Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 16 mei 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Dienst van zondag 17 mei
  2. Hemelvaart Livestream | woensdag 20 mei
  3. Mozaiek Gebedstiendaagse
  4. Terugkijken: Mozaiek Connect
  5. Voedselbank Veenendaal is er ook voor jou!
  6. Agenda


Dienst van zondag 17 mei

Samen zijn we kerk! Nu we als Mozaiek voorlopig niet samen kunnen komen betekent dat niet dat we geen diensten hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je iedere zondag in de veiligheid van je eigen huis, via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Henk Stoorvogel zal komende zondag tijdens de online dienst voorgaan met het thema 'Gelijk in de hemel...'. De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Om 10.00 uur is er weer een Kids livestream met Ollie en Sophie. Kijk jij ook?

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestreams.

Klik hier voor de livestreams.

 Hemelvaart Livestream | woensdag 20 mei

Komende woensdagavond 20 mei hebben we géén gebruikelijke Mozaiek Connect avond maar een speciale Hemelvaart Livestream! Het wordt een heel bijzondere avond waarin we samen met Arjen ten Brinke, Ido Buwalda en Kees Kraayenoord na zullen denken over dit bijzondere moment uit de geschiedenis. En natuurlijk grijpen we daarbij ook vooruit op de Gebeds10daagse die tussen Hemelvaart en Pinksteren plaats gaat vinden. We kijken er enorm naar uit om online samen te komen en met elkaar gemeente te zijn rondom dit bijzondere moment.

Klik hier om naar de livestream te gaan, we zijn er rond de gebruikelijk tijd van 20.30uur. Kijk je mee?!Mozaiek Gebedstiendaagse

Van donderdag 21 mei t/m zondag 31 mei wordt de gebedstiendaagse gehouden! Tien dagen lang zullen we bidden voor de wereld, voor Nederland, voor je stad en voor je omgeving. Maar natuurlijk bidden we voor meer. 

Waarom 10 dagen bidden?
Omdat we antwoord willen geven op de oproep van God, waar we als leiders van Mozaiek aan het begin van dit jaar bij werden bepaald. Om de Heer te smeken dat Hij nadert met zijn regen van goedheid in ons leven, in Zijn kerk en in ons land. Een oproep die extra lading heeft gekregen door het coronavirus dat door de wereld gaat.

Verder bidden we omdat Jezus ernaar verlangt dat wij in gesprek zijn met Hem en zo Gods medewerker zijn. Daarnaast omdat we als kerk een huis van gebed willen zijn en we tevens geloven dat gebed bemoedigt, versterkt, beïnvloedt en vernieuwt.

Hoe kan ik mee doen?
1) Schrijf je in voor het leesplan via YouVersion, dit is mogelijk vanaf volgende week. Elke ochtend ontvang je dan een Bijbeltekst, gebedspunten een lied en een korte overdenking. 

2) Schrijf je in, in de online 24/7 ‘prayerroom’ via de website. Wanneer je de gebedskalender ziet, zie je ook dat elk uur in deze 10 dagen al gevuld is. Dit betekent dat er tijdens deze 10 dagen in ieder geval 24/7 gebed is. Daar zijn we heel dankbaar voor maar tegelijkertijd geloven wij in de kracht van het samen bidden. Je kan je dus blijven inschrijven op welk tijdsvak je maar wilt, zo kunnen er uren ontstaan waar we wellicht met tientallen of zelfs honderden mensen tegelijk aan het bidden zijn. Hoe bijzonder is dat?!

3) Stem af op de live-streams op woensdagavond en zondagochtend.

Klik hier voor meer informatie!Terugkijken: Mozaiek Connect

Afgelopen woensdag gingen we weer live met Mozaiek Connect. Een moment van aanbidding, maar ook om te bidden voor onze zieken en nieuwe huwelijken binnen Mozaiek. Het was opnieuw een waardevol moment waar we met vele van jullie mochten samenkomen.

Heb jij de aflevering van Mozaiek Connect gemist? Klik dan hier. Doe het vandaag nog, want helaas is deze afleverig na morgen niet meer terug te kijken i.v.m. privacy. 

Komende woensdag zullen we weer samenkomen maar dan met een speciale Hemelvaart Livestream. Kijk jij mee? Komende woensdag om 20.30 uur!Voedselbank Veenendaal is er ook voor jou!

Ben jij, of weet je iemand in je omgeving binnen Veenendaal, in je inkomen getroffen door de coronacrisis of door andere omstandigheden? Dan kom je wellicht in aanmerking voor tijdelijke ondersteuning van de Voedselbank Veenendaal. Dit hangt af van hoeveel je maandelijks overhoudt voor eten en drinken. Eenvoudig gezegd werkt het zo: de Voedselbank telt alle inkomsten op. En trekken daar vaste lasten vanaf. Denk daarbij aan huur, water en licht. Er blijft dan een bedrag over voor boodschappen en kleding. Is dit bedrag lager dan het ‘normbedrag’? Dán helpt de Voedselbank jou graag verder. Met de eenvoudige rekenhulp van Voedselbanken Nederland weet je in 1 minuut of je in aanmerking zou kunnen komen voor voedselhulp. Deze rekenhulp is te vinden op de geheel vernieuwde website Voedselbank Veenendaal

Deze hulp is noodhulp en de pakketten zijn een aanvulling op de wekelijkse boodschappen. Aanmelding kan alleen gedaan worden door een hulpverlenende instantie. Heb je geen hulpverlener en wil je gratis hulp bij het in kaart brengen van je financiële situatie om te bepalen of je in aanmerking komt voor een wekelijks voedselpakket, stuur dan een mail met je contactgegevens naar shmveen@gmail.com (SchuldHulpMaatje Veenendaal). Er zal dan contact met je worden opgenomen. Je kunt ook zelf bellen naar Schuldhulpmaatje via het nummer 06-18555808. Daarnaast kun je ook altijd contact opnemen met Veens, T(0318) 544 131 ma t/m vrij 09.00-12.30 uur | info@veens-welzijn.nl.

Als Mozaiek0318 willen we je op het hart drukken, schroom niet om van deze geweldige hulp gebruik te maken. Samen staan we sterker!Agenda
zondag 17 mei 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
dinsdag 19 mei 2020 Alpha Online
woensdag 20 mei 2020 Insta Live Mozaiek We Are Young
Livestream Mozaiek Connect
donderdag 21 mei 2020 Alpha Online
zondag 24 mei 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
dinsdag 26 mei 2020 Alpha Online
woensdag 27 mei 2020 Livestream Mozaiek Connect
donderdag 28 mei 2020 Alpha Online
zondag 31 mei 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
dinsdag 02 juni 2020 Alpha Online
woensdag 03 juni 2020 Livestream Mozaiek Connect


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser