Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 21 april 2019

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Pasen bij Mozaiek0318
  2. Getuigenissen deelnemers Alpha cursus
  3. Inzameling voor kledingbank | 28 april
  4. Informatie Opdragen
  5. Mozaiek Kids: even voorstellen Jannieta Koetsveld
  6. Landelijke Toerustingsdag Falling Forward
  7. Omzien naar elkaar
  8. Agenda 2019
  9. Uitgaande activiteiten Mozaiek Worship


Pasen bij Mozaiek0318

"Waarom zoekt u de levende onder de doden? Hij is niet hier, hij is uit de dood opgewekt." 
(Lukas 24: 5)Getuigenissen deelnemers Alpha cursus

Vorige week zondag was de slotavond van de Alphacursus van het voorjaar. We hebben een paar getuigenissen van deelnemers binnen gekregen die we graag met jullie willen delen:

"Door deel te nemen aan Alpha heb ik ontdekt dat ik nooit meer eenzaam hoef te zijn en dat ik dankbaar kan zijn voor het leven!"

"Mijn gespreksleiders hebben Jezus laten zien. Ik weet nu wie Hij werkelijk is. Hun vragen, antwoorden maar ook oprechte belangstelling hebben mij doen besluiten om mij vandaag te laten dopen."

"Met frisse tegenzin nam ik deel aan Alpha en ik kan nu zeggen dat het een prachtige aanvulling op mijn geloof is geworden. Het geloof doet er toe!"

"Dit was een geweldige ervaring. Het heeft mijn leven verrijkt. Ook ik heb al mijn verdriet, twijfel en zorg opgeschreven en aan het kruis gespijkerd. Dit betekende een doorbraak in mijn leven. God houdt van mij!"

"Toen een collega mij mee nam naar een dienst hoorde ik dat er een God is die om mij geeft! Tijdens de Alpha heb ik ontdekt dat dat waar is. Ik ben Zijn geliefde kind!"

In mei start er een nieuwe Alphacursus. Wil je een verdieping van je geloofsleven en meer weten over onder andere bidden, Bijbellezen, de rol van Jezus en daarnaast meer ervaren van God in jouw leven? Dan is de Alpha cursus echt iets voor jou! Je bent van harte welkom!  Meld je aan via contact@mozaiek0318.nl.Inzameling voor kledingbank | 28 april

Het is lente, de hoogste tijd om de kledingkasten weer te reorganiseren! Volgende week zondagochtend 28 april wordt er voorafgaande aan onze diensten kleding ingezameld voor de kledingbank in Veenendaal.

Het gaat dan om bruikbare kleding, schoenen en textiel (handdoeken, theedoeken). Vraag jezef dus af of je de kleding zelf nog kunt dragen en zorg dat de kleding schoon en netjes is. Ook beddengoed kan de kledingbank gebruiken, mits de artikelen praktisch nieuw zijn en absoluut niet vies of kapot. 

We hopen op een mooie opbrengst!Informatie Opdragen

Heb jij/hebben jullie het verlangen om je kind(eren) aan God op te dragen of ben je benieuwd waarom we opdragen? Kom dan op zondag 28 april om 11.00 uur naar de Kleine Zaal  van de Basiliek (1e verdieping). Hier zullen wij een informatiemoment hebben met ouders die hun kind(eren) willen laten opdragen of willen weten waarom wij opdragen binnen Mozaiek0318.

Heb je al eerder een kindje op laten dragen binnen Mozaiek0318, dan hoef je deze avond niet opnieuw te volgen. De eerstvolgende opdraagdienst is op 19 mei. Aanmelden voor opdragen kan tijdens deze informatiebijeenkomst of via contact@mozaiek0318.nlMozaiek Kids: even voorstellen Jannieta Koetsveld

Vanaf eind april gaat Lisanne Koudijs, onze Kidspastor, met zwangerschapsverlof. We zijn blij dat Jannieta Koetsveld haar deze vier maanden wil vervangen.

Jannieta stelt zichzelf graag aan je voor: 

Hoi! Ik ben Jannieta Koetsveld, 20 jaar, en volg de opleiding tot verpleegkundige op de Christelijke Hogeschool Ede. Ik ga inmiddels zo’n drie jaar naar Mozaiek0318, waar ik het heel erg naar m’n zin heb!
Ik ben teamleider van groep 1-2 en de komende vier maanden mag ik de rol van Lisanne overnemen.

Ik houd van kinderen, het is zo leuk aan kinderen dat ze onbevangen en nieuwsgierig zijn. Ze willen zo veel leren! Ik vind het echt een voorrecht dat ik, samen met het team, een stukje aan kids hun geloofsleven mag bijdragen. Ik heb heel veel zin in de komende tijd! Landelijke Toerustingsdag Falling Forward

Op zaterdag 11 mei organiseert de stichting Levend Water Nederland de Landelijke Toerustingsdag Falling Forward. Bij Falling Forward hebben mannen het verlangen om Jezus te volgen, maar zitten ze op één of andere manier vast aan (een vorm van) seks- of pornoverslaving.

Tijdens deze dag ontvang je meer informatie over de Falling Forward groepen. Daarnaast is ook Anita van Beem, oprichtster van stichting Kostbaar Vaatwerk, uitgenodigd. Zij zal ingaan op het effect van iemands verslaving op zijn relatie, en de weg naar herstel van vertrouwen.
 
Voor meer informatie of aanmelding, klik dan hier of stuur een e-mail naar fallingforward@lwnederland.nl.Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda 2019

donderdag 18 april 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
vrijdag 19 april 2019 We are Young #sports - Trailrun (16+)
Goede Vrijdag
zondag 21 april 2019 Gezinsdiensten 1e Paasdag
We are Young #sports - zaalvoetbal (17+ en 21+)
maandag 22 april 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
dinsdag 23 april 2019 We Are Young #Arts
Uur van Gebed
donderdag 25 april 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
We Are Young #Grow
zondag 28 april 2019 Samenkomsten
Informatie Opdragen
We Are Young Lipdub
We Are Young #Worship Night
maandag 29 april 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
dinsdag 30 april 2019 55+ bijeenkomst (ochtend)
Uur van Gebed
donderdag 02 mei 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
vrijdag 03 mei 2019 We are Young #sports - Trailrun (16+)
zondag 05 mei 2019 Samenkomsten
We Are Young #Sports zaalvoetbal 17+Uitgaande activiteiten Mozaiek Worship