Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 20 juni 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Dienst van zondag 21 juni
  2. Aanmelden: Mariage Course online
  3. YNG Livestream | Afsluiting seizoen
  4. Vacature Mozaiek0318 YNG | Youth Pastor
  5. Terugkijken: Mozaiek Connect
  6. Agenda


Dienst van zondag 21 juni

Samen zijn we kerk! Nu we als Mozaiek voorlopig niet samen kunnen komen betekent dat niet dat we geen diensten hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je iedere zondag in de veiligheid van je eigen huis, via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Arjen ten Brinke zal komende zondag (let op, het is Vaderdag!) tijdens de online dienst voorgaan met het thema 'I have a dream'. De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Om 10.00 uur is er weer een Kids livestream met Ollie en Sophie. Kijk jij ook?

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestreams.

Klik hier voor de livestreams.Aanmelden: Mariage Course online

Wij organiseren de Marriage Course omdat we geloven in de kracht van sterke huwelijken. De Marriage Course is een korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt. Of je nu 2 of 50 jaar getrouwd bent, het uitgangspunt is dat de Marriage Course je de mogelijkheid biedt om je relatie te verdiepen of te intensiveren. Liefde is immers een werkwoord. Juist als je het samen fijn hebt, dan wil je dat graag zo houden en dan is het een aanrader om deze cursus te volgen. En ook als het minder goed gaat, kan het goed en fijn zijn om samen deze cursus te volgen.

We bieden in het najaar van 2020 een online variant van de Marriage Course aan! Samen als stel, op een digitale manier, zeven momenten vrij maken in je agenda om online mee te doen, te investeren in elkaar en met frisse moed verder te bouwen aan jullie huwelijk. Je start op een avond gezamenlijk met de groep en gaat vervolgens in alle rust als stel praten over zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven waarschijnlijk nauwelijks aan toe komt. 

Er komen onderwerpen aan bod als: effectief communiceren, omgaan met ouders/schoonouders, tijd nemen voor elkaar etc. 

Wil jij je inschrijven samen met je partner? Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven. YNG Livestream | Afsluiting seizoen

Op zondag 28 juni 2020 willen we met We Are Young het seioen officieel afsluiten met een mooie livestream. Nog een keer voor de vakantie begint digitaal bij elkaar komen, samen God groot maken en een toffe tijd hebben met elkaar. We starten om 19.30 uur!

De details volgen nog maar zet deze datum vast in je agenda en zorg dat je kijkt! ✌🏼Vacature Mozaiek0318 YNG | Youth Pastor

Heb jij passie voor Jezus, de kerk én jongeren? Deins je niet terug voor een TikTok en weet je wat er speelt bij Generatie Z? Wie weet ben jij dan onze nieuwe Youth Pastor! Als Youth Pastor heb je invloed op de levens van jongeren. Je weet het geloof relevant te maken en zorgt voor de beste kerkervaring voor 12 – 25 jarigen.

Klik hier om de online vacature te bekijken! Voldoe jij aan het geschetste profiel? Dan wil Mozaiek0318 graag met jou in contact komen! Stuur je brief en CV uiterlijk 24 juni 2020 naar: contact@mozaiek0318.nl. Eventuele gesprekken zullen op woensdag 1 juli plaatsvinden.

Misschien word jij wel deel van het team van Mozaiek0318!Terugkijken: Mozaiek Connect

Afgelopen woensdag gingen we weer live met Mozaiek Connect. Een moment van aanbidding, maar ook om stil te staan bij alles wat leeft binnen Mozaiek. Het was opnieuw een waardevol moment waar we met vele van jullie mochten samenkomen.

Heb jij de aflevering van Mozaiek Connect gemist? Klik dan hier. Doe het vandaag nog, want helaas is deze afleverig na morgen niet meer terug te kijken i.v.m. privacy. 

Komende woensdag zullen we voor de laatste keer samenkomen met Mozaiek Connect. Kijk jij mee? Woensdag om 20.30 uur via onze livestream.Agenda
donderdag 18 juni 2020 Alpha Online
zondag 21 juni 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
dinsdag 23 juni 2020 Alpha Online
woensdag 24 juni 2020 Livestream Mozaiek Connect
donderdag 25 juni 2020 Alpha Online
zondag 28 juni 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
YNG Livestream
dinsdag 30 juni 2020 Alpha Online
donderdag 02 juli 2020 Alpha Online
zondag 05 juli 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
dinsdag 07 juli 2020 GROW - Date Night
Alpha Online


Kijk op onze website voor de volledige agenda.