Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 6 mei 2023

Beste #naam#,

We kijken uit naar onze ontmoeting morgen tijdens een van onze diensten om 9.30 uur of 11.30 uur in de Basiliek of via de livestream om 11.30 uur, waarin Johan Ravesloot spreekt. 

Vanavond is er om 19.30 uur speciaal voor onze jongeren een WAY Worship X Prayer night

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Nieuw leven leren door de kracht van de Heilige Geest
  2. Samen zijn we kerk: Bid mee voor de eindexamenkandidaten!
  3. Help jij mee om de kledingvoorraad van de kledingbank aan te vullen?
  4. In gesprek met Fred over lokaal project Isiolo | Mozaiek Kenia
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Nieuw leven leren door de kracht van de Heilige Geest

We verlangen ernaar om als kerk het nieuwe leven te leren door de kracht van de Heilige Geest! Daarom staan onze diensten in de maand mei in het teken van de Heilige Geest. Verschillende Mozaiek sprekers nemen ons deze maand mee in dit thema. De laatste zondag van de maand is het Pinksteren en vieren we een feestelijke generatiedienst. 

De maand mei ziet er qua diensten als volgt uit:
07 mei – Wie is de Heilige Geest? door Johan Ravesloot
14 mei – Wat doet de Heilige Geest? door Ies Maaswinkel
21 mei – Hoe kan ik vervuld worden met de Heilige Geest? door Kees Kraayenoord
28 mei – Pinksteren – generatiedienst!Samen zijn we kerk: Bid mee voor de eindexamenkandidaten!

Komende week gaan de eindexamens op de middelbare scholen van start. Tijdens de diensten van morgen staan we in ons gebed stil bij de jongeren binnen onze gemeente die eindexamen gaan doen. Voor velen een spannende tijd.

Laten we tijdens de examenperiode (11 t/m 30 mei) deze jongeren meenemen in ons gebed, zodat ze zich gedragen en gesteund voelen. Ook dat is samen kerk zijn!Help jij mee om de kledingvoorraad van de kledingbank aan te vullen?

Op zondag 21 mei wordt er voorafgaand aan onze diensten kleding ingezameld voor de kledingbank in Veenendaal. Kinder-, dames - en herenkleding, alles is bruikbaar. Ook schoenen zijn welkom! Voorwaarde is dat de ingeleverde kleding en schoenen nog goed bruikbaar zijn en dat alles wat je inlevert schoon is.

De voorraad van de kledingbank is op dit moment zeer beperkt, helpen wij de kledingbank weer aan een mooie voorraad voor hen die het nodig hebben? Een praktische manier om onze directe omgeving te dienen! In onderstaand overzicht zie je wat er nodig is.In gesprek met Fred over lokaal project Isiolo | Mozaiek Kenia

Als Mozaiek gemeenten zijn we betrokken bij en verbonden met een aantal projecten in het Noorden van Kenia. Afgelopen najaar heeft een groep Mozaiekers een bezoek gebracht aan onze broers en zussen in Kenia. 

Johan Ravesloot ging onder meer in gesprek met Fred, projectdirecteur van het lokale Compassion project in het centrum van de regio Isiolo. Bekijk hier dit gesprek waarin hij vertelt over de gerealiseerde waterput, zonnepanelen én de aanleg van een moestuin voor de community.

Meer weten over Mozaiek Kenia? Ga naar www.mozaiekkenia.nl.Familieberichten

Er zijn deze week geen familieberichten. Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

En denk ook eens aan de mensen in je directe omgeving die niet in het overzicht genoemd worden, maar wel een bemoediging kunnen gebruiken. Ga eens langs, stuur een appje of kaartje. Ook dat is samen kerk zijn!

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser