Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 27 mei 2023

Beste #naam#,

Morgen vieren we met elkaar Pinksteren in een speciale generatiedienst.  We kijken uit naar onze ontmoeting tijdens een van onze diensten om 9.30 uur of 11.30 uur in de Basiliek of via de livestream om 11.30 uur! 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Onze omgeving dienen: terugblik inzameling voor kledingbank Veenendaal
  2. Heb jij het verlangen om je te laten dopen? 
  3. Diving deep: The full story | zondag 4 juni 2023
  4. Let's meet 026 | zaterdag 17 juni 2023
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Onze omgeving dienen: terugblik inzameling voor kledingbank Veenendaal

Wat tof om te zien dat er afgelopen zondag massaal gehoor is gegeven aan de oproep voor de inzameling voor de kledingbank in Veenendaal! Met elkaar hebben we twee keer de kledingbank vrachtwagen vol met spullen gekregen. Hiermee kan de kledingbank de komende periode weer vooruit. Ook Mozaiek Families kwamen in actie en hebben de kledingbank in de eigen woonplaats voorzien van kleding, wat gaaf! Geven is ontvangen, wat mooi om zo heel concreet onze omgeving te dienen!

Was je afgelopen zondag niet in onze dienst, maar wil je wel doneren? Kijk dan op deze website van Kledingbank Veenendaal voor het inleveradres en de inlevermomenten.Heb jij het verlangen om je te laten dopen? 

De doopdiensten bij Mozaiek zijn altijd één groot feest en een getuigenis van wat God doet in de levens van mensen. Op zondag 25 juni gaan we weer dopen. 

Wil jij je laten dopen? Heb je nog vragen over de doop of wil je er gewoon meer over weten? Voorafgaande aan iedere doopdienst bij Mozaiek0318 is er een informatie avond over de doop waar we je graag ontmoeten. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect met elkaar om. De informatie avond is woensdag 31 mei aanstaande in Mozaiek Centrum, Storkstraat 33 in Veenendaal. Voor deze avond én voor het dopen kun je je aanmelden via onze websiteDiving deep: The full story | zondag 4 juni 2023

Als je Christen bent, hoort Bijbellezen erbij. Maar poeh, het leest niet echt als een spannende thriller. Bij de komende Diving Deep duiken we in de Bijbel om te ontdekken hoe dat boek toch minder stoffig is als je vanuit een ander perspectief kijkt. Natuurlijk starten we de avond met een goeie dosis worship.

Studeer of werk je en ben je onder de 25? Dan nodigen we je van harte uit om deze avond met ons mee te ontdekken. Zie je daar! Aanmelden kan via deze link.Let's meet 026 | zaterdag 17 juni 2023

Op zaterdag 17 juni organiseren we de tweede Let’s meet 026 voor alle Mozaiekers in de regio Arnhem. Vanaf 14.30 uur ben je van harte welkom in “Salamander”, Meikers 3 in Arnhem Schuytgraaf. Ben jij ook (weer) van de partij? Na ontvangst met koffie en wat lekkers hebben we om 15:00 weer samen een tijd van aanbidding; praten we je graag bij over de Love-to-Meet groepen in onze regio en kijken we naar de toekomst. Daarnaast is er weer volop tijd om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met de nieuwe groepen die er in Arnhem zijn ontstaan. 

Woon je in regio Arnhem en wil je erbij zijn? Klik dan hier voor meer informatie en meld je aan!Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we twee nieuwe deeltjes verwelkomen en ook twee huwelijken aankondigen. 

Geboren
Op 4 mei zijn Joëlla & Mark Reinders ouders geworden van Noah en Giel. Ze zijn geboren met een termijn van 34 weken en 5 dagen. Ze hebben even een korte ademondersteuning gehad maar dat was na 2 dagen al niet meer nodig. Ze mochten al snel vanuit het Radboud ziekenhuis naar het ziekenhuis in Tiel. Het gaat heel goed met de jongens ondanks dat ze te vroeg geboren zijn. En sinds afgelopen zaterdag zijn de jongens zelfs thuis! Joëlla & Mark zijn blij en dankbaar dat ze zulke grote stappen hebben gemaakt en dat het zo goed gaat.

Huwelijk
Maria Goodijk en Remco van Kleef trouwen 2 juni bij de Weistaar in Maarsbergen. Voorganger is Jordy Kroon.Op 3 juni trouwen Anne-Roos Smits en Julian van de Kraats in de trouwkapel op Landgoed Staverden in Ermelo. Ferry Gerritsen is de voorganger.

We wensen de bruidsparen een prachtige en liefdevolle dag toe!

Onze zieken
Op de website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  

Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

En denk ook eens aan de mensen in je directe omgeving die niet in het overzicht genoemd worden, maar wel een bemoediging kunnen gebruiken. Ga eens langs, stuur een appje of kaartje. Ook dat is samen kerk zijn!

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser