Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 24 maart 2019

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Presentatie jaarcijfers Mozaiek0318 | 7 april
  2. Grow avonden april-juni
  3. Goede Vrijdag en Pasen bij Mozaiek0318
  4. Kingdom Come | 14 april en 12 mei
  5. Programma Mozaiek Kids
  6. One Wish workshops | 3 en 6 april
  7. Omzien naar elkaar
  8. Agenda 2019
  9. Uitgaande activiteiten Mozaiek Worship


Presentatie jaarcijfers Mozaiek0318 | 7 april

Twee jaarlijks informeren wij onze delen over de financiën van Mozaiek0318. Graag verwelkomen we jou zondag 7 april vanaf 10.45 uur op het Forum (2e verdieping van de Basiliek), om je op de hoogte te stellen van de financiële resultaten over 2018.  Dit is tussen onze beide samenkomsten in, zodat je of aansluitende aan de eerste dienst wat langer kunt blijven of voorafgaande aan de tweede dienst iets eerder kunt komen. Van harte welkom!Grow avonden april-juni

Grow is de naam van onze onderwijsavonden. Om de week bieden we je een woensdagavond aan die je niet wilt missen! Het doel van de avonden is dat we jou de gelegenheid willen bieden om te groeien in relatie met Jezus en Zijn gemeente en te groeien in de verschillende rollen die je hebt in het dagelijks leven.

Vanochtend is tijdens beide diensten de flyer met het aanbod voor de maanden april, mei en juni uitgedeeld. Heb je de flyer gemist? Ook op onze website is het programma te vinden. Je kunt je hier ook direct aanmelden, iets wat je voor vrijwel alle activiteiten vooraf dient te doen. Je hoeft overigens geen deel te zijn om een Grow avond te bezoeken, neem daarom gerust een gast mee. Goede Vrijdag en Pasen bij Mozaiek0318

Goede Vrijdag - thema: Niet mijn wil

Goede Vrijdag (19 april) zijn er ’s avonds twee identieke diensten om 19.30 uur en 22.00 uur.  Jezus stierf aan het kruis voor ónze zonden. Tijdens de ingetogen diensten is er ruimte om hier op verschillende manieren bij stil te staan, Hem te aanbidden en avondmaal te vieren. 

De diensten op Goede Vrijdag hebben een andere setting dan onze zondagse samenkomsten. Zo zijn er alleen zitplaatsen op het balkon en staan er in de Grote Zaal geen stoelen. Op deze manier is er vrijheid om gedurende de dienst steeds een andere plek in de zaal te zoeken. 

1e Paasdag - thema: The same POWER (lives in us)

De kracht waarmee Jezus is opgestaan leeft ook in ons!  Dit thema staat centraal tijdens 1e Paasdag (21 april). Er zijn er drie identieke gezinsdiensten om 9.00 uur, 11.00 uur en 13.00 uur. Tijdens deze diensten zijn er bijdragen van onze kinderen en jongeren. Er is crèche voor de allerkleinsten (0-4 jaar).

Evenals voorgaande jaren zijn er voor alle diensten gratis kaarten beschikbaar. Hierdoor voorkomen we dat diensten overvol raken en kunnen we tevens de veiligheid van de bezoekers garanderen. Ga voor meer info over de diensten en het reserveren van kaarten naar onze website.

Om alle diensten goed te laten verlopen zijn we voor de diensten op zoek naar een aantal mensen die team Welcome en/of de crèche willen versterken. Help jij mee? Meld je direct online aan. Kingdom Come | 14 april en 12 mei

Wil je groeien in je geloof, uitgedaagd worden om je gebedsleven een nieuwe impuls te geven en/of bemoedigd worden? Kom dan naar de Kingdom Come avonden op 14 april en 12 mei.

In ons drukke leven is er soms zo weinig tijd om dichtbij God te zijn en zo te horen wat hij te zeggen heeft. De Kingdom Come avonden laten je weer bij het hart van de Vader komen. Kom zoals je bent, leg je leven in Zijn hand. Hij houdt van jou en verlangt ernaar dat jij bij Hem komt.
 
Kingdom Come begon ooit in Holy Trinity Brompton, de Alpha cursus kerk, in hartje London. De bekende worship leader Tim Hughes werd door zijn vriend Pete Greig (voorganger van Emmaus Road ook leider van de internationale 24/7 prayer movement) uitgedaagd om samen te komen voor gebed en aanbidding, met dit simpele verlangen: Gods Koninkrijk zien doorbreken in onze wereld. 


 Programma Mozaiek Kids

We eindigen dit maandthema met het boek van de Colossenzen. Paulus herinnert ons eraan dat vrede begint bij Gods Liefde voor ons en Jezus' offer aan het kruis. We moeten in vrede met de mensen om ons heen leven, enkel en alleen maar om wat Jezus voor ons deed. Jezus is het ultieme voorbeeld van vrede. Hij sloot vrede tussen God en ons. Wij moeten streven om als lichaam van Christus te laten zien wat vrede betekent in ons en andermans leven.
Doel deze zondag: Ik leer dat ik vrede kan sluiten met anderen omdat God vrede met mij heeft gesloten

Voor thuis
Vraag aan je kind wat hij/zij heeft gehoord of geleerd bij de kinderdienst. Vraag op welke manier je kind kan laten zien wat vrede betekent en hoe hij/zij vrede kan brengen naar anderen. Op welke manier zou jij dit samen met je kind kunnen doen?

Bijbeltekst van de maand
“We moeten in vrede met elkaar leven en elkaar steunen. Daar moeten we ons uiterste best voor doen.” Romeinen 14: 19

31 maart bijzondere kinderdienst
Volgende week zondag 31 maart hebben wij een bijzondere kinderdienst. Kindertheater knettergek komt tijdens beide diensten in de kleine zaal. Het programma is voor alle kinderen uit groep 1 – 8. Tijdens de voorstelling wordt het evangelie uitgelegd door middel van verschillende goocheltrucs, filmpjes en liedjes waarbij veel interactie is met de kinderen. Alle kinderen zijn de 31e van harte welkom in de kleine zaal! One Wish workshops | 3 en 6 april

Ontdek een eenvoudige en vriendelijke manier om iemand te laten zien hoe hij/zij een vriendschap met God kan beginnen. 

Kerkgemeente Regenboog Noord organiseert over dit onderwerp op 3 en 6 april twee One Wish workshops met sprekers en internationale evangelisten Richard en Rachel Sharp. 

Meer informatie over het programma, tijden en aanmelden vind je hier.Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda 2019

zaterdag 23 maart 2019 We Are Young #Connect
zondag 24 maart 2019 Samenkomsten
We Are Young #Serve
maandag 25 maart 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
dinsdag 26 maart 2019 55 bijeenkomst (ochtend)
We Are Young #Arts
Uur van Gebed
donderdag 28 maart 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
We Are Young #Grow
zondag 31 maart 2019 Samenkomsten
maandag 01 april 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
dinsdag 02 april 2019 Uur van Gebed
woensdag 03 april 2019 Bidden met de zieken
GROW - Introductie april 2019 eerste avond
GROW - Luisterend bidden (1)
GROW - Leven in Christus (1)
GROW - Parenting Children Course (1)
donderdag 04 april 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zondag 07 april 2019 Samenkomsten
maandag 08 april 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)Uitgaande activiteiten Mozaiek Worship