DIVING DEEP 3 April 2022

Diving deep zondag aanstaande. Ben jij erbij?

Thema: worship - build - connect

 

Ken je dat? Dat alles maar voor je besloten wordt? Onzin vinden wij! Want jij weet als geen ander waar je het over wilt hebben, welke vragen je hebt en waar we dus een diving deep night mee kunnen vullen. Want welke onderwerpen zijn eigenlijk interessant om diep in te duiken?

Op zondag 3 april kun je heel concreet meebouwen door met ons na te denken over thema's voor de komende diving deep avonden. Heb je geen idee waar je in wilt duiken? Juist dan ben je meer dan welkom! Want naast die chille brainstorm in groepjes, is er ook alle ruimte voor intieme worship en tijd om met elkaar te connecten.

We kijken er naar uit om samen te bouwen en om je zondag te zien. Be there! Meld je gelijk aan via deze link. https://www.mozaiek0318.nl/agenda/192390/way-diving-deep-3april.html 

De avond start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De deuren gaan open om 19.00 uur. We ontmoeten elkaar in het theater in het Mozaiek Center.

Tot dan!

 

Nog iets anders:

Hi! Wij zijn Jasmijn & Rebekka en we doen de opleiding Communicatie aan de CHE. Voor deze opleiding doen we onderzoek naar een mogelijke community bij de Young Adults van WAY0318. Deze enquete is jouw kans om mee te bouwen aan de community, vul 'm dus snel in! https://forms.gle/VMDHDBTY3N6x9QsA7

Tot snel!

Chesron, Esmee & Kernteam.
 


Bekijk dit bericht in uw browser