Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 4 september 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Kidsdienst en Livestream | zondag 5 september
  2. We Are Young Workers Night | donderdag 9 september
  3. Van harte welkom bij onze diensten vanaf zondag 12 september
  4. Back2school Event WAY | zondag 12 september
  5. Start GROW module 'Ontdekkingsreis door de Bijbel'
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Kidsdienst en Livestream | zondag 5 september

Morgen, zondag 5 september, is Kees Kraayenoord spreker tijdens onze livestream. De wekelijkse livestream start om 11.00 uur. We zien uit naar wat hij met ons gaat delen!

Kidsdienst met Ollie & Sophie - let op: gewijzigde tijd!
Voorafgaande aan de livestream is er om 09.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Komende weken gaan we samen met Ollie en Sophie op ontdekking door Gods schepping. God heeft alles zo wonderlijk en bijzonder gemaakt! Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.We Are Young Workers Night | donderdag 9 september

Yes, we zijn weer begonnen! Vorige week trapten we het We Are Young (WAY) seizoen af met een super toffe Startday. Voor dit nieuwe seizoen hebben we ontzettend mooie dromen. We gaan focussen op clans/small groups, events en een online community. We geloven dat er heel veel moois gaat gebeuren en we willen dit in Gods handen leggen.

Daarom organiseren we komende donderdag een WAY-Workers Night. WAY Worker is de term die we gebruiken voor de jongerenwerkers van Mozaiek. Deze avond is voor iedereen die jongerenwerker is, was of wil worden. We willen elkaar ontmoeten, samen worshippen en bidden voor het komende seizoen en onze jongeren.

Werk jij dit seizoen mee bij WAY? Of heb je hart voor jongeren en wil je kijken of dit iets voor jou is? Dan ben je van harte welkom op donderdagavond 9 september om 19.15 uur in het Mozaiek Centrum. 

Klik hier om je op te geven.Van harte welkom bij onze diensten vanaf zondag 12 september

Vanaf zondag 12 september starten we onze fysieke diensten weer op. Er is een dienst om 9.00 uur en een om 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur wordt ook als livestream uitgezonden. Tijdens de eerste dienst is er voor de kinderen t/m de 1e klas een aparte kinderdienst en voor de allerkleinsten een crèche.

We moeten nog steeds rekening houden met de 1,5 meter afstand. Dit betekent dat we minder mensen in de zaal kunnen toelaten. Daarom maken we gebruik van een ticketsysteem. Het is niet nodig om een coronapaspoort of testbewijs te laten zien.

Tickets reserveer je eenvoudig via onze website: ga naar de agenda en selecteer de gewenste zondag. Daar reserveer je eenvoudig een ticket voor jou en je gezinsleden. Ook kun je hier je kinderen aanmelden voor de crèche en/of kinderdienst.Back2school Event WAY | zondag 12 september

Het is natuurlijk geen nieuws meer, maar de scholen zijn weer begonnen! Voor onze studenten en scholieren is de vakantierust voorbij. Misschien ben je alweer volle bak bezig of ben je nog rustig aan het opstarten. Een nieuw schooljaar brengt een hoop met zich mee. Daarom willen we samen met jou het schooljaar goed beginnen. Dat doen we met een BACK2SCHOOLEVENT op zondagavond 12 september om 19:00 uur @ Mozaiek Centrum.

Tijdens deze avond gaan we samen worshippen, geeft Chesron een motivational speech én is er tijd om elkaar te ontmoeten, samen te chillen en leuke spellen te doen. Na deze avond ben jij helemaal klaar voor alles wat je dit schooljaar te wachten staat. Kom je ook?Start GROW module 'Ontdekkingsreis door de Bijbel'

Lijkt het je leuk om op ‘Ontdekkingsreis’ te gaan door de Bijbel? Kun je daarbij wel wat hulpmiddelen gebruiken? Vraag je je af waarom de Bijbel het Woord van God is? Wil je graag de rode draad door de Bijbel heen ontdekken? Of wil je graag ontdekken hoe de Bijbel je relatie met God kan vergroten en verdiepen? En sta je te trappelen om je liefde voor de Bijbel nog meer te laten groeien? Dan is de GROW module ‘Ontdekkingsreis door de Bijbel’ iets voor jou!

De cursus bestaat uit drie avonden in Mozaiek Centrum. We starten op dinsdagavond 21 september. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus meld je snel aan via het formulier op onze website!Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we weer een nieuw Mozaiekdeeltje verwelkomen en drie huwelijken aankondigen! 

Geboren
Op 21 augustus is Jonah Luca Hulsdouw geboren. Hij is de zoon van Rens en Kirsten.


Huwelijk

Op 8 september trouwen Daphne van den Brink en Matthijs van den Bogerd op Kasteel de Schaffelaar in Barneveld. Voorgangers zijn Ferry en Mariska Gerritsen. 

Op 9 september trouwen Daphne Dikken en Jeroen Drewes op Hoeve Sparrendam in Hoevelaken. Voorganger is Cees van Harten.

Op 11 september trouwen Marjolein Schuurman en Sven Dorsthorst op Landgoed Avegoor in Ellecom. Voorgangers zijn Ferry en Mariska Gerritsen.

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
zondag 05 september 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 06 september 2021 Bidden voor en met Zieken
donderdag 09 september 2021 WAY-WORKERS NIGHT
zondag 12 september 2021 Samenkomsten / Livestream
Online kidsdienst met Ollie en Sophie
maandag 13 september 2021 Bidden voor en met Zieken
zondag 19 september 2021 Samenkomsten / Livestream
Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Alpha bijeenkomst - Wie is Jezus?
maandag 20 september 2021 Bidden voor en met Zieken
dinsdag 21 september 2021 Ontdekkingsreis: de Bijbel - eerste avond


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser