Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 27 november 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Samenkomsten en Livestream | zondag 28 november
  2. Mozaiek kerstpakkettenactie
  3. Vacature Communicatiemedewerker Mozaiek0318
  4. 24/7 Prayerroom in Mozaiek Centrum
  5. Wij doen mee! - het eerste album van Mozaiek Kids
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Samenkomsten en Livestream | zondag 28 november

Naar aanleiding van persconferentie van gisterenavond hebben we als Mozaiek0318 besloten om onze diensten zowel fysiek als via livestream aan te blijven bieden. Heb je tickets voor de dienst van zondag? Dan verwelkomen we je graag! Uiteraard houden we wel nog steeds rekening met alle gegeven adviezen.

Heb je aangemeld voor een avondactiviteit de komende weken, dan hoor je hier volgende week meer over.

Diensten zondag 28 november
Morgen staan onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur in het teken van ons project Mozaiek Kenia. Kees Kraayenoord spreekt tijdens beide diensten. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Voor het bijwonen van de diensten moet vooraf worden gereserveerd via onze website. Gezien de aangescherpte maatregelen hebben we ervoor gekozen om het aantal bezoekers van onze diensten terug te brengen. Op deze manier kunnen we de anderhalve meter afstand onderling goed bewaren. Daarnaast vragen we je een mondkapje te dragen als je binnenin de Basiliek en/of Mozaiek Centrum loopt.

Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor alle kinderen van de basisschool. Ook hiervoor is een ticket nodig. We zien er naar uit elkaar zondag te ontmoeten! 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je Engelse vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om via de Mozaiek app te doneren aan onze gemeente.Mozaiek kerstpakkettenactie

Ook dit jaar organiseren we weer een landelijke kerstpakkettenactie. Ieder jaar weer zien we dat dit zowel voor de makers als de ontvangers weer een grote bemoediging is. De actie is bedoeld voor iedereen die dit jaar tijdens de feestdagen even wat extra aandacht verdient. Wellicht door gebeurtenissen van het afgelopen jaar, eenzaamheid of financiële zorgen. Als kerk willen we omzien naar elkaar. Onder andere door de kerstpakkettenactie. Deze actie wordt jaarlijks georganiseerd vanuit onze pijler Serve. 

Ken je een persoon of huishouden die dit jaar tijdens de feestdagen wel een extra bemoediging kan gebruiken? Dan kun je tot 15 december (9.00 uur) adressen aanmelden via onze website. Het aanmelden als maker en bezorger van een pakket kan vanaf 5 december.Vacature Communicatiemedewerker Mozaiek0318

Alle creatievelingen opgelet! Vanaf februari 2022 zijn we op zoek naar een communicatiemedewerker in Mozaiek0318! Als kerk zijn we altijd in beweging. Als team communicatie word je in alle projecten en processen betrokken. Daarom is ook deze afdeling altijd in beweging. Van content maken voor social media tot creatief meedenken over events, je krijgt er als communicatiemedewerker binnen Mozaiek allemaal mee te maken.

Wil jij meebouwen aan Mozaiek? Check de vacature op onze website en stuur ons jouw motivatie en CV voor 8 december! 24/7 Prayerroom in Mozaiek Centrum

Arna: "Afgelopen dinsdag heb ik samen met een vriendin gebruik mogen maken van jullie gebedsruimte. Wat was ik onder de indruk!!! Prachtige, rustige, warme, serene kamer. Wat een gastvrijheid!! Ik heb gebed geschreven en geluisterd naar wat God mij te zeggen had. Wat een bijzondere ervaring! Ik wil jullie bedanken voor het mogen gebruiken van deze ruimte. Heel waardevol!"
 

Als kerk willen we je ruimte bieden om in alle rust bij God te komen. Daarom hebben we, in het Mozaiek Centrum (Storkstraat 33), een Prayer Room ingericht. Je kunt deze ruimte reserveren om te bidden, te aanbidden of stille tijd te houden.
In de ruimte hangt onder andere een kruis en een wereldkaart. Daarnaast is er een gebedenrol, waar je jouw gebed op kan schrijven. Dit mag ook in het boek wat op de secretaire ligt. In de ruimte is ook een hoek ingericht waar je muziek kunt maken of kunt beluisteren. Er staat een CD-speler die ook te koppelen is met je eigen bluetooth apparaat. Je mag uiteraard ook gewoon lekker op de bank ploffen. 

Wil je gebruik maken van de Prayer Room? Ga dan naar onze website voor meer informatie en het boeken van een momentWij doen mee! - het eerste album van Mozaiek Kids

Binnenkort verschijnt 'Wij doen mee!', het eerste album van Mozaiek Kids. Een album met 11 nieuwe liederen voor en vooral ook door kids. Liedjes van aanbidding en verlangen. Liedjes die hoop geven, die je blij maken en die je helpen als je verdrietig bent. Met titels als 'Meer kon U niet geven', 'Ik heb het al gemaakt' en 'Wees niet bang'. Je kunt de CD nu al als pre order bestellen via onze websiteFamilieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een nieuw Mozaiekdeeltje verwelkomen.

Geboorte
Op 10 november 2021 is Nina Verschuur geboren. Zij is de dochter van Max en Eva en het zusje van Noa. Alles gaat goed!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser