Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 3 juli 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over onze gemeente? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Kidsdienst en Livestream | zondag 4 juli
  2. Livestream We Are Young | zondag 4 juli - 20.00 uur
  3. Ben jij de teamleider voor Alpha die wij zoeken?
  4. KidsConnect voor groep 5-8 | vrijdag 9 juli
  5. Kans om mee te bouwen aan Mozaiek0318: coördinator Grow gezocht
  6. Mozaiek Magazine komende week op de mat
  7. Opstart diensten bij Mozaiek0318
  8. Familieberichten
  9. Agenda


Kidsdienst en Livestream | zondag 4 juli

Morgen spreekt Nadine de Vos tijdens onze livestream. We zien uit naar wat zij met ons gaat delen! De livestream start om 11.00 uur.

Kidsdienst met Ollie & Sophie
Voorafgaande aan de livestream is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie over het thema 'Jezus doet wonderen: genoeg brood en vis voor iedereen!' Ollie en Sophie gaan samen met de kinderen door middel van Bijbelverhalen Jezus beter leren kennen. Ze leren wie Hij is, wat Hij vertelt en wat Hij doet. Ze ontdekken ook dat er nog steeds wonderen gebeuren en dat Jezus ook ons kan gebruiken om een wonder te doen. Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Livestream We Are Young | zondag 4 juli - 20.00 uur

Yes! Morgen om 20.00 uur is het zover: De livestream van We Are Young. Elbert-Jan van Os spreekt over het thema: THE BEST IS YET TO COME. En de We Are Young Band leidt de aanbidding.

Supertof! Get ready. See you there?

Klik hier voor YouTube linkBen jij de teamleider voor Alpha die wij zoeken?

“Door deel te nemen aan Alpha heb ik ontdekt dat ik nooit meer eenzaam hoef te zijn en dat ik dankbaar kan zijn voor het leven!” “Met frisse tegenzin nam ik deel aan Alpha en ik kan nu zeggen dat het een prachtige aanvulling op mijn geloof is geworden. Het geloof doet er toe!”

Wow, het blijft bijzonder om te merken wat de impact is van een Alpha Cursus op mensen. Het afgelopen jaar was de cursus noodgedwongen online, maar ook hieruit krijgen we bijzondere verhalen en getuigenissen te horen. Online Alpha blijft daarom bestaan, en in september hopen we weer te starten met de fysieke cursussen in Mozaiek Centrum. Het gaat dan om de ‘gewone’ Alpha Cursus, maar ook Youth Alpha en Student Alpha en wellicht bedenken we nog wel een nieuwe variant!

Om dit alles in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een enthousiaste teamleider voor Alpha die op korte termijn aan de slag wil gaan. 

Ben jij de persoon die wij zoeken? Op onze website vind je meer informatie over deze belangrijke bediening binnen onze gemeente.KidsConnect voor groep 5-8 | vrijdag 9 juli

Voor alle kids uit groep 5, 6, 7 en 8 is er op vrijdag 9 juli weer een te gekke KidsConnect avond!  Een avond vol plezier met leuke quizzen, spellen en uitdagingen… maar dit keer niet online, maar in Mozaiek Centrum! 

We gaan er een supertoffe avond van maken en hopen dat jij hier ook bij bent! Omdat het een fysieke avond is, is het belangrijk om te weten hoeveel kinderen er komen. Geef je dus op via deze link.

Als je vrienden en vriendinnen hebt die ook willen komen, kunnen zij zich ook aanmelden via de link. Iedereen is welkom! Aanmelden kan tot en met donderdag 8 juli.

We starten de avond zoals altijd met de energizer van Bas, zodat we topfit zijn voor de spellen en wedstrijden die op het programma staan!

Zien we jou ook op vrijdag 9 juli? Vanaf 19.00 uur zijn de deuren open en kun je vast gezellig kletsen en om 19.15 uur gaan we beginnen. De avond is om 21.00 uur weer afgelopen. Het adres is Mozaiek Centrum, Storkstraat 33 in Veenendaal. 

Tot vrijdag 9 juli! We hebben er zin in!!Kans om mee te bouwen aan Mozaiek0318: coördinator Grow gezocht

‘Leren ontdekken wie God is en wat het christelijk geloof inhoudt’… Alpha Cursus. 
‘Wat voor boek is de bijbel en hoe kan ik beter begrijpen wat er staat?'... Ontdekkingsreis door de Bijbel. 
‘Investeren in onze relatie’… Marriage Course.

Binnen Mozaiek bieden we diverse cursussen en ontmoetingsavonden aan onder de titel GROW. Het verlangen is om zoveel mogelijk mensen te helpen groeien in hun liefde voor Jezus en Zijn Gemeente, en toegerust te worden om impact te hebben in onze samenleving. Hiervoor biedt GROW een aanbod afgestemd op verschillende fases van het geloofsleven.  

Voor het leiding geven aan deze bediening zijn we op zoek naar een coördinator GROW. Als coördinator heb je visie voor (geestelijke) cursussen, kun je goed organiseren en vind je het leuk om mensen in hun kracht te zetten. Herken jij jezelf hierin, ben je (bijna) deel van Mozaiek0318 en heb je een paar uur per week tijd voor deze (vrijwillige) bediening? Stuur ons dan een berichtje via contact@mozaiek0318.nl. We komen graag in contact met jou!

Meer informatie over deze toffe bediening lees je op onze website.Mozaiek Magazine komende week op de mat

Komende week verschijnt de zomereditie van Mozaiek Magazine. Er is ook deze keer weer met veel enthousiasme en passie door een redactieteam aan dit nummer gewerkt. Mozaiek Magazine wordt uiterlijk vrijdag 9 juli per post bezorgd bij alle Mozaiekers en mensen die via de website een exemplaar hebben aangevraagd.

Ben je geen deel van een Mozaiek gemeente, maar wil je wel ons magazine ontvangen? Ga dan naar onze website om een exemplaar aan te vragen. Vanaf 9 juli is het magazine ook online te lezen.Opstart diensten bij Mozaiek0318

Wanneer gaat Mozaiek0318 weer 'open'? Sinds de laatste versoepelingen vanuit de overheid krijgen we hier regelmatig vragen over. Heel erg begrijpelijk! We starten met onze diensten op zondag 12 september. De zomermaanden gebruiken we op alles weer op te starten. Namens de voorgangers van Mozaiek0318 geeft Nelinda Troost een update in deze video.

Tip: In kleine groepen samen kerk zijn
Ondanks dat we deze zomer nog niet samenkomen in de Basiliek, is er inmiddels wel weer ruimte om samen met anderen de livestream te volgen en beleven en zo toch samen kerk te zijn. Dat kan bij iemand thuis zijn of in een grotere locatie met beeldscherm met meerdere gezinnen of bijvoorbeeld met je Love2Meet groep. We weten dat er de inmiddels al de nodige initiatieven zijn ontstaan. Als het mogelijk is, maak er gebruik van. Of stel zelf je huis open!Familieberichten

In de familieberichten van deze week verwelkomen we drie nieuwe Mozaiekdeeltjes, maar nemen we ook veel te vroeg afscheid van een pasgeboren baby.  

Overlijden
Vorig week noemden we de geboorte van Juda Rebergen op 20 juni en deelden we de zorgen rondom zijn gezondheid. Helaas ontvingen we het bericht dat Juda op 30 juni 2021 is overleden. Juda is geboren na 26 weken zwangerschap en tot groot verdriet van Brenda en Guido hebben ze al zo snel Juda moeten loslaten. We bidden hen kracht en troost toe in de wetenschap dat Juda bij God is. 

Geboren

Op 7 juni 2021 is Zeger Noah Lok geboren. Hij is de zoon van Rowen en Suzanne. Het gaat goed met alledrie.Op 22 juni 2021 is Sarah Noé Weening geboren. Zij is de dochter van Christiaan en Judith. Wat een dankbaarheid voor dit kleine wonder. Moeder en dochter maken het goed.Op 23 juni 2021 is Haley Zandee geboren. Zij is de dochter van Martin en Ezra. Het gaat goed met hen!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser