Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 15 april 2018

Beste #voornaam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!


  1. Vrijwilligers ontmoeting
  2. Grow!
  3. Speciaal programma voor kids op Zondag 29 april!
  4. Inzameling kledingbank, Zondag 22 april
  5. Gastgezinnen gezocht
  6. We are Young - Got Talent
  7. Veense Alledagkerk
  8. Omzien naar elkaar
  9. Agenda 2018Vrijwilligers ontmoeting

Wij zijn erg blij met al onze medewerkers en willen daarom een moment hebben om elkaar te ontmoeten.

Dit zal zijn op woensdagavond 25 april, 19.30 uur. We kijken ernaar uit om dan een gezamenlijke tijd van aanbidding te hebben waarin we ook gaan luisteren naar elkaars getuigenissen over het werk wat God aan het doen is binnen Mozaiek0318.

Natuurlijk sluiten we de avond af met een gezellige borrel.
Wij kijken uit naar jullie komst!


 
Grow!

Op woensdag 18 april aanstaande is er weer een nieuwe GROW! avond.
We bieden je ook deze avond een mooi en divers samengesteld aanbod dat bestaat uit 6 workshops en trainingen. Voor de meeste activiteiten geldt dat het de tweede avond uit een serie is.
Het volledige aanbod van komende woensdag (en het hele voorjaar) kun je hier vinden via www.mozaiek0318.nl.
Welkom!
Speciaal programma voor kids op Zondag 29 april!
Zondag 29 april zijn alle kids van groep 1 t/m 8 welkom in de kleine zaal voor een voorstelling van Vrolijk Theater!!
Vrolijk Theater is een verteltheater, wat uniek is binnen de verteltheaters. Er worden verhalen verteld, die verweven worden met allerlei interactieve en grappige effecten, dat de kinderen van begin tot eind met open mond luisteren. De verhalen vormen het belangrijkste onderdeel van de optredens, maar ze worden verteld met behulp van zichtbare elementen, zoals spelletjes met letters, visuele effecten, goocheltrucs, poppen en andere buikspreek elementen. 
Deze zondag worden de kids meegenomen in de voorstelling ‘Op Survival’, die gaat over iets aan God kunnen geven - en God die aan ons geeft. 
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over vrolijk theater? Kijk dan hier.

 


Inzameling kledingbank, Zondag 22 april

Nu we heerlijk richting voorjaar en zomer gaan is het de hoogste tijd om de kledingkasten weer in te duiken op zoek naar goede kleding voor de kledingbank.
Vanuit de kledingbank wordt extra aandacht gevraagd voor herenkleding en -schoenen.

Zondag 22 april november staan we, voorafgaand aan beide diensten, weer klaar om de kleding in te zamelen.
We hopen weer op een mooie opbrengst!
Gastgezinnen gezocht
Deze zomer gaat de Mozaiek Worship College van start waar we vanuit kerken uit heel Nederland mensen mogen gaan ontvangen die willen investeren in hun relatie met God en hun bediening in het Worship team waar zij deel van zijn in hun kerk. Dit betekent dat sommige van hen een week van huis zullen zijn en op zoek zijn naar een slaapplek voor de periode van zondag 1 tot en met vrijdag 6 juli. Op zondag arriveren zij in de Basiliek en de vrijdag vertrekken zij na de lunch weer naar hun eigen plekken in het land. Overdag verblijven zij in de Basiliek waar zij ook lunchen en dineren.  
We zoeken daarom Mozaiekers die hun huis open zouden willen stellen voor één van onze cursisten om hen in deze periode een kamer met bed (met mogelijkheid tot gebruik maken van sanitair) en ontbijt aan te bieden.
Als Mozaiek0318 geloven we dat iedereen welkom is zoals hij is en we zien dit als een kans om ook nu bekend te staan om onze gastvrijheid. Heb jij letterlijk en figuurlijk ruimte om je huis open te stellen?
Voor meer informatie of aanmelding graag contact opnemen met  contact@mozaiek0318.nl 


 


We are Young - Got Talent

Op zondagavond 22 april is er een bijzondere #CONNECT avond, namelijk de grote We Are YNG. GOT TALENT show!
Al onze jeugd is van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen. Dus zing jij de sterren van de hemel, kun je dansen als de beste, spring je over tien colakratjes tegelijk, loop je op je handen of verbaas jij iedereen op een andere manier? Wij geven jou een podium! 

Doe mee, alleen of samen met je vrienden en verras ons en je familie en vrienden die ook van harte welkom zijn. Via deze link kun je je opgeven.
Veense Alledagkerk

Op 21 april 2018 spreekt Kees Kraayenoord tijdens de dienst van de Veense Alledagkerk.
Zomaar op een zaterdagmiddag in het centrum van Veenendaal even tot rust komen tijdens een dienst van
de Veense Alledagkerk (dienst van 20 minuten).
Welkom!
 
Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiëkers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.
Copyright © 2018 Mozaiek0318, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u deel/gast bent van Mozaiek0318 of omdat u zich heeft ingeschreven via de website www.mozaiek0318.nl