Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 12 februari 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Samenkomsten & Livestream | zondag 13 februari
  2. Mozaiek voedselbank estafette 2022
  3. Bouw mee aan het GROW team
  4. Diving Deep WAY | zondag 13 februari
  5. Update waterproject Mozaiek Kenia
  6. WAY-workers night | vrijdag 18 februari 2022
  7. Familieberichten
  8. Agenda


Samenkomsten & Livestream | zondag 13 februari

Morgen, zondag 13 februari, is Jan Pool spreker tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. 

Voor het bijwonen van de diensten moet vooraf worden gereserveerd via onze website. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor alle groepen van de basisschool. We zien er naar uit om elkaar zondag weer live én online te ontmoeten! 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Deze zondag gaan we weer samen met Ollie en Sophie luisteren naar een Bijbelverhaal. De Bijbel is eigenlijk een schatkist waarin heel veel verhalen staan waaruit wij iets kunnen leren. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream van 11.00 uur is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je Engelse vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.Mozaiek voedselbank estafette 2022

Ook dit jaar gaat de jaarlijkse voedselinzameling voor de voedselbank door!

Jezus zegt dat wat je doet voor je naaste, je eigenlijk doet voor Jezus. Daaruit spreekt de liefde die Jezus heeft voor elk uniek persoon. We leven in een wereld waar door omstandigheden niet iedereen onbezorgd kan leven. Dit zijn meer mensen dan we denken. De voedselbank is een plek waar mensen direct geholpen worden, die onder een bepaald bestaansminimum leven, door voedsel uit te reiken dat door derden beschikbaar wordt gesteld.

Jij kunt meehelpen door producten te brengen die de voedselbank goed kan gebruiken om uit te delen. Help jij mee? Bekijk hier de informatie over deze actie.Bouw mee aan het GROW team

Verlang jij ernaar om samen met anderen je (geloofs)leven te verdiepen? Wij ook! Daarom zijn we als Mozaiek GROW team op zoek naar jou! Ons verlangen is om zoveel mogelijk mozaiekers te helpen in het groeien in hun liefde voor Jezus en Zijn gemeente, en toegerust te worden om impact te hebben in onze samenleving. Hiervoor biedt GROW een aanbod afgestemd op verschillende fases van ons geloofsleven. 

Om de komende tijd binnen Mozaiek0318 een mooi, afwisselend en inhoudelijk sterk programma aan te bieden zoeken we mensen die vanuit GROW mee willen bouwen aan cursussen, ontmoetingsavonden en activiteiten. Ga voor meer informatie over deze vrijwillige bediening naar onze websiteDiving Deep WAY | zondag 13 februari

Young Adults, we hebben speciaal iets voor jou! Morgenavond is onze eerste Diving Deep Night! Deze avond staat helemaal in het teken van ontmoeting, diepere thema’s, worship en gebed. 

Misschien zag je de laatste tijd al iets over onze Small Groups voorbij komen. Dit zijn kleine groepen die bij elkaar komen en samen optrekken. Allemaal kleine communities. Daar gaan we het op deze avond over hebben. Hoe zorgen wij dat we, in zo’n grote gemeente, elkaar zien en met elkaar optrekken? Well, Lets talk about that!

Meld je aan via onze website, neem je vrienden mee en en hopelijk zien we je dan!Update waterproject Mozaiek Kenia

Wow, wat zijn we aangenaam verrast door jullie giften voor het waterproject in Marsabit! In iets meer dan een week tijd hebben we al bijna € 20.000 opgehaald. Hierdoor hebben we al ruim 1/5 waterput gerealiseerd. Via de website en nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. 

De komende jaren willen de kerken in Marsabit nog 13 waterputten laten slaan. In 2022 is ons doel om minimaal drie waterputten te realiseren. Bij elke waterput gaat het niet alleen om het plaatsen van de tank of slaan van de put. Maar ook wordt er training en hygiëne middelen geregeld, zodat de putten goed onderhouden worden en de lokale bevolking eigenaarschap neemt van hun watervoorziening.  

Waterputten zijn een relatief grote investering. De kosten per waterput bedragen €50.000,-. Maar daarmee is er wel een duurzame watervoorziening, waarmee ook in tijden van extreme droogte er waterzekerheid is. Ook geven waterputten in sommige delen toegang tot irrigatie, wat de land- en tuinbouw stimuleert en daarmee ook de werkgelegenheid. Klik hier voor meer informatie over het projectWAY-workers night | vrijdag 18 februari 2022

Donderdag 18 februari staat er weer een WAY-workers night op de agenda! Deze avond is speciaal voor WAY-workers, oftewel iedereen die betrokken is bij WAY. Ook als je interesse hebt om iets te doen in ons jongerenwerk ben je van harte welkom. We willen samen God aanbidden, bidden voor onze jongeren en elkaar ontmoeten. Ook delen we op deze avond een aantal hoogtepunten van de afgelopen periode en de plannen en uitdagingen voor de toekomst.

We hopen je de 18e te ontmoeten in het Mozaiek Centrum. De inloop is vanaf 19.00 uur en we beginnen om 19.30 uur. Vergeet je niet aan te melden via onze website. Tot dan!Familieberichten

Er zijn deze week geen familieberichten. Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser