Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 26 november 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl

  1. Samenkomsten en livestream | zondag 27 november 2022
  2. Mozaiek Kerstpakkettenactie 2022
  3. Mozaiek Serve: warmte delen
  4. Familieberichten
  5. Agenda


Samenkomsten en livestream | zondag 27 november 2022

Zondag ben je van harte welkom om 9.30 uur of 11.30 uur tijdens onze diensten in de Basiliek. Spreker is Kees Kraayenoord. Tijdens beide diensten mogen we ook kinderen opdragen, we kijken er naar uit!  

Livestream, tolken en vertaling
De dienst van 9.30 uur wordt ook als livestream uitgezonden. Er is dan eveneens een gebarentolk en schrijftolk aanwezig. Daarnaast is er vertaling van de dienst beschikbaar in het Engels.

Crèche en kinderdienst
Tijdens de dienst van 9.30 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 8. De bovenbouw heeft iedere 2e en 4e zondag van de maand kinderdienst.

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken.Mozaiek Kerstpakkettenactie 2022

Ook dit jaar organiseren we weer een landelijke kerstpakkettenactie. Ieder jaar weer zien we dat dit zowel voor de makers als de ontvangers weer een grote bemoediging is. De actie is bedoeld voor iedereen die dit jaar tijdens de feestdagen even wat extra aandacht verdient. Wellicht door gebeurtenissen van het afgelopen jaar, eenzaamheid of financiële zorgen. Als kerk willen we omzien naar elkaar. Onder andere door de kerstpakkettenactie. Deze actie wordt jaarlijks georganiseerd vanuit onze pijler Serve. 

Ken je een persoon of huishouden die dit jaar tijdens de feestdagen wel een extra bemoediging kan gebruiken? Dan kun je vanaf vandaag tot 11 december (9.00 uur) adressen aanmelden via onze website. Het aanmelden als maker en bezorger van een pakket kan vanaf 4 december.


 Mozaiek Serve: warmte delen

Het is waarschijnlijk niemand ontgaan dat er voor veel mensen een lange donkere winter aanbreekt. De dure boodschappen, hoge inflatie en energiekosten zorgen ervoor dat er mensen zijn die niet weten hoe ze de eindjes aan elkaar moeten knopen. Deze zorg heeft ook onze aandacht!

In de maanden november én december krijgen veel huishoudens in beide maanden € 190,- van de overheid om tegemoet te komen in de stijgende energiekosten. Ben jij iemand die deze tegemoetkoming helemaal of misschien een deel hiervan kan missen? En zou je dit graag willen delen met mensen die het deze dagen lastiger hebben? Deel dan warmte door het bedrag dat je kunt missen te storten.

Er zijn 2 mogelijkheden in Veenendaal: 
1) Via het Diaconaal Platform Veenendaal > ‘Veenendaal geeft warmte’ 
Stort je bedrag op NL64RABO 0319 3834 31 t.n.v. Kerk en Minima o.v.v. ‘Warmte Delen’
Mensen uit heel Veenendaal die in de problemen komen vanwege een hoge energierekening kunnen zich melden en krijgen een tegemoetkoming vanuit dit fonds. 
2) Via Mozaiek0318 > ‘Mozaiek0318 deelt warmte’
Stort een bedrag op NL50RABO 0314 8386 51 t.n.v. Mozaiek0318 o.v.v. ‘Warmte Delen’ 
Mozaiekers die in de problemen komen vanwege o.a. een hoge energierekening worden via Serve geholpen met hun financiën. 

Ervaar jij financiële problemen? 
Zit je momenteel in of dreig je misschien in een moeilijke financiële situatie terecht te komen vanwege alle verhoogde kosten?  Dan willen we je aanmoedigen om hulp te vragen. Je hoeft er niet alleen voor te staan, want binnen Serve zijn er mensen die je met veel liefde en met zorgvuldigheid in alle discretie kunnen helpen of je wegwijs kunnen maken. Kom in contact met ons door te mailen naar serve@mozaiek0318.nl.Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een nieuw deeltje verwelkomen!

Geboren
Op 30 oktober is Christiaan Joseph geboren. Christiaan is de zoon van Joey en Sarah Kramer en broertje van Ginn. Het gezin maakt het goed. 

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser