Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 20 oktober 2019

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Video 'U bent sterker' online
  2. We Are Young Revolution (18 jaar en ouder)
  3. Inzameling voor Kledingbank Veenendaal | 27 oktober
  4. Gezocht: verhuizers voor hulpvraag Serve
  5. Programma Mozaiek KIDS
  6. Omzien naar elkaar
  7. Agenda
  8. Activiteiten Mozaiek Worship


Video 'U bent sterker' online

Vorige week is de video van het nieuwe lied 'U bent sterker' gepubliceerd op YouTube. Wat gaaf dat dit nummer in deze korte tijd al door zoveel mensen beluisterd is!

'U bent sterker' is één van de nummers op het nieuwe album van Mozaiek Worship. We kijken uit naar de release van dit album tijdens de Mozaiek Worship Conference op 15 en 16 november aanstaande!We Are Young Revolution (18 jaar en ouder)

Zondagavond 27 oktober om 19.00 uur is de kick-off van We Are Young Revolution speciaal voor alle jongeren van 18 jaar en ouder! We starten met een #Church avond waar Marcel Oosterkamp spreekt en Alex & Rafaëla Groen aanbidding leiden. Kom jij ook? Na de dienst is er een gezellige borrel.

Daarnaast zijn er dit seizoen nog meer activiteiten, specifiek voor iedereen van 18 tot 30 jaar. Je kunt ons vinden op de nieuwe socials via Instagram en Facebook. Volg ons en blijf op de hoogte! Inzameling voor Kledingbank Veenendaal | 27 oktober

De herfst is aangebroken,  de hoogste tijd om de kledingkasten weer te reorganiseren! Op zondagochtend 27 oktober wordt er voorafgaande aan onze diensten weer kleding ingezameld voor de kledingbank in Veenendaal.

Ongeveer 200 gezinnen in Veenendaal maken gebruik van de kledingbank die draaiende wordt gehouden door circa 30 vrijwilligers. 

De kledingbank zoekt bruikbare kleding, schoenen en textiel (handdoeken, theedoeken). Vraag jezef dus af of je de kleding zelf nog kunt dragen en zorg dat de kleding schoon en netjes is. Ook beddengoed kan de kledingbank gebruiken, mits de artikelen praktisch nieuw zijn en absoluut niet vies of kapot.  

Kapotte en vieze kleding schoen en textiel kunnen ook worden ingeleverd ten behoeve van recycling. Dit graag in een aparte zak met daarop geschreven ‘vodden’, dat scheelt de vrijwilligers een hoop uitzoekwerk. 

We hopen op een mooie opbrengst!Gezocht: verhuizers voor hulpvraag Serve

We kunnen allemaal in een situatie komen waarbij praktische hulp nodig is. Als het bijvoorbeeld door een lichamelijke kwaal maar niet lukt om de tuin te onderhouden en boodschappen doen een hele opgave is. Of als je door een financiële tegenvaller niet meer weet hoe je je administratie onder controle houdt. Of als je voor een grote klus zoals een verhuizing staat en je niet overziet hoe je al die dozen op je nieuwe adres krijgt. Voor al deze praktische noodhulp bestaat Serve. Vanuit Gods liefde voor ons mogen we omzien naar elkaar en deze liefde doorgeven door in actie te komen. En helpen we waar geen helper is.

Concreet is Serve op zoek naar helpers voor een verhuizing op zaterdag 26 oktober. Het gaat om een verhuizing vanuit Elst (Utrecht) naar Veenendaal, van 8.00 uur tot circa 14.00 uur. Hiervoor zijn we nog op zoek naar minimiaal drie personen die willen helpen met het verhuizen van de spullen. Ben jij deze dag beschikbaar? Stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nlProgramma Mozaiek KIDS

Vandaag hebben we geluisterd naar het verhaal uit 1 koningen 21 over Koning Achab en wat er gebeurde toen hij een stuk land wilde meer dan wat dan ook. We hebben allemaal wel eens dat we iets willen hebben wat een ander ook heeft, kinderen herkennen dit ook. We willen kinderen er bewust van maken dat dit kan gebeuren en hen helpen om te vertrouwen op God. Dat ze inzien wat God hen allemaal al heeft gegeven en dat ze tevreden mogen zijn.   
Doel van deze zondag: Ik leer dat als ik wil wat anderen hebben, mij dat ellendig kan maken.

Voor thuis
Vertel aan je kind een moment waarop je iets wilde hebben wat een ander ook heeft. Hoe ging je hiermee om? Op welke manier betrok je God hierin? Lukte het om tevreden te zijn met de zegeningen die God je al heeft gegeven?

Bijbeltekst van de maand
Toen zei hij tegen hen: 'Kijk uit! Wees op je hoede tegen het willen hebben van steeds meer dingen. Het leven bestaat niet uit hoeveel een persoon heeft. (Lucas 12:15)Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten van deze week lees je hier. Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda

donderdag 17 oktober 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zaterdag 19 oktober 2019 We Are Young #Connect
zondag 20 oktober 2019 Samenkomsten
Informatie Opdragen
maandag 21 oktober 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 22 oktober 2019 Uur van Gebed
woensdag 23 oktober 2019 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
donderdag 24 oktober 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zaterdag 26 oktober 2019 We Are Young #Connect
zondag 27 oktober 2019 Samenkomsten
YNG Revolution #Church
maandag 28 oktober 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 29 oktober 2019 We Are Young #Arts
Uur van Gebed
woensdag 30 oktober 2019 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
GROW - Introductie okt/nov 2019 eerste avond
GROW - Leven in Christus (3)
GROW - Luisterend bidden (3)
GROW - Vrede met jezelf - als eten je leven beheerst (2)
GROW - Bijbelstudie Thomas
donderdag 31 oktober 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zondag 03 november 2019 Samenkomsten
YNG Church 12 t/m 17 jaar
maandag 04 november 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 05 november 2019 Uur van Gebed
 

Kijk op onze website voor de volledige agenda. 

Activiteiten Mozaiek Worship


zaterdag 26 oktober 2019 Studiedag - De Nieuwe Rank in Westland
zondag 10 november 2019 Medewerking dienst - Surhuisterveen
vrijdag 15 november 2019 Mozaiek Worship Conference 2019
zaterdag 16 november 2019 Mozaiek Worship Conference 2019
zaterdag 30 november 2019 Studiedag - Loppersum
zaterdag 14 december 2019 Mozaiek Worship College
 
 Bekijk dit bericht in uw browser