Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 4 december 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Samenkomsten en Livestream | zondag 5 december
  2. Vier Kerst met Mozaiek
  3. Update Mozaiek Kenia zondag - verbind jij je ook aan dit project?
  4. Mozaiek kerstpakkettenactie
  5. Nu verkrijgbaar: Wij doen mee! - het eerste album van Mozaiek Kids
  6. Reminder: vacature Communicatiemedewerker Mozaiek0318
  7. Oliebollenactie voor Serve
  8. Familieberichten
  9. Agenda


Samenkomsten en Livestream | zondag 5 december

Morgen spreekt Gor Khatchikyan tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Voor het bijwonen van de diensten moet vooraf worden gereserveerd via onze website. Gezien de aangescherpte maatregelen hebben we ervoor gekozen om het aantal bezoekers van onze diensten terug te brengen. Op deze manier kunnen we de anderhalve meter afstand onderling goed bewaren. Daarnaast vragen we je een mondkapje te dragen als je binnenin de Basiliek en/of Mozaiek Centrum loopt. 

Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor alle kinderen van de basisschool. Ook hiervoor is een ticket nodig. We zien er naar uit elkaar zondag te ontmoeten! 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. De komende weken staan in het teken van Advent en tellen we met de kids af naar Kerst. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je Engelse vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om via de Mozaiek app te doneren aan onze gemeente.Vier Kerst met Mozaiek

Kerst is een feest van hoop, juist in deze tijd! We hopen zo dat we met Kerst fysiek bij elkaar kunnen komen om dit te vieren. Helaas moeten we nog wachten op de persconferentie van 14 december voordat we hier een beslissing over kunnen nemen. Wat we wel alvast met je willen delen, is dat we zowel op kerstavond (24 decemeber) als 1e kerstdag (25 december) diensten via livestream uitzenden! De kerstavonddienst om 20.00 uur en op 1e kerstdag onze familiedienst om 11.00 uur.

Zodra er meer bekend is communiceren wij dit via onze website, nieuwsbrief en social media kanalen.Update Mozaiek Kenia zondag - verbind jij je ook aan dit project?

Zondag stonden onze diensten in het teken van ons project Mozaiek Kenia. Wat is er in de afgelopen twee jaar al veel verbinding gelegd tussen hier en daar!  Er werden al 1050 kinderen in Marsabit gesponsord door Mozaiekers. Ook zijn er 23 watertanks gebouwd, en is er noodhulp en algemene hulp bij de projecten gegeven, zoals het Moeder- en Kind project en het solar project van WAY. En al die verbindingen zijn tot grote zegen geweest. Misschien wel éxtra in het afgelopen jaar, waarin Covid19 voor veel Kenianen nog veel moeilijker was dan voor de meesten van ons. 

Tijdens de diensten van afgelopen zondag hebben nog eens 212 kinderen een Mozaiek sponsor gevonden. Wil jij je ook verbinden aan één van deze kinderen en hen bemoedigen via brieven en gebed? Klik dan hier of ga naar www.mozaiekkenia.nl voor meer info. Het is ook mogelijk om een van de projecten te steunen met een (eenmalige) gift. Doe ook mee!Mozaiek kerstpakkettenactie

Ook dit jaar organiseren we weer een landelijke kerstpakkettenactie. Ieder jaar weer zien we dat dit zowel voor de makers als de ontvangers weer een grote bemoediging is. De actie is bedoeld voor iedereen die dit jaar tijdens de feestdagen even wat extra aandacht verdient. Wellicht door gebeurtenissen van het afgelopen jaar, eenzaamheid of financiële zorgen. Als kerk willen we omzien naar elkaar. Onder andere door de kerstpakkettenactie. Deze actie wordt jaarlijks georganiseerd vanuit onze pijler Serve. 

Wat tof om te zien dat er inmiddels al meer dan 300 mensen zijn aangemeld voor een kerstpakket! Ken je ook een persoon of huishouden die dit jaar tijdens de feestdagen wel een extra bemoediging kan gebruiken? Dan kun je tot 15 december (9.00 uur) adressen aanmelden via onze website. Het aanmelden als maker en bezorger van een pakket kan vanaf zondag 5 december.Nu verkrijgbaar: Wij doen mee! - het eerste album van Mozaiek Kids

Deze week is 'Wij doen mee!', het eerste album van Mozaiek Kids verschenen. Een album met 11 nieuwe liederen voor en vooral ook door kids. Liedjes van aanbidding en verlangen. Liedjes die hoop geven, die je blij maken en die je helpen als je verdrietig bent. Met titels als 'Meer kon U niet geven', 'Ik heb het al gemaakt' en 'Wees niet bang'. Je kunt de CD voor € 12,95 bestellen via onze website. De nummers zijn binnenkort ook via Spotify te beluisteren. Reminder: vacature Communicatiemedewerker Mozaiek0318

Alle creatievelingen opgelet! Vanaf februari 2022 zijn we op zoek naar een communicatiemedewerker in Mozaiek0318! Als kerk zijn we altijd in beweging. Als team communicatie word je in alle projecten en processen betrokken. Daarom is ook deze afdeling altijd in beweging. Van content maken voor social media tot creatief meedenken over events, je krijgt er als communicatiemedewerker binnen Mozaiek allemaal mee te maken.

Wil jij meebouwen aan Mozaiek? Check de vacature op onze website en stuur ons jouw motivatie en CV voor 8 december aanstaande! Oliebollenactie voor Serve

Bestel dit jaar oliebollen en/of appelbeignets via Mozaiek0318! De opbrengst van de actie komt volledig ten goede aan onze bediening Serve. 

Op vrijdag 31 december zijn de bestellingen tussen 8.00 en 14.00 uur af te halen bij de Basiliek. Uiteraard houden we hierbij de RIVM maatregelen in acht, het afhalen is dit jaar buiten en de betaling kan alleen digitaal vooraf tijdens het bestelproces. Klik hier om direct je bestelling te doenFamilieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een nieuw Mozaiekdeeltje verwelkomen.

Geboorte
Op 25 november 2021 is Selah Hannah Adira Verheij geboren. Zij is de dochter van Johann en Jaël en het zusje van Benaja en Ezechiël. Wat een dankbaarheid dat het zo goed gaat met hen!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser