de indeling van het boek waarin drie hoofdstukken wordt geschreven over verbinden, drie over volgen en drie over vrucht dragen.

De avonden bevatten inspirerend onderwijs, herkenbare voorbeelden en individuele- en groepsopdrachten. Met behulp hiervan ontdekken we hoe we verbinding leggen binnen én buiten onze eigen bubbel, hoe het volgen van Jezus herstel brengt voor jezelf én voor anderen en hoe de Heilige Geest vrucht geeft, dwars door onze gebrokenheid en pijn heen.

Praktische info

Waneer? 24 mei, 7 juni en 21 juni
Hoe laat? 20:00 – 22:00 uur
Inleiders: Joel Boertjens en Leanora Zijlstra
Max. aantal deelnemers: 50

Meld je hier aan voor deze avondenGezocht! Clanleiders

Clanleiders gezocht!

In september zijn er 136 (!) kids die doorstromen naar WAY. We zijn dus dringend opzoek naar clanleiders. Heb jij hart voor jongeren en zie je het zitten om 1x in de 3 à 4 weken met ze samen te komen? Meld je dan nu aan (als koppel of alleen). We zijn op zoek naar clanleiders in Veenendaal én omgeving (denk aan Arnhem, Leersum, Bennekom, Ede, Barneveld etc.). Je kan gebruik maken van Mozaiek Centrum als je zelf geen plek hebt thuis. Daarnaast kan je ook gebruik maken van het materiaal van YFC. We zien uit naar je aanmelding via wayclans@mozaiek0318.nl en hopen snel kennis met je te maken!

Lees hier voor meer informatie over WAY Clans en om je aan te melden!

Bekijk hier ook de oproep van Eli en Deborah Vlot, clanleidercoaches WAY.

Clanleiders gezocht!Adverteren Mozaiek Magazine

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om te adverteren in Mozaiek Magazine. Mozaiek Magazine verschijnt vier keer per jaar in een oplage van minimaal 7.000 exemplaren. Het eerstvolgende nummer verschijnt aan het begin van de zomer.

Ben je deel van een Mozaiek gemeente dan ontvang je 50 % korting op de tarieven. Er is een beperkt aantal advertentiepagina's beschikbaar, dus weer er snel bij en uiterlijk voor 17 mei!

Klik hier voor meer informatie, tarieven en het reserveren van een advertentie

Adverteren Mozaiek MagazineFamilieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een huwelijk vermelden!

Hanneke en Stephan
 

Huwelijk
Op 13 mei trouwen Hanneke van Geresteijn en Stephan van Eldik in restaurant De Hof in Renswoude.
Voorganger is Cees van Harten.

We wensen hen een feestelijke dag toe!

Onze zieken

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser