Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief extra | 23 mei 2018

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je extra editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Komende zondag hebben we een special edition. Veel leesplezier!


  1. Vernieuwd privacy statement
  2. Nacht van Gebed in VeenendaalVernieuwd privacy statement

Je privacy is belangrijk

Zoals je wellicht weet gaat op 25 mei 2018 de vernieuwde Europese privacy wetgeving (AVG) in. De AVG zorgt ervoor dat de privacywetgeving in heel Europa gelijk is en dat bedrijven en organisaties duidelijk moeten kunnen aangeven welke persoonsgegevens zij verwerken en hoe zij dat doen. Omdat Mozaiek0318 persoonsgegevens verwerkt van delen en gasten hebben wij een aantal zaken aangepast en verbeterd zodat ook wij aan de nieuwe wetgeving voldoen.

Uiteraard gaan wij als Mozaiek0318 zeer zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die je invoert in Mijn Mozaiek bewaren we alleen op deze plaats. Mijn Mozaiek is namelijk ook onze administratie. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van deze gegevens. Jouw ingevoerde persoonsgegevens zijn beveiligd en alleen toegankelijk voor mensen die zijn ingelogd. In je account kun je zelf aangegeven welke gegevens je zichtbaar wilt laten zijn voor de gemeente. Ook kun je je hier aan- en/of afmelden voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Heb je in het verleden inloggegevens van Mijn Mozaiek ontvangen, maar nog nooit ingelogd? Dan heb je deze week via de email nieuwe inloggegevens ontvangen.

In ons vernieuwde privacy statement leggen wij uit welke gegevens wij verwerken en met welk doel we dat doen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.
Nacht van Gebed in Veenendaal

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed, want ze ervaren dat we bidden! Zij zien en voelen het effect van ons gebed. Om aan hun vraag gehoor te geven, houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Jummai uit Nigeria vertelt na een aanval op haar dorp: “Elke avond zijn we bang dat we ’s nachts wederom worden aangevallen. ’s Ochtends dank ik God telkens opnieuw voor Zijn bescherming.” Als christenen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam. Bid je mee voor onze broers en zusters zoals Jummai? Deze nacht staan christenen centraal uit onder meer Nigeria, Eritrea, de moslimwereld en Centraal-Azië.

Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk!
Wanneer:            1 en 2 juni
Waar:                  Maranatha (wijkgebouw bij de Julianakerk achter boekhandel De Rank) te Veenendaal
Tijdstip:               1 juni 21.00 start tot 2 juni 5.00 uur 

Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de avond/ nacht mee te bidden. Loop gerust binnen! Tijdens de nacht horen en zien we de verhalen van vervolgde christenen via een dvd en ondersteunen we hen door gebed. De getuigenissen die we horen, zijn een bemoediging voor ons! Kom alleen, samen of met je L2M groep. Welkom!

Voor meer informatie: contact@mozaiek0318.nl
Copyright © 2018 Mozaiek0318, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u deel/gast bent van Mozaiek0318 of omdat u zich heeft ingeschreven via de website www.mozaiek0318.nl