Bekijk dit bericht in uw browser

 

 
Speciale aanbieding: Landelijke Dag van Aanbidding | Concert
 

Beste #naam#,

Wellicht heb je het al gelezen in de algemene nieuwsbrief maar ook via deze weg willen we het nogmaals bij je onder de aandacht brengen: de Landelijke Dag van Aanbidding! We doen dit omdat er voor de delen van Mozaiek een speciaal tarief geldt voor het concert wat ’s avonds gehouden wordt, hoe gaaf is dat!

Zaterdag 18 november is het zover en we willen je van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn! Deze tweede editie van de Landelijke dag van Aanbidding is in eerste instantie bedoeld voor aanbidders, aanbiddingsleiders, zangers, muzikanten, technici, maar ook voorgangers en dominees.

Vind je jezelf nu niet in dit rijtje thuis passen, kom dan gewoon naar het aanbiddingsconcert wat ’s avonds gehouden wordt! Samen met Martin Smith en Kees Kraayenoord willen we God groot maken en Zijn liefde voor ons vieren, dé reden om erbij te zijn!

In overleg met Events for Christ mogen we Mozaiekers een korting van € 2,- per kaartje aanbieden voor het avondconcert. Om deze kaartjes te bestellen moet je wel zijn ingelogd in Mijn Mozaiek. Via deze link zijn de kaartjes te bestellen.

We kijken ernaar uit om jullie hier te ontmoeten!

Ben jij je login gegevens kwijt of lukt het niet stuur dan even een mailtje naar support@mozaiek0318.nl

 

Met warme groet,
Mozaiek Worship team