Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 18 juli 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Dienst van zondag 19 juli
  2. Mozaiek KidsOnline | Zoom Meeting
  3. Gezocht: Coördinator Hospitality
  4. Vacatures Mozaiek livestreams
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Dienst van zondag 19 juli

Samen zijn we kerk! Ook tijdens de zomermaanden komen we als Mozaiek nog niet fysiek samen, maar dat betekent niet dat we geen diensten hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je iedere zondag in de veiligheid van je eigen huis, via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Wouter de Vos zal komende zondag tijdens de online dienst voorgaan met het thema 'Geulen graven'.

De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Om 10.00 uur is er weer een Kids livestream met Ollie en Sophie. Kijk jij ook?

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestreams.

Klik hier voor de livestreams.Mozaiek KidsOnline | Zoom Meeting

Speciaal voor de kids uit groep 5-8 (midden- en bovenbouw) is er zondagochtend van 10.30 uur tot 11.00 uur een KidsOnline meeting via Zoom. In verband met de zomervakantie is dit voorlopig de laatste online meeting. Meer info en aanmelden via onze website

Tot zondag!

Kinderwerkers Midden- en Bovenbouw

 Gezocht: Coördinator Hospitality

Vorige week hebben we als team afscheid genomen van Heike van Teylingen als Coördinator van de pijler Welcome. We bedanken haar voor haar inzet en passie die ze de afgelopen jaren in deze bediening heeft gelegd. 

We zijn daarom op zoek naar een nieuwe coördinator voor deze pijler, waarvan we vinden dat 'Hospitality' de lading nog beter dekt dan Welcome. 

Heb jij oog voor mensen en heb jij gastvrijheid door je bloed stromen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Als coördinator Hospitality geef je leiding aan de bediening van het welkomteam, koffie/thee team en catering.

Welkom zoals je bent… één van onze belangrijkste waarden die heel praktisch handen en voeten krijgt in deze bediening: drie enthousiaste teams met honderden vrijwilligers die op zondagen en andere evenementen bezoekers verwelkomen en gastvrij ontvangen. Het betreft een vrijwilligersfunctie.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie klik dan hier.Vacatures Mozaiek livestreams

Achter de schermen van de Mozaiek livestreams werken we, vanuit de Basiliek in Veenendaal, met verschillende teams samen. In deze teams hebben we op dit moment een aantal specifieke vacatures op vrijwillige basis.

Ben je een teamplayer die gelooft in de kracht van samenwerken? Houd jij ervan om mee te werken aan het mogelijk maken van de Mozaiek livestreams vanuit een 'hands on' mentaliteit? Kijk dan op onze website of er een vacature bij zit die bij jou past!


 Familieberichten

In de familieberichten van deze week een nieuwe geboorte in onze gemeente: Melody! En tevens een update over de situatie van Emmy Veenendaal.

   
Melody Koelewijn (31 mei 2020)    

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.Agenda
zondag 19 juli 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
zaterdag 25 juli 2020 Zomeractiviteit 2020
zondag 26 juli 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
zondag 02 augustus 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser