Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 29 januari 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Samenkomsten & Livestream | zondag 30 januari
  2. WAY Hang Out | zondag 30 januari
  3. Ollie en Sophie live in de Basiliek | zaterdag 5 maart
  4. Save the date: Diving Deep WAY 18+ | zondag 13 februari
  5. Gebeds2daagse Mozaiek0318 | donderdag 10 en vrijdag 11 februari
  6. Mozaiek Grow module 'Ontdekkingsreis door de Bijbel'
  7. Familieberichten
  8. Agenda


Samenkomsten & Livestream | zondag 30 januari

Morgen, zondag 30 januari is Kees Kraayenoord spreker tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur, waarin we ook een aantal kinderen mogen opdragen. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. 

Voor het bijwonen van de diensten moet vooraf worden gereserveerd via onze website. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor groep 1 t/m 4 van de basisschool. We zien er naar uit om elkaar zondag weer live én online te ontmoeten! 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Deze zondag gaan we weer samen met Ollie en Sophie luisteren naar een Bijbelverhaal. De Bijbel is eigenlijk een schatkist waarin heel veel verhalen staan waaruit wij iets kunnen leren. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream van 11.00 uur is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je Engelse vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.WAY Hang Out | zondag 30 januari

Hey leuke jongere, wat hebben we jou gemist! Maar daar komt nu GELUKKIG verandering in. Want niet alleen de Basiliek gaat zondag weer open, ook de WAY hang-out opent weer haar deuren. Komende zondag ben je na de dienst van 11.00 uur welkom in het Mozaiek Centrum!

Heb jij zin om:
•    met andere jongeren te connecten,
•    leuke spelletjes te spelen,
•    en gewoon elkaar weer te ontmoeten?

Dan moet je er zeker bij zijn zondag. Het wordt een mega gezellige middag! Wij zorgen voor snacks, drinken en… een broodje knakworst!!

Het Mozaiek Centrum is vlakbij De Basiliek. Je bent er dus zo! Weet je de weg niet? In de hal van de Basiliek staan mensen van WAY om met je mee te lopen. We kunnen niet wachten om je weer te zien. Tot zondag!

Oh, en by the WAY: ook als je geen ticket voor de dienst hebt, ben je van harte welkom in de hang-out.Ollie en Sophie live in de Basiliek | zaterdag 5 maart

Goed nieuws, want zaterdag 5 november zijn OIlie en Sophie weer live in de Basiliek! Omdat niet iedereen er afgelopen november bij kon zijn EN omdat we zoveel enthousiaste reacties hebben gehad op de dag herhalen we 5 maart het programma van de vorige keer, maar wel met nieuwe liedjes!

Het wordt weer een groot feest, dus neem je vriend, vriendin, zusje, broertje, papa, mama, opa of oma mee! Klik hier voor meer informatie en het reserveren van ticketsSave the date: Diving Deep WAY 18+ | zondag 13 februari

Young Adults, we hebben speciaal iets voor jou! Op zondag 13 februari is onze eerste Diving Deep Night! Deze avond staat helemaal in het teken van ontmoeting, diepere thema’s, worship en gebed. 

Misschien zag je de laatste tijd al iets over onze Small Groups voorbij komen. Dit zijn kleine groepen die bij elkaar komen en samen optrekken. Allemaal kleine communities. Daar gaan we het op deze avond over hebben. Hoe zorgen wij dat we, in zo’n grote gemeente, elkaar zien en met elkaar optrekken? Well, Lets talk about that!

Meld je aan via onze website, neem je vrienden mee en en hopelijk zien we je dan!Gebeds2daagse Mozaiek0318 | donderdag 10 en vrijdag 11 februari

Op donderdag 10 en vrijdag 11 februari hebben we als leiderschapsteam weer onze jaarlijkse Gebeds2daagse. We zijn ook in 2022 afhankelijk van Jezus die heeft beloofd Zelf Zijn gemeente te bouwen. We zoeken deze twee dagen met elkaar naar richting en focus voor Mozaiek0318. We zien uit naar de inzichten, woorden en beelden die God ons wil aanreiken. 

Doe jij ook mee? We vragen elke Mozaieker om deze dagen ook zelf tijd apart te zetten om mee te bidden. En als je een boodschap van God ontvangt, zou je die dan met ons willen delen via een e-mail naar gebeds2daagse@mozaiek0318.nl? Samen kunnen we zo Gods leiding zoeken aan het begin van 2022.Mozaiek Grow module 'Ontdekkingsreis door de Bijbel'

Lijkt het je leuk om met een mooie groep andere mensen op ‘Ontdekkingsreis’ te gaan door de Bijbel en kun je daarbij wel wat hulpmiddelen gebruiken? Vraag je je af waarom de Bijbel het woord van God is? Wil je graag de rode draad door de Bijbel heen (her)ontdekken en door de bijbel je relatie met God verdiepen? Doe dan mee aan deze 'Ontdekkingsreis: de Bijbel'!

Naast delen van inhoudelijke kennis gaan we ook concreet oefenen met verschillende manieren van bijbellezen en er is veel tijd voor vragen en uitwisseling in kleine groep.

Meld je  aan via de website voor deze serie van drie avonden. We starten op 31 maart. Familieberichten

Er zijn deze week geen familieberichten. Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser