Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 29 mei 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over onze gemeente? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Kidsdienst en Livestream | zondag 30 mei
  2. Samen bouwen aan Gods Koninkrijk
  3. Throwback Time: We Are Young Game Night
  4. Mozaiek Doopdienst | zondag 13 juni
  5. Nacht van Gebed in Veenendaal | 4 en 5 juni
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Kidsdienst en Livestream | zondag 30 mei

Morgen spreekt Arjen ten Brinke tijdens onze livestream over het thema 'De Heilige Geest ontvangen in gebrokenheid'. We zien uit naar wat hij met ons gaat delen! De livestream start om 11.00 uur.

Kidsdienst met Ollie & Sophie
Voorafgaande aan de livestream is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie over het thema 'Niemand zoals jij'. De kinderen mogen ontdekken dat God iedereen prachtig en uniek heeft gemaakt en dat God veel van hen houdt!  Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Samen bouwen aan Gods Koninkrijk

Wat is het een voorrecht om samen te bouwen aan Gods Koninkrijk. We blijven verbonden via onze wekelijkse online samenkomsten. Verbonden via onze inzet voor Mozaiek Kenia. Verbonden via onze Love2Meet groepen. Verbonden via gezamenlijk gebed. Verbonden in omzien naar elkaar. Maar bovenal verbonden in Christus!

Door jouw inzet, gebed en giften konden we het afgelopen jaar op veel verschillende manieren vertellen over de liefde van Jezus. We blijven de komende tijd online doorgaan. Onder meer met onze (kids-)samenkomsten en Alpha-cursussen. En hopelijk starten we ook snel weer met fysieke samenkomsten en activiteiten. We zien er enorm naar uit!

Help jij mee om die die fantastische boodschap van de liefde van Jezus op al die nieuwe terreinen te verspreiden? Dat kan door Mozaiek maandelijks financieel te ondersteunen (bedankt als je dit al doet!) of door een extra gift te geven. Dit kan eenvoudig online via onze website.

Verantwoording
We willen als Mozaiek0318 zo transparant mogelijk zijn naar onze delen. Het team Financiën zorgt voor het verantwoord beheren van de middelen die nodig zijn voor alles wat we mogen doen binnen onze gemeente. Samen met het team zorgen wij voor de collectes, de boekhouding en een heldere jaarlijkse verantwoording, het innen van gelden en natuurlijk ook het kritisch meedenken over nieuwe uitgaven. Meer weten? Bekijk de begroting van 2021 online (let op: alleen zichtbaar als je bent ingelogd via Mijn Mozaiek).Throwback Time: We Are Young Game Night

Zondag 23 mei was de Game Night van We Are Young! We vonden het zó TOF om weer samen te zijn. Elkaar ontmoeten en gewoon leuke spelletjes spelen. We speelden Nintendo Switch, kubben, 30 seconds en nog veel en veel meer. 

‘Yes! Wat was het ontzettend leuk om weer ‘echt’ met elkaar samen te zijn! Samen lachen, bijpraten, spelletjes spelen en fun hebben. Het voelde echt weer als thuis komen!❤️’ vertelt Jasmijn. 

Houd onze Instagram @mozaiek0318weareyoung in de gaten voor nog veel meer supertoffe events.Mozaiek Doopdienst | zondag 13 juni

Over een paar weken is het zover... Op zondag 13 juni gaan we op zeven locaties dopen. We kijken er naar uit! Misschien heb jij ook nagedacht over dopen, maar heb je nog wat vragen of wil je wat meer informatie.

Op dinsdagavond 1 juni om 20.00 uur is er weer een informatieavond over het dopen. Hier vertellen we over de Bijbelse grondslag en geschiedenis van de doop en hoe we bij Mozaiek hier vorm aan geven. Je bent van harte welkom! Meld je aan via onze website Nacht van Gebed in Veenendaal | 4 en 5 juni

In de nacht van vrijdag 4 juni op zaterdag 5 juni organiseert Open Doors de Nacht van Gebed. In kleine groepjes wordt er door het hele land gebeden voor de vervolgde kerk. Ook in Veenendaal wordt er een Nacht van Gebed georganiseerd. Locatie is het wijkgebouw Maranatha bij de Julianakerk. Daar is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Er zijn drie tijdsblokken waar per blok plaats is voor maximaal 20 personen. 

Wil je deelnemen? Stuur dan een e-mail naar Aad Huizer via aa.huizer@casema.nl.  Meld daarin je naam, telefoonnummer, het tijdsblok (21.00-21.45 uur, 22.00-22.45 uur of 23.00-23.45 uur) en met hoeveel personen je komt. Je ontvangt na aanmelding een reactie van Aad.Familieberichten

In de familieberichten van deze week aandacht voor ziekte binnen onze gemeente.

Susan Roodbeen
Susan Roodbeen heeft recent een infarct gehad in haar oog. Ze is daarvoor behandeld in het UMC. Ze is erg verdrietig omdat zij samen met haar man Jelis gedoopt zou worden, maar dit nu moet uitstellen. Ze keken er beiden zo naar uit. We bidden om herstel voor Susan en om rust voor hen beiden.

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
zaterdag 29 mei 2021 Opdragen
zondag 30 mei 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 31 mei 2021 Bidden voor en met Zieken
woensdag 02 juni 2021 Coffee & Prayer
zaterdag 05 juni 2021 Mozaiek Alive and Cooking
zondag 06 juni 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
We are Young Livestream
woensdag 09 juni 2021 Coffee & Prayer


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser