Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 3 oktober 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Mozaiek blijft (beperkt) open
  2. Dienst zondag 4 oktober
  3. Bidden, leren van Jezus | Bijbelleesplan Alleen in de Stilte
  4. Gezocht: creatieve talenten voor kidsverwerkingen
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Mozaiek blijft (beperkt) open

Juist in deze tijd vinden we het belangrijk om het verhaal van hoop en redding met elkaar te blijven delen. We geloven dat de kerk de Hoop van de wereld is en een plek mag zijn waar mensen hun geloof mogen vieren. Begin deze week zijn er door het kabinet nieuwe, strengere maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Als kerk krijgen we vanuit de overheid een uitzonderingspositie en mogen we op zondag bij elkaar blijven komen. Gezien de strikte maatregelen rondom onze diensten en de goede naleving daarvan, is besloten dat onze zondagse dienst om 11.00 uur vooralsnog (beperkt) toegankelijk blijft. Wel zullen we wekelijks beoordelen of het samenkomen op deze manier verantwoord is. We volgen het advies van het kabinet op om een mondkapje in publieke binnenruimtes te dragen. We vragen je, wanneer je een dienst bezoekt, om bij binnenkomst een mondkapje te dragen tot je op je plaats in de zaal zit en ook bij het verlaten van de zaal.

Alle nieuwe activiteiten die nog niet gestart zijn, worden uitgesteld naar een later moment. Heb je je voor één van deze activiteiten aangemeld, dan ontvang je van het secretariaat bericht hierover. Een aantal opgestarte activiteiten waarbij we kunnen voldoen aan de maatregelen (o.a. het maximum van 30 personen) laten we nog wel door gaan, bijvoorbeeld het 2e deel van onze introductiecursus of de afronding van een Alpha cursus.

Op onze website lees je het volledige bericht van onze voorgangers over hoe Mozaiek beperkt open blijftDienst zondag 4 oktober

Aanstaande zondag spreekt Wim Hoddenbagh het thema 'Alleen in de stilte', als onderdeel van onze themaserie 'Bidden, leren van Jezus'. 

We starten om 10.00 uur met Ollie & Sophie en om 11.00 uur met de dienst en livestream. Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Bidden, leren van Jezus | Bijbelleesplan Alleen in de Stilte

Zoals jullie wellicht weten staan we dit hele najaar als Mozaiek stil bij het thema ‘Bidden, leren van Jezus’. Dit naar aanleiding van het boek van Theo van den Heuvel over gebed. Elke zondag behandelen we een thema uit dit boek. Aanstaande zondag is het thema ‘Alleen in de stilte’. 

Dit is het ook het thema van het bijbelleesplan dat we net als dit voorjaar voor de komende week hebben gemaakt. We nodigen je van harte uit om van 5 t/m 9 oktober dit bijbelleesplan te volgen. 

Ook nu weer is het mogelijk om gebeden, bemoedigen en getuigenissen achter te laten op de online gebedsmuur. Maak er vrijmoedig gebruik van!  We wensen je veel zegen in het avontuur van stil worden voor God!

Klik hier voor meer informatie en de link naar het gebedsplan in YouVersion. Gezocht: creatieve talenten voor kidsverwerkingen

We vinden het ontzettend fijn om op zondag de kids weer te zien, te spreken en met ze te spelen. Wat hebben we ze gemist! 

Voor groep 1-4 zijn de (online) kinderdiensten van Ollie en Sophie het programma. Passend bij dit programma worden er door een enthousiast en creatief team verwerkingen gemaakt, zodat de kids meer over het thema leren door creatief en/of praktisch bezig te zijn. Elk kind leert op zijn/haar eigen manier en daarom willen we verschillende verwerking aanbieden.

Ons team is nog niet compleet en dus zijn we op zoek naar creatieve mensen die ons team willen versterken! We maken puzzels, knutsels, spelletjes en kleurplaten. Ben jij creatief en wil je onderdeel zijn van ons team? Dan zijn we opzoek naar jou! Stuur een mailtje met je aanmelding naar kidsverwerking@mozaiek0318.nl


 Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een huwelijk aankondigen.

Huwelijk
Op 9 oktober trouwen Joanne Willemsen en Fabian Hijkoop.Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur  dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Meer informatie over deze familieberichten kan i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser