Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 25 november 2018

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

 1. Kerst bij Mozaiek0318
 2. Serve | Kerstpakketenactie
 3. L2shareXmas 2018: samen aan de Amerikaanse kerstmaaltijd
 4. Even voorstellen: William van Barneveld
 5. De Veense Alledagkerk
 6. Uitgaande activiteiten Mozaiek Worship
 7. Omzien naar elkaar
 8. Agenda 2018


Kerst bij Mozaiek0318

Achter de schermen zijn verschillende teams druk met de voorbereidingen voor onze kerstdiensten. Op zondag 23 december en maandag 24 december organiseren we totaal zes kerstnachtdiensten om 16.00 uur, 19.30 uur en 22.00 uur. Tijdens de middagdiensten is er parallel een kinderkerstfeest voor de kinderen van 4-12 jaar, ook is er crèche voor de allerkleinsten (0-4 jaar).  Dinsdag 25 december zijn er drie gezinsdiensten om 9.00 uur, 11.00 uur en 13.00 uur. 

Evenals voorgaande jaren zijn er voor alle kerstdiensten vooraf gratis kaarten beschikbaar. Hierdoor voorkomen we dat diensten overvol raken en kunnen we tevens de veiligheid van de bezoekers garanderen. De kaarten zijn vanaf zondag 2 december te reserveren via onze website.Serve | Kerstpakketenactie

Ook dit jaar wordt vanuit onze pijler Serve de jaarlijkse kerstpakkettenactie georganiseerd. Deze actie is voor mensen bij wie het financieel even wat lastiger gaat en een praktische ondersteuning goed kunnen gebruiken.

Wat kun je doen?

 • Mocht je mensen weten die volgens jou in aanmerking komen voor een kerstpakket,  geef dit dan voor 6 december aan ons  door via de website
 • Daarnaast zou het super gaaf zijn als je de mogelijkheid hebt om een pakket samen te stellen.  Op zondag 9 december liggen hiervoor kaartjes klaar na de beide diensten in de hal. Op deze kaartjes staat vermeld wat de gezinssamenstelling is, zodat je een passend pakket kunt maken. 
 • Tevens zoeken wij chauffeurs die 1 of meerdere kerstpakketten willen bezorgen, vanaf 16 december. Ook hiervoor meld je je eenvoudig aan via onze website.L2shareXmas 2018: samen aan de Amerikaanse kerstmaaltijd

Ook dit jaar willen we op 1e Kerstdag weer een Amerikaanse maaltijd houden, zodat niemand alleen kerst hoeft te vieren. Introducees zijn hierbij van harte welkom. De maaltijd is bedoeld voor bezoekers van Mozaiek0318 die om wat voor reden dan ook de Kerstdag(en) ongewenst alleen doorbrengen, maar wel behoefte hebben aan een stukje gezelligheid. Dit kunnen mensen alleen zijn, maar ook stellen die verder geen gelegenheid hebben om ergens aan te schuiven.

De maaltijd wordt gehouden op 1e Kerstdag, dinsdag 25 december, in @Home. De inloop is vanaf 16.00 uur en om 17.00 uur zullen we beginnen met de maaltijd. We verwachten om ongeveer 20.00 uur te eindigen. Het is een Amerikaanse maaltijd wat inhoudt dat je zelf je eigen maaltijd en drinken meeneemt, waarbij je rekening houdt met het aantal personen waarmee je komt. Er is gelegenheid om te gourmetten. Kijk hier voor meer informatie of aanmelden. 
Even voorstellen: William van Barneveld

Hoi, ik ben William van Barneveld, 31 jaar oud, getrouwd met Jannica en vader van Vieve. Op dit moment ben ik nog werkzaam in het basisonderwijs in Amersfoort. Ik heb jaren voor de klas gestaan, maar geef nu invulling aan ICT educatie en begeleid collega’s op ICT gebied. 
 
We wonen in Veenendaal en komen al een aantal jaar in Mozaiek0318. Ik kan me de tijd in de Shelter nog goed herinneren, een gebouwtje dat uit zijn voegen barstte door de snelle groei. Jannica en ik voelden ons meteen thuis. Dit gevoel is door de jaren heen alleen maar sterker geworden.
 
Je kent me wellicht van het podium. Ik mag namelijk al een paar jaar meedraaien in het worshipteam, als toetsenist en bandleider. Dit vind ik zo gaaf om te doen! De kerk is voor mij een plek waar  al mijn passies tot z’n recht lijken te komen: God, muziek, creativiteit en mensen. Het is heerlijk om op zondag toetsen te mogen spelen, maar nog leuker om met een geweldig team achter de schermen bezig te zijn. Er zijn al zoveel mooie, creatieve diensten georganiseerd, diensten die zonder talloze vrijwilligers nooit mogelijk zouden zijn. Wat een zegen!
 
Ik mag vanaf 3 januari aan de slag als Music and Arts Director. Dit houdt in dat ik o.a. de muzikanten van onze bands ga coachen en trainen. Ook zal ik straks inhoudelijk mede verantwoordelijkheid dragen voor allerlei programma’s, zoals de ‘gewone’ zondag, alsook events zoals Kerst en Pasen. Het is vanaf het begin het verlangen van Mozaiek0318 om ook andere kerken te dienen op het gebied van aanbidding en muziek. Juist daarvoor zijn (vernieuwende) producten nodig, zoals nieuwe liederen, CD’s, Youtube video’s, onderwijs video’s, etc. Ik kan niet wachten daarmee aan de slag te gaan. Ik vind het zo gaaf om op deze wijze, vanuit mijn kracht, bij te kunnen dragen bij de visie van Mozaiek0318.
 
Ik kijk er enorm naar uit om te gaan samenwerken met het fantastische team dat Mozaiek0318 rijk is en Jezus te aanbidden met muziek en creativiteit. De Veense Alledagkerk

Op 1 december 2018 spreekt Cees tijdens de dienst van de Veense Alledagkerk. Zomaar op een zaterdagmiddag in het centrum van Veenendaal even tot rust komen tijdens een dienst van de Veense Alledagkerk (dienst van 20 minuten). De dienst begint om 12.00 uur. Van harte welkom!

De Veense Alledagkerk wil ‘De kerk van ons allemaal zijn’ en we zijn blij dat Mozaiek0318 ook actief meedoet. Iedere eerste en derde zaterdag van de maand is er een korte dienst om 12.00 uur (behalve in de zomervakantie) van de Veense Alledagkerk. Voor deze diensten zijn nog medewerkers nodig.

Er is ruimte voor een creatieveling voor PR en schrijven, iemand voor secretariaat, iemand voor welkom, koffie en thee en een dapper iemand als sandwichman or -woman. Heb je interesse mail dan naar contact@mozaiek0318.nl.Uitgaande activiteiten Mozaiek Worship

27 november     Ido Buwalda geeft les in Grootebroek
1 december       Cees van Harten spreekt in de Veense AlledagkerkOmzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda 2018

donderdag 22 november 2018 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
We are Young #Sports - Bootcamp (16+)
vrijdag 23 november 2018 We are Young #sports - Trailrun (16+)
zondag 25 november 2018 Samenkomsten
We Are Young #Church #Event + #Connect
maandag 26 november 2018 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
We Are Young #Arts (Dance/Drama)
dinsdag 27 november 2018 55+ bijeenkomst (ochtend)
Uur van Gebed
woensdag 28 november 2018 We Are Young #Serve
GROW - Introductie december 2018 eerste avond
GROW - Premarriage Course (5)
donderdag 29 november 2018 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zondag 02 december 2018 Samenkomsten
maandag 03 december 2018 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
dinsdag 04 december 2018 Uur van Gebed
donderdag 06 december 2018 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
We are Young #Sports - Bootcamp (16+)
zondag 09 december 2018 Samenkomsten
We Are Young #Church
maandag 10 december 2018 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
We Are Young #Arts (Dance/Drama)
dinsdag 11 december 2018 Uur van Gebed
woensdag 12 december 2018 We Are Young #Serve
GROW - Introductie december 2018 tweede avond
GROW - Verslaving - een weg naar herstel
GROW - Gerechtigheid (2)
donderdag 13 december 2018 We Are Young #Grow
We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
55+ bijeenkomst (avond)
zaterdag 15 december 2018 We Are Young #Connect
zondag 16 december 2018 Samenkomsten