Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 1 mei 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over onze gemeente? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl. Veel leesplezier!

  1. Livestream zondag 2 mei | Nelinda Troost
  2. GROW cursus 'Ontdekkingsreis door de Bijbel'
  3. Online Prayercourse | start 17 mei
  4. Terugblik Opdragen zaterdag 17 april
  5. Prijswinnaars Kidspuzzel Mozaiek Magazine
  6. Reminder: We Are Young livestream | More than enough | 2 mei
  7. Familieberichten
  8. Agenda


Livestream zondag 2 mei | Nelinda Troost

Aanstaande zondag spreekt Nelinda Troost tijdens onze livestream over het thema 'De kracht van de Heilige Geest'. De livestream start om 11.00 uur. Voorafgaande is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie.

Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.GROW cursus 'Ontdekkingsreis door de Bijbel'

Maandag 10 mei start de nieuwe online Mozaiek Grow cursus 'Ontdekkingsreis door de Bijbel'. In vijf avonden maken we je wegwijs in de Bijbel. Elke avond is er voldoende afwisseling tussen kennisdeling en interactie.

Lijkt het je leuk om op ‘Ontdekkingsreis’ te gaan door de Bijbel? Kun je daarbij wel wat hulpmiddelen gebruiken?  Vraag je je af waarom de Bijbel het Woord van God is? Wil je graag de rode draad door de Bijbel heen ontdekken? Of wil je graag ontdekken hoe de Bijbel je relatie met God kan vergroten en verdiepen?

Meld je dan hier aan voor deze cursus.Online Prayercourse | start 17 mei

Op maandag 17 mei willen we vanuit Mozaiek Grow starten met een pilot van de online Prayer Course. In acht online bijeenkomsten gaan we op reis door het meest beroemde gebed in de geschiedenis: het 'Onze Vader’. Wil je op een ontspannen manier samen (leren) bidden, in gesprek gaan over gebed en daardoor je relatie met God verdiepen, geef je dan via deze link op voor deze interactieve online cursus. 

Let op: omdat het om een pilot gaat is er vooralsnog slechts plaats voor 24 deelnemers.Terugblik Opdragen zaterdag 17 april

Zaterdag 17 april jl. hebben we  kinderen mogen opdragen in Mozaiek Centrum. En wat het een feest! Per gezin was er een opdraagmoment, waarbij familie en vrienden via een zoomverbinding op een groot scherm aanwezig waren. Prijswinnaars Kidspuzzel Mozaiek Magazine

Op de Kidspagina's in het paasnummer van Mozaiek Magazine stond een prijspuzzel. Er zijn maar liefst 7 kinderen in de prijzen gevallen! Ezra, Evy, Timo, Jesse, Mirthe, Rosa en Sanne, jullie ontvangen als het goed is vandaag je verrassing thuis!Reminder: We Are Young livestream | More than enough | 2 mei
Reminder: morgenavond 2 mei is er weer een We Are Young livestream! Onze fantastische ‘We Are Young band’ is erbij en Ruben Koudstaal is de spreker en gaat het hebben over het thema: ‘More than enough’. 

We leven in een wereld van het perfecte plaatje. We zijn continu bezig met wat een ander beter voor elkaar heeft. Hierdoor kunnen we nooit voldoen aan de eisen die we onszelf opleggen en voelen we onszelf nooit goed genoeg. Als we kijken naar het leven van Jezus ging het hem helemaal niet om perfectie, om wat dan wel? 

Over deze vraag zullen wij met elkaar gaan nadenken! Zet morgenavond 20.00 uur dus in jouw agenda en trommel alvast wat vrienden op, want deze avond wil jij niet missen! 

Check ons ook op social media: @mozaiek0318weareyoung & @mozaiek033weareyoung
 

Familieberichten

In de familieberichten van deze week verwelkomen we twee nieuwe Mozaiekdeeltjes en kondigen we een huwelijk aan.

Geboren
Op 11 april 2021 is Sifra Annette (Farah) van Gent geboren. Zij is de dochter van Peter en Kirsten en het zusje van Amée en Job.

Op 21 april 2021 is Job Gijsbert Nijburg geboren. Hij is de zoon van Bertin en Greetje.

Huwelijk
Op 7 mei 2021 trouwen Daniëlle Evertsen en Rick den Otter in ‘De Maranathakerk’ in Werkendam. De dienst wordt voorgegaan door Ferry Gerritsen. We wensen hen een prachtige dag toe!

Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser