Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 2 januari 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je de eerste Mozaiek0318 nieuwsbrief van het nieuwe jaar! We wensen jou een hoopvol 2021 en kijken verwachtingsvol uit naar uit hoe God ons als kerk in 2021 wil gebruiken.

  1. Terugblik #samenkerst 2020
  2. Succesvolle Mozaiek kerstpakkettenactie
  3. Livestream zondag 3 januari | Zie, Ik ga iets nieuws doen
  4. Mooie opbrengst oliebollenactie voor Serve
  5. Gebeds2daagse Mozaiek0318 | 7 en 8 januari
  6. De Alpha Online cursussen starten weer!
  7. Agenda


Terugblik #samenkerst 2020

Op 24 en 25 december vierden we online #samenkerst. We vierden dat Jezus naar de aarde kwam als Hoop van deze wereld. Heb je de diensten gemist of wil je ze nog eens terugkijken, ga dan naar ons YouTube kanaal.

 Succesvolle Mozaiek kerstpakkettenactie

Er zijn in de week voor Kerst bijna 600 kerstpakketten bezorgd in heel Nederland (en een paar zelfs daarbuiten). Wat gaaf dat we dit met elkaar mogelijk hebben gemaakt en zoveel mensen een praktische bemoediging hebben mogen geven.Livestream zondag 3 januari | Zie, Ik ga iets nieuws doen

Aanstaande zondag spreekt Arjen ten Brinke tijdens onze livestream over het thema ‘Zie, Ik ga iets nieuws doen’. De livestream start om 11.00 uur. Voorafgaande is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie.

Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar.  Klik hier voor de livestreams.Mooie opbrengst oliebollenactie voor Serve

Op oudejaarsdag heeft een team van vrijwilligers ruim 2.000 oliebollen en 1.000 appelbeignets gebakken! Hiermee is het mooie bedrag van € 1.600 opgehaald voor Serve. Dank voor ieders inzet en bijdrage!Gebeds2daagse Mozaiek0318 | 7 en 8 januari

Op donderdag 7 en vrijdag 8 januari hebben we als leiderschapsteam weer onze jaarlijkse Gebeds2daagse. Anders dan afgelopen jaren kunnen we helaas niet als team samenkomen. Toch zetten we heel bewust deze dagen apart om het nieuwe jaar aan God op te dragen. We zijn ook in 2021 weer afhankelijk van Jezus die heeft beloofd Zelf Zijn gemeente te bouwen. We zoeken deze twee dagen naar richting en focus voor Mozaiek. We zien uit naar de inzichten, woorden en beelden die God ons wil aanreiken. 

Doe jij ook mee? We vragen elke Mozaieker om deze dagen ook zelf tijd apart te zetten om mee te bidden. En als je een boodschap van God ontvangt, zou je die dan met ons willen delen? Stuur een mail naar contact@mozaiek0318.nl. Samen kunnen we zo Gods leiding zoeken aan het begin van 2021. Dankjewel voor jouw support!De Alpha Online cursussen starten weer!

Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, fysiek of online? En houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is een Alpha cursus iets voor jou! In dit Corona-tijdperk bieden we de fysieke Alpha cursus in aangepaste vorm aan en bieden we ook de mogelijkheid om de Alpha cursus in een online variant te volgen.

Wat is de Alpha?
Op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoud, dat is Alpha. Op de Alpha ontmoet je heel verschillende mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. Tijdens de bijeenkomsten wordt op een leuke en eigentijdse manier de basis van het christelijk geloof besproken.

Klik hier voor meer informatie en aanmeldenAgenda
zondag 03 januari 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
dinsdag 05 januari 2021 Coffee & Prayer
woensdag 06 januari 2021 Coffee & Prayer
zondag 10 januari 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
Worship & Prayer Livestream
dinsdag 12 januari 2021 Coffee & Prayer
woensdag 13 januari 2021 Coffee & Prayer


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser