Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 23 september 2018

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Grow avonden oktober - december
  2. 30 september: kidsprogramma met Marcel Zimmer
  3. Doopdiensten op 7 oktober
  4. Marriage Course
  5. Youth Alpha van start
  6. Omzien naar elkaar
  7. Agenda 2018


Grow avonden oktober - december

Grow is de naam van onze onderwijsavonden. Om de week bieden we je een woensdagavond aan die je niet wilt missen! Het doel van de avonden is dat we jou de gelegenheid willen bieden om te groeien in relatie met Jezus en Zijn gemeente en te groeien in de verschillende rollen die je hebt in het dagelijks leven.

Tijdens de startzondag is de flyer met het aanbod voor dit najaar uitgedeeld. Heb je de flyer gemist? Ook op onze website is het programma te vinden. Je kunt je hier ook direct aanmelden, iets wat je voor alle activiteiten vooraf dient te doen. Je hoeft overigens geen deel te zijn om een Grow avond te bezoeken, neem daarom gerust een gast mee. 

 30 september: kidsprogramma met Marcel Zimmer

Zondag 30 september komt Marcel Zimmer naar Mozaiek kids. Hij heeft een heel tof programma over vriendschap, onze thema van deze maand bij de kinderdiensten. Alle kids uit groep 1 tot en met groep 8 zijn tijdens beide diensten van harte welkom in de kleine zaal in de Basiliek. Uiteraard mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen!  Wij hebben er zin in!


 Doopdiensten op 7 oktober

Op zondag 7 oktober zijn er twee doopdiensten. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven! 

Heb jij ook het verlangen om je te laten dopen? Meld je dan uiterlijk dinsdag aan voor de informatie- en getuigenissenavond op woensdag 26 september via contact@mozaiek0318.nl. Marriage Course

Ben je meer dan twee jaar getrouwd? Dan kan het goed zijn om heel bewust in elkaar te investeren en jullie relatie onder de loep te nemen. Liefde is immers een werkwoord. Wij organiseren de Marriage Course omdat we geloven in de kracht van sterke huwelijken. Juist als je het samen fijn hebt, dan wil je dat graag zo houden en dan is het een aanrader om deze cursus te volgen. Je gaat samen een avondje uit, even lekker investeren in elkaar om vervolgens weer helemaal verliefd thuis te komen en met frisse moed verder te bouwen aan jullie huwelijk. 

Vanaf 4 oktober start de Marriage Course weer. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Ook is het mogelijk om je alvast aan te melden voor de cursus in het voorjaar. Meer weten of aanmelden? Stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl

 Youth Alpha van start

Op woensdag 26 september gaat Youth Alpha van start. Youth Alpha is er voor iedereen van 14 tot 18 jaar, aanmelden is nog mogelijk! Wil je meer weten? Stuur een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl


 Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda 2018

zondag 23 september 2018 Samenkomsten
dinsdag 25 september 2018 Uur van Gebed
zondag 30 september 2018 Samenkomsten
dinsdag 02 oktober 2018 Uur van Gebed
woensdag 03 oktober 2018 GROW - Biblejournaling
GROW - Luisterend bidden (1)
GROW - Introductie oktober 2018 eerste avond
GROW - Premarriage Course (1)
GROW - Anders samen (1)
zondag 07 oktober 2018 Samenkomsten
dinsdag 09 oktober 2018 Uur van Gebed
woensdag 10 oktober 2018 We Are Young #Serve
zondag 14 oktober 2018 Samenkomsten
We Are Young #Church
Kingdom Come