Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 27 mei 2018

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Zomergift
  2. Omzien naar elkaar


Zomergift

LIEVE BROER OF ZUS,

Mozaiek0318 groeit. We zien dat God de gemeente zegent op vele manieren en daar zijn we erg dankbaar voor. We vinden het een voorrecht om een geestelijk thuis te mogen bieden aan zoveel verschillende mensen met ieder een eigen verhaal. We hopen dat Mozaiek0318 ook voor jou een plek is waar je jezelf kunt zijn en waar je je veilig voelt.
 

GROEI VAN GENERATIES
De groei van Mozaiek0318 is onder andere te zien op de zondagochtend. Ondanks dat de kinderen nu niet meer in de diensten aanwezig zijn, zit de zaal vrijwel altijd zo goed als vol. Tegelijkertijd zien we bij het kinderwerk ook een groeispurt. In één maand zijn er bijvoorbeeld 20 baby’s bij gekomen op de crèche. Wat een zegen, maar daarnaast ook een grote verantwoordelijkheid.

Laten we ook zeker niet de jongeren vergeten. Dick van Noort (pastor Youth) is bezig met het herschrijven van de visie voor het jongerenwerk. De verwachting is dat deze na de zomer wordt gelanceerd. We zien uit naar de nieuwe plannen waardoor ‘We are Young.’ nog meer gaat ontwikkelen.


  • Bid mee voor de kinderen, jongeren en kinder- en jeugdwerkers.
  • Kom meewerken bij het kinderwerk
 

MOZAIEK033
We hebben het al aangekondigd, maar we gaan ook groeien in locaties! Achter de schermen zijn we al even bezig met de voorbereidingen voor Mozaiek033. We ervaren dat God ons hierin leidt en we zien uit naar de start van deze nieuwe gemeente ergens in het volgende seizoen!

Naast al deze ontwikkelingen gebeuren er nog veel meer mooie dingen in de gemeente. Uiteraard gaat de groei van de Mozaiek0318 ook gepaard met een groei in kosten. We willen je daarom vragen om te overwegen of je de gemeente maandelijks wil ondersteunen of misschien een extra gift wil geven. Je kunt jouw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL50 RABO 0314 8386 51 t.n.v. Mozaiek0318 o.v.v. ‘Zomergift 2018’ of ‘maandelijkse periodieke bijdrage’. of klik op onderstaande buttons.
 

zomergift 2018 (iDeal)      maandelijkse periodiek bijdrage (machtiging)
 

We zijn ontzettend dankbaar voor alle giften die al gegeven worden. Het is een zegen om samen te kunnen bouwen aan Gods Koninkrijk. Tot slot willen we je een fantastische zomer toewensen. We hopen dat je kunt genieten van rust, ontspanning en tijd met God en familie. We zien uit naar het volgende seizoen.

MET HARTELIJKE GROET,
IDO BUWALDA, KEES KRAAYENOORD EN CEES VAN HARTENOmzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een mail naar contact@mozaiek0318.nl

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten  van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.