Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 7 januari 2023

Beste #naam#,

We ontmoeten je morgen graag tijdens een van onze diensten om 9.30 uur of 11.30 uur in de Basiliek of via de livestream om 9.30 uur. Voor een volledig overzicht van onze diensten en activiteiten verwijzen we je graag naar de agenda onderaan deze nieuwsbrief. 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl

  1. 2023: Let's go!
  2. Doe mee met de Mozaiek Kenia Muskathlon!
  3. L2M: verbinding en ontmoeting in kleine groepen
  4. WAY activiteiten | Worship X Prayer & Ministry cursus
  5. Mozaiek0118 (Middelburg) zoekt een tweede voorganger
  6. Familieberichten
  7. Agenda


2023: Let's go!

Mozaiek0318 bidt jou een gezegend en hoopvol 2023 toe! Een jaar waarin we nog meer mogen ontdekken wie God is en wat Hij voor ons heeft.

Waarin we mogen groeien in God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen. Waar zie jij naar uit komend jaar? Let’s go!Doe mee met de Mozaiek Kenia Muskathlon!

Het duurt nog even, maar in 2024 kun je meedoen aan de speciale Mozaiek Muskathlon in Kenia. De Muskathlon is een sportief geloofsavontuur waarin we met elkaar op zoek gaan naar het ‘hart van gerechtigheid’. Ongeveer een jaar lang ga je geld ophalen voor het project Mozaiek Kenia, wordt je meegenomen in het verhaal van gerechtigheid in de Bijbel en ga je trainen voor een sportieve prestatie.

In mei 2024 reizen we vervolgens met elkaar naar het Noorden van Kenia om een aantal projecten van onze partnerkerken te bezoeken en uiteindelijk de sportieve prestatie te volbrengen.

Omdat het aanlooptraject naar de Muskathlon een jaar in beslag neemt, kun je je nu al (voor) aanmelden. Je ontvangt dan een uitnodiging voor de informatieavonden
die we op 6 en 7 februari 2023 organiseren. Klik hier om je aan te melden!L2M: verbinding en ontmoeting in kleine groepen

"Toen mijn man en ik een aantal jaren geleden deel werden van Mozaiek0318, hebben we ons direct aangemeld voor een Love2Meet groep die goed bij ons paste. Het is namelijk dé manier om nieuwe mensen te leren kennen. Ik zou het dan ook iedereen aanraden. Het is laagdrempelig en je maakt snel contact doordat je dezelfde interesse en/of hobby met elkaar deelt. Bovendien hebben we er een mooie vriendschap aan overgehouden."

Binnen Mozaiek0318 willen we graag met elkaar in verbinding staan, elkaar zien en elkaar ontmoeten. Dit doen we onder andere via Love2Meet (L2M) groepen. Deze kleine groepen zijn bedoeld om elkaar als Mozaiekers echt te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen. 

Ben je benieuwd bij welke L2M groep je je kunt aansluiten of wil je wellicht zelf een groep starten? Je vindt meer informatie op onze websiteWAY activiteiten | Worship X Prayer & Ministry cursus

Worship X Prayer
Morgenavond is het weer tijd voor een WAY Worship X Prayer night! Deze avond zal in het teken staan van gebed en aanbidding. We zouden het super tof vinden als je erbij bent. Het belooft echt een toffe avond te worden. Om 19.00 uur gaan de deuren op en we starten om 19.30 uur. Tot dan!

Ministry cursus
op 10 januari start een WAY ministry cursus voor de jongeren van 12-17 jaar! We gaan er met elkaar een mooie tijd van maken en ontdekken wat God ons allemaal wil leren en wil geven. Vanwege het beperkte aantal plekken is het nodig om je vooraf aan te melden. Dat kan via deze link. Hier vind je ook meer info over data en tijden. We hebben er zin in om met jullie dit avontuur te gaan beleven! Ben jij erbij?Mozaiek0118 (Middelburg) zoekt een tweede voorganger

Zondag 5 februari gaat Mozaiek0118 in Middelburg officieel van start met haar eerste dienst. Melvin Blankenstijn start als voorganger bij deze gemeente. Omdat Mozaiek vanuit visie gelooft in gedeeld leiderschap is Mozaiek0118 op zoek naar een tweede voorganger voor 0,4/0,6 fte per week. 

Ken jij mensen in je netwerk die deze vacature wellicht interessant vinden of op hun beurt mensen kennen in de 0118 regio? Stuur de vacature dan zeker door! 
Lees hier meer over de vacature.Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we vier nieuwe deeltjes verwelkomen. 

Geboren
Op 10 december is Ziva (Stralend, licht van God) Anne (God is genadig) geboren. Ziva is de dochter van Gerben en Kim Scheepmaker en zusje van Noa. Het gaat heel goed met het gezin. Op het geboortekaartje staat:

De Heer is God, Hij heeft mij gemaakt, aan Hem behoor ik toe (Psalm 100:3)

Op 20 december is Mats Noan Robert geboren. Mats is de zoon van Wilco en Lisanne Hovestad en broertje van Seth. Het gaat heel goed met het gezin en ze genieten volop met z’n viertjes. 

Op 24 december is Tom geboren. Tom is de zoon van Herman en Wietske de Muijnck en broertje van Maud.

Op 25 december is Julian Otto geboren. Julian is de zoon van Christian en Lisette Oskam. Op het geboortekaartje staat:

Wees niet bang, want Ik ben bij je, vrees niet, want Ik ben je God.
Ik zal je sterken, Ik zal je helpen, je steunen met mijn bevrijdende rechterhand (Jesaja 41:10)

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser